SnakeEater wrote: καλησπερα....εβαλα το arkham city μετα απο πολυ καιρο περιπου 10 μηνες...και διαπιστωσα οτι ενω οτι ειχα τερματισει το campaign το harley quinn revnge κτλ μ εμφανιζει τα saves καπου στη μεση το campaign και τα HQR και το αλλο με τον robbin σαν να μην τα εχω παιξει ποτε...μπορω να πω οτι τον τελευταιο 1,5 χρονο το ps3 ειχε πολλα freezes σε διαφορα παιχνιδια οπου αναγκαστηκα να κοψω τη τροφοδοσια του ρευματος αυτα ΟΜΩΣ δεν συνέβηκαν κατα τη διαρκεια saving ...
Μάλλον περισσότερο το βλέπω να οφείλεται σε glitch του παιχνιδιού παρά σε θέμα του PS3. Δοκιμασε παντως και με άλλο δισκάκι για σιγουριά.
Sephiroth wrote: Το Uncharted 2 και το Ratchet-Nexus.Και στα δύο το ps3 κάνει shut down και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι το οποίο συμβαίνει όταν το σύστημα υπερθερμαίνεται.Τώρα στα παράδοξα.Το Un2 το είχα παίξει πριν από 2-3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.Τώρα σβήνει όταν μπω στο menu!!Το Ratchet σβήνει στα 15-20 λεπτά gameplay.Πάντα.Έχω παίξει όλα τα Ratchet χωρίς πρόβλημα.Επίσης το τελευταίο 4μηνο έχω περάσει πολύωρα sessions παίζοντας GTA V,Skyrim,Dragon Age,Mass Effect χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα με overheating.Τα μόνα παιχνίδια που έχω πρόβλημα είναι αυτά τα δύο και πριν από ένα χρόνο με τα Infamous 1 & 2,αν και σε αυτά αντιμετώπιζα πρόβλημα μετά από δύο ώρες.
Μπορεί τα συγκεκριμένα να ζορίσουν είτε το PS3, είτε στον σκληρό δίσκο, είτε ακόμα και το installation να είναι corrupted. Δοκίμασε με άλλα δισκάκια για να βεβαιωθείς. Αν σου κάνει το ίδιο τότε θέλει επισκευή γιατί δεν το έχω ξανακούσει από άλλους.
Sephirothr wrote: Μπορώ να δανειστώ το ps3 ενός φίλου,να κάνω νέο λογαριασμό βάζοντας το psn id μου,να ολοκληρώσω αυτά τα δύο παιχνίδια με τα trophies τους και μετά να διαγράψω το λογαριασμό και να συνεχίσω στο δικό μου ps3?Αν γίνεται,πρέπει να σβήσω το λογαριασμό από το δικό μου ps3 πρώτα?Τα στοιχεία με τους φίλους,μηνύματα και trophies αποθηκεύονται σε server και όχι σε ps3,σωστά?
Ναι στον server αποθηκεύονται όλα πάντοτε. Φυσικά και από όποια κονσόλα κι αν κάνεις Login με το account σου, τα trophies πάνε σε σένα.