Blood Prince wrote: Δυστυχώς έτσι είναι....ολόκληρο Skyrim πχ και είναι άφαντο.Ελπίζω να έχεις δίκιο,όσον αφορά την πενταετία που αναφέρεις.
Απορώ τα παιχνίδια PS1 και PS2 πού τα βρίσκεις ; Αφού δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά.
Edit : Εδώ υπάρχουν ένα σωρό,περισσότερα και από PS3...είναι μεταχειρισμένα όμως
www.theconsoleclub.gr//el/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%...product_price&dir=ASC&start=24
Για ps1-ps2 δυσκολα βρισκεις γι'αυτο εχουν και τις τιμες που εχουν. Βρηκα καποια απο αγγελιες μεταχειρισμενα σε καλες τιμες. Προσφατα πηρα 2 παιχνιδια για ps1 και 8 για ps2, oλα μαζι 50 ευρω. Μεσο ορο 5 ευρω το ενα, αλλα ευτυχως τα περισσοτερα παιζουν κανονικα.
Δεν ειμαι συλλεκτης, τα θελω περισσοτερο για την νοσταλγια, αφου αυτες τις κονσολες τις ειχα τσιπαρισμενες και ειχα ελαχιστα γνησια games. Θα φτιαξω μια βιτρινα με τις κονσολες μου ξεκινοντας απο το Αταρι, οποτε ηθελα κατι απο εκεινες τις εποχες.
Για το ps4 ειναι οπως τα λες. Πλεον εχουν μπει και τα digitan στις ζωες μας, οποτε ακομα λιγοτερα retail. Αν δεν το βρεις, ψαξε κατι σε μεταχειρισμενο, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο, μια χαρα παιζουν τα περισσοτερα που εχω παρει.