Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
08 Aug 2015 21:35 - 08 Aug 2015 21:37 #167283 by dimitrios pachis
δυστυχως δεν πετυχε απολυτα. παροτι το μηχανημα δουλευει κανονικα σε πολυ συντομο διαστημα ο ανεμιστηρας αρχιζει να δουλευει αρκετα δυνατα χωρις ομως να βγαζει πολυ ζεστο αερα απο πισω οπως συνηθιζε που σημαινει οτι μαλλον δεν εχει καλη επαφη η ψυκτρα με τη μητρικη. χρησιμοποιησα τη τεχνικη της σταγονας στο κεντρο (οπως προτεινουν οι τεχνικοι της arctic silver) και οχι το απλωμα σε ολη τη cpu-gpu. επισης εκανα πολλες τρυπες στο κατω μερος της κονσολας στο σημειο που βρισκεται ο ανεμιστηρας με πολυ ενθαρρυντικα αποτελεσματα (τραβαει πολυ περισσοτερο αερα). το προβλημα ειναι οτι ακομα και μετα απο μιση ωρα downloding o αερας που εβγαζε απο πισω ηταν μαλλον χλιαρος χωρις να μειωνεται η ενταση του ανεμιστηρα παρα τη νεα thermal paste και pads :(
Last edit: 08 Aug 2015 21:37 by dimitrios pachis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2015 10:21 #167430 by hercmour
Εγω νομιζω οτι πέτυχε πάντως...Γιατι αυτο ηταν το θέμα να μην ζεσταινόταν πολυ και απο την στιγμη που δεν ζεσταίνεται πια δεν βγάζει πια ζεστο αέρα...Και είναι πολύ λογικό ο ανεμιστήρας να δουλεύει πιο γρήγορα εάν τον καθάρισες...

More
11 Aug 2015 11:18 #167433 by George
Να σου πώ την αλήθεια όσες φορές εχω αλλάξει θερμαγώγιμες πάστες σε ps3 δεν έχω παρατηρήσει
Πτώση στις στροφές του ανεμιστήρα.
Τα σημέρινα games φτάνουν στα όρια το υποσύστημα γραφικών της κονσόλας οπότε και εγώ νομίζω οτι πέτυχε η εγχειρηση σου.

More
13 Aug 2015 17:56 #167543 by dimitrios pachis
Ειχα την εντυπωση πως οσο καλυτερη θερμοαπαγωγη εχει η παστα τοσο μεγαλυτερη θερμοτητα βγαινει απο τους πισω αεραγωγους. το θεμα ειναι να μη μενει η θερμοκρασια πανω στους επεξεργαστες αλλα να βγαινει εξω :unsure:

More
16 Mar 2016 23:40 #178135 by Γιάννης Κουτάκης
καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα, Αγορασα ενα Playstation 3 μεταχειρισμενο, Εφοσον επαιξα διαφορα παιχνιδια μια χαρα δοκιμασα σημερα μετα απο 2 βδομαδες που το χω να βαλω το battlefiled hardline, επαιξα 5 λεπτα και μετα εκλεισε το ps3 μονο του και αναβοσβηνε το κοκκινο φωτακι , το ανοιξα μετα το ξαναβαλα μετα απο 5 λεπτα παλι το ιδιο, αυτο γινεται μονο με το battlefield, Απο οτι ξερω αυτο γινοταν και σε ενα αλλο παιχνιδι του προηγουμενου του call of duty Ghost, μηπως εχει φαει καποιο μπαν κατι σε αυτα τα παιχνιδια; ξερετε τι μπορω να κανω; αυτο γινεται μονο στο battlefield μεχρι τωρα... gta,fifa,god of war που εχω παιξει παιζει κανονικα

More
23 May 2017 21:37 #198814 by Minos
Καλησπερα εχω το ps3 και θελω να κανω rec το game που παιζω αλλα δεν ξερω πως μπορει καποιος να μου πει?επισης εχω το ps3 στο μονιτορ του pc

More
30 May 2017 13:38 #199167 by Μάνος Γρυπάρης

HyperSecret wrote: καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα, Αγορασα ενα Playstation 3 μεταχειρισμενο, Εφοσον επαιξα διαφορα παιχνιδια μια χαρα δοκιμασα σημερα μετα απο 2 βδομαδες που το χω να βαλω το battlefiled hardline, επαιξα 5 λεπτα και μετα εκλεισε το ps3 μονο του και αναβοσβηνε το κοκκινο φωτακι , το ανοιξα μετα το ξαναβαλα μετα απο 5 λεπτα παλι το ιδιο, αυτο γινεται μονο με το battlefield, Απο οτι ξερω αυτο γινοταν και σε ενα αλλο παιχνιδι του προηγουμενου του call of duty Ghost, μηπως εχει φαει καποιο μπαν κατι σε αυτα τα παιχνιδια; ξερετε τι μπορω να κανω; αυτο γινεται μονο στο battlefield μεχρι τωρα... gta,fifa,god of war που εχω παιξει παιζει κανονικα

Ίσως να έχει να κάνει με υπερθέρμανση της κονσόλας αφού τα συγκεκριμένα games τραβάνε περισσότερα resources. Πρέπει να πας την κονσόλα για service.

MTB wrote: Καλησπερα εχω το ps3 και θελω να κανω rec το game που παιζω αλλα δεν ξερω πως μπορει καποιος να μου πει?επισης εχω το ps3 στο μονιτορ του pc

Το PS3 δεν καταγράφει όπως το PS4. Θα πρέπει να αγοράσεις μία από τις κάρτες της Avermedia (ανάλογα με το τι ποιότητα θέλεις), να το συνδέσεις στο PC σου και έτσι να κάνεις καταγραφή.

Δες εδώ: www.avermedia.com/gaming/#product

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Jul 2017 10:28 #201159 by Minos
Καλησπερα,
εχω μια απορια το elgato hd60 μπορει να καταγραψει τo game του pc και το game του ps3? Αν ναι πως γινεται
Σας παρακαλω απαντηστε μου
Ευχαριστω

More
06 Jul 2017 10:38 #201160 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Minos wrote: Καλησπερα,
εχω μια απορια το elgato hd60 μπορει να καταγραψει τo game του pc και το game του ps3? Αν ναι πως γινεται
Σας παρακαλω απαντηστε μου
Ευχαριστω

Ναι γίνεται, έχει και οδηγίες με λεπτομέρειες η εταιρία:

1) Recording from a PC using Elgato Game Capture HD

2) PlayStation 3 (PS3) and Elgato Game Capture HD setup

More
13 Jul 2017 11:06 #201856 by petros
Για πόσο καιρό θα έχει υποστήριξη το Ps3 στο PSplus;