HyperSecret wrote: καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα, Αγορασα ενα Playstation 3 μεταχειρισμενο, Εφοσον επαιξα διαφορα παιχνιδια μια χαρα δοκιμασα σημερα μετα απο 2 βδομαδες που το χω να βαλω το battlefiled hardline, επαιξα 5 λεπτα και μετα εκλεισε το ps3 μονο του και αναβοσβηνε το κοκκινο φωτακι , το ανοιξα μετα το ξαναβαλα μετα απο 5 λεπτα παλι το ιδιο, αυτο γινεται μονο με το battlefield, Απο οτι ξερω αυτο γινοταν και σε ενα αλλο παιχνιδι του προηγουμενου του call of duty Ghost, μηπως εχει φαει καποιο μπαν κατι σε αυτα τα παιχνιδια; ξερετε τι μπορω να κανω; αυτο γινεται μονο στο battlefield μεχρι τωρα... gta,fifa,god of war που εχω παιξει παιζει κανονικα
Ίσως να έχει να κάνει με υπερθέρμανση της κονσόλας αφού τα συγκεκριμένα games τραβάνε περισσότερα resources. Πρέπει να πας την κονσόλα για service.
MTB wrote: Καλησπερα εχω το ps3 και θελω να κανω rec το game που παιζω αλλα δεν ξερω πως μπορει καποιος να μου πει?επισης εχω το ps3 στο μονιτορ του pc
Το PS3 δεν καταγράφει όπως το PS4. Θα πρέπει να αγοράσεις μία από τις κάρτες της Avermedia (ανάλογα με το τι ποιότητα θέλεις), να το συνδέσεις στο PC σου και έτσι να κάνεις καταγραφή.
Δες εδώ:
www.avermedia.com/gaming/#product