Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
02 May 2020 03:07 #233605 by Ηλιας
Ευχαριστω φιλε μου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2020 03:22 - 06 May 2020 03:35 #233738 by Blood Prince
Κοίταξα από περιέργεια σε διάφορα καταστήματα ποιά παιχνίδια PS3 πωλούνται και πωλούνται πολύ λίγα !!!

Ούτε κάν το Skyrim μπορεί να βρεί κάποιος !!!

Εχω παρατηρήσει πως αρκετά παιχνίδια εξαντλούνται και δεν επανακυκλοφορούν !!!

Αυτό το κατάστημα πουλάει αρκετά πάντως για όποιον ενδιαφέρεται ενώ το πλαίσιο,public κλπ δεν πουλάει σχεδόν τίποτα.

www.theconsoleclub.gr/el/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B...%B9%CE%B1-video-games/ps3-5190

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 May 2020 03:35 by Blood Prince.

More
06 May 2020 10:13 #233742 by Ηλιας
Ε λογικο ειναι. Η Sony εχει σταματησει την υποστηριξη στο PS3 εδω και σχεδον δυο χρονια. Δεν βγαινουν νεα παιχνιδια εδω και καιρο, με εξαιρεση τα Pro+Fifa, Ενω ετσι κι αλλιως ηταν σε δευτερη μοιρα απο το 2013 που βγηκε το ps4.

Τα "καλα" παιχνιδια σιγουρα δεν μπορεις να τα βρεις καινουργια, μονο μεταχειρισμενα, παρολα αυτα, εγω που ειχα σταματησει να ασχολουμαι καμια τετραετια και ξανα αρχισα να παιζω εδω και κανενα εξαμηνο, βρισκω παιχνιδακια να ασχοληθω.

Και σε πολυ καλες τιμες μαλιστα. Εχω παρει πανω απο 15 παιχνιδια αυτο το διαστημα, ολα σε τιμες απο 7 εως 20 ευρω. Υπαρχουν πολλα σκρουτζομαγαζα για οποιον ενδιαφερεται ειτε να παιξει ειτε να αγορασει για την συλλογη του.

Μου εκανε εντυπωση μαλιστα, πως τα παιχνιδια των ps1 και ps2, ειναι πλεον ακριβοτερα απο του ps3, πολλες φορες και του 4. Ειναι προφανως σε ελλειψη και εχουν γινει συλλεκτικα.

Και στη σελιδα που εβαλε ο Blood prince, αν κοιταξετε, οι τιμες ξεκινανε απο 5 ευρω, αλλα φτανουν και πανω απο 50, για μεταχειρισμενα games...
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 May 2020 12:26 - 06 May 2020 13:55 #233747 by Blood Prince
Το λέω γιατί τώρα και το PS4 περνάει σε δεύτερη μοίρα και με τον ρυθμό που αγοράζω παιχνίδια δεν ξέρω αν μέχρι το 2027 θα έχω αγοράσει όλα τα PS4 παιχνίδια που με ενδιαφέρουν :lol: οπότε κοίταξα να δω το τι συμβαίνει με το PS3 ώστε να ξέρω αν θα βρίσκω παιχνίδια και τότε.

Είναι πολύ καλό που βρίσκεις ακόμα παιχνίδια.Ακόμα και το Dark Souls πέτυχα καινούργιο και διαθέσιμο www.astrongameclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=4442

Πάντως ορισμένα υπάρχουν σε έλλειψη ακόμα και στο Amazon.

Ορισμένες τιμές είναι πολύ υψηλές για παιχνίδια που κυκλοφόρησαν εδώ και χρόνια.Dark Souls Essentials 40 €...

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 May 2020 13:55 by Blood Prince.

More
06 May 2020 22:47 #233762 by Ηλιας
Για καμια πενταετια δεν θα εχεις προβλημα, ισα ισα θα πεσουν και οι τιμες. Μετα οσο περναει ο καιρος δεν θα βρισκεις γνωστα παιχνιδια.

More
06 May 2020 23:12 - 07 May 2020 00:50 #233766 by Blood Prince
Δυστυχώς έτσι είναι....ολόκληρο Skyrim πχ και είναι άφαντο.Ελπίζω να έχεις δίκιο,όσον αφορά την πενταετία που αναφέρεις.

Απορώ τα παιχνίδια PS1 και PS2 πού τα βρίσκεις ; Αφού δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά.

Edit : Εδώ υπάρχουν ένα σωρό,περισσότερα και από PS3...είναι μεταχειρισμένα όμως www.theconsoleclub.gr//el/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%...product_price&dir=ASC&start=24

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 May 2020 00:50 by Blood Prince.

More
07 May 2020 12:05 #233813 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Για καμια πενταετια δεν θα εχεις προβλημα, ισα ισα θα πεσουν και οι τιμες. Μετα οσο περναει ο καιρος δεν θα βρισκεις γνωστα παιχνιδια.

Καλά έχω παρατηρήσει πως ακόμα και PS4 παιχνίδια είναι άφαντα...πχ το Evil Within 2 δεν υπάρχει πουθενά αυτή την στιγμή και κυκλοφόρησε μόλις πρίν 3 χρόνια ....έλεος...και αρκετοί αγοράζουν PS4 τώρα...τι θα βρούν να παίξουν.

[IMG

Peter Baylish

More
08 May 2020 12:28 #233847 by Ηλιας

Blood Prince wrote: Δυστυχώς έτσι είναι....ολόκληρο Skyrim πχ και είναι άφαντο.Ελπίζω να έχεις δίκιο,όσον αφορά την πενταετία που αναφέρεις.

Απορώ τα παιχνίδια PS1 και PS2 πού τα βρίσκεις ; Αφού δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά.

Edit : Εδώ υπάρχουν ένα σωρό,περισσότερα και από PS3...είναι μεταχειρισμένα όμως www.theconsoleclub.gr//el/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%...product_price&dir=ASC&start=24

Για ps1-ps2 δυσκολα βρισκεις γι'αυτο εχουν και τις τιμες που εχουν. Βρηκα καποια απο αγγελιες μεταχειρισμενα σε καλες τιμες. Προσφατα πηρα 2 παιχνιδια για ps1 και 8 για ps2, oλα μαζι 50 ευρω. Μεσο ορο 5 ευρω το ενα, αλλα ευτυχως τα περισσοτερα παιζουν κανονικα.

Δεν ειμαι συλλεκτης, τα θελω περισσοτερο για την νοσταλγια, αφου αυτες τις κονσολες τις ειχα τσιπαρισμενες και ειχα ελαχιστα γνησια games. Θα φτιαξω μια βιτρινα με τις κονσολες μου ξεκινοντας απο το Αταρι, οποτε ηθελα κατι απο εκεινες τις εποχες.

Για το ps4 ειναι οπως τα λες. Πλεον εχουν μπει και τα digitan στις ζωες μας, οποτε ακομα λιγοτερα retail. Αν δεν το βρεις, ψαξε κατι σε μεταχειρισμενο, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο, μια χαρα παιζουν τα περισσοτερα που εχω παρει.

More
08 May 2020 17:56 - 08 May 2020 18:08 #233860 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Για το ps4 ειναι οπως τα λες. Πλεον εχουν μπει και τα digitan στις ζωες μας, οποτε ακομα λιγοτερα retail. Αν δεν το βρεις, ψαξε κατι σε μεταχειρισμενο, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο, μια χαρα παιζουν τα περισσοτερα που εχω παρει.

Τέτοια να μου λές και σκέφτομαι να αγοράσω καμία 10αριά retail μαζεμένα,μήπως και δεν τα βρίσκω αργότερα. :P

Πάντως θέλω να πιστεύω πως θα εξακολουθούν να κυκλοφορούν retail του PS4 για αρκετά χρόνια ακόμα αν όχι στα ελληνικά καταστήματα τουλάχιστον μέσω Amazon.

Βέβαια λογικά μελλοντικά θα έχω απεριόριστο internet,οπότε δεν θα με ενοχλούν τα digital.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 May 2020 18:08 by Blood Prince.

More
10 May 2020 00:43 #233899 by Ηλιας
Θα κυκλοφορουν σιγουρα, απλα καποια θα ειναι λιγο περιορισμενα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince