Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
11 Feb 2015 17:03 - 11 Feb 2015 18:55 #156593 by lazaros8080
μπορει καποιος να μου πει πως κάνουμε εγκατάσταση ενα γνησιο παιχνίδι στο PS3 (πχ GTA 5) και μετα να μπορω να το παιξω χωρις το dvd???
αν γινετε να μου το εξηγήσει αναλυτικα
Last edit: 11 Feb 2015 18:55 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2015 18:57 #156602 by Μάνος Γρυπάρης

lazaros8080 wrote: μπορει καποιος να μου πει πως κάνουμε εγκατάσταση ενα γνησιο παιχνίδι στο PS3 (πχ GTA 5) και μετα να μπορω να το παιξω χωρις το dvd???
αν γινετε να μου το εξηγήσει αναλυτικα

Δεν γίνεται, απαιτείται και το blu-ray. Αλλιώς ο καθένας θα έκανε εγκατάσταση ένα παιχνίδι και μετά θα το πουλούσε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Feb 2015 19:17 #156606 by lazaros8080
οκ. ευχαριστω για την απαντηση.

απλα εχω κωδικο για online παιχνιδι GTA 5 στο PS3 kai τωρα πρεπει να ψαξω να βρω και το παιχνιδι.

αν γινοταν εγκατασταση και επαιζε χωρις το dvd θα με βολευε να το νοικιαζα η να το δανειζομουν και θα το περνουσα στο ps3 που πηρα αυτες τις μερες.

:) :)

More
26 Feb 2015 09:50 #157257 by emmanoyhl mhnas
Καλημέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω και οποιος μπορεί να μου απαντήσει και γνωρίζει θα το εκτιμούσα... έχω ένα ps3 fat που παίζει games ps1 και ps2 θέλω να αγοράσω από e-bay game που είναι ntsc αμερικανικο θα μου παίξει η όχι θα πάνε τσάμπα τα λεφτά??? και γενικά παίζει το ps3 ntsc game ps1 και ps2 η όχι και πως μπορώ να ξεχωρίζω τι είναι το κάθε game.... περιμένω βοήθεια παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

More
27 Feb 2015 01:52 #157318 by Μάνος Γρυπάρης

emmanoyhl wrote: Καλημέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω και οποιος μπορεί να μου απαντήσει και γνωρίζει θα το εκτιμούσα... έχω ένα ps3 fat που παίζει games ps1 και ps2 θέλω να αγοράσω από e-bay game που είναι ntsc αμερικανικο θα μου παίξει η όχι θα πάνε τσάμπα τα λεφτά??? και γενικά παίζει το ps3 ntsc game ps1 και ps2 η όχι και πως μπορώ να ξεχωρίζω τι είναι το κάθε game.... περιμένω βοήθεια παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

Δυστυχώς δεν μπορείς να παίξεις PS1 και PS2 games σε άλλη κονσόλα. Τα NTSC/JAP PS1/PS2 games έχουν region lock στο DVD τους άρα δεν παίζουν σε ευρωπαϊκά PS3.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Mar 2015 17:27 #158474 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
καλησπερα....εβαλα το arkham city μετα απο πολυ καιρο περιπου 10 μηνες...και διαπιστωσα οτι ενω οτι ειχα τερματισει το campaign το harley quinn revnge κτλ μ εμφανιζει τα saves καπου στη μεση το campaign και τα HQR και το αλλο με τον robbin σαν να μην τα εχω παιξει ποτε...μπορω να πω οτι τον τελευταιο 1,5 χρονο το ps3 ειχε πολλα freezes σε διαφορα παιχνιδια οπου αναγκαστηκα να κοψω τη τροφοδοσια του ρευματος αυτα ΟΜΩΣ δεν συνέβηκαν κατα τη διαρκεια saving ...

More
31 Mar 2015 00:45 - 31 Mar 2015 00:45 #158779 by Βασίλης Σπετσιέρης
Έχω ένα ps3 από το 2008 από αυτά που είχαν βγει με 60gb hdd.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με δύο παιχνίδια.Το Uncharted 2 και το Ratchet-Nexus.Και στα δύο το ps3 κάνει shut down και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι το οποίο συμβαίνει όταν το σύστημα υπερθερμαίνεται.Τώρα στα παράδοξα.Το Un2 το είχα παίξει πριν από 2-3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.Τώρα σβήνει όταν μπω στο menu!!Το Ratchet σβήνει στα 15-20 λεπτά gameplay.Πάντα.Έχω παίξει όλα τα Ratchet χωρίς πρόβλημα.Επίσης το τελευταίο 4μηνο έχω περάσει πολύωρα sessions παίζοντας GTA V,Skyrim,Dragon Age,Mass Effect χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα με overheating.Τα μόνα παιχνίδια που έχω πρόβλημα είναι αυτά τα δύο και πριν από ένα χρόνο με τα Infamous 1 & 2,αν και σε αυτά αντιμετώπιζα πρόβλημα μετά από δύο ώρες.Τώρα στην ερώτηση.Μπορώ να δανειστώ το ps3 ενός φίλου,να κάνω νέο λογαριασμό βάζοντας το psn id μου,να ολοκληρώσω αυτά τα δύο παιχνίδια με τα trophies τους και μετά να διαγράψω το λογαριασμό και να συνεχίσω στο δικό μου ps3?Αν γίνεται,πρέπει να σβήσω το λογαριασμό από το δικό μου ps3 πρώτα?Τα στοιχεία με τους φίλους,μηνύματα και trophies αποθηκεύονται σε server και όχι σε ps3,σωστά?
Last edit: 31 Mar 2015 00:45 by Βασίλης Σπετσιέρης.

More
31 Mar 2015 01:02 - 31 Mar 2015 01:03 #158781 by Μάνος Γρυπάρης

SnakeEater wrote: καλησπερα....εβαλα το arkham city μετα απο πολυ καιρο περιπου 10 μηνες...και διαπιστωσα οτι ενω οτι ειχα τερματισει το campaign το harley quinn revnge κτλ μ εμφανιζει τα saves καπου στη μεση το campaign και τα HQR και το αλλο με τον robbin σαν να μην τα εχω παιξει ποτε...μπορω να πω οτι τον τελευταιο 1,5 χρονο το ps3 ειχε πολλα freezes σε διαφορα παιχνιδια οπου αναγκαστηκα να κοψω τη τροφοδοσια του ρευματος αυτα ΟΜΩΣ δεν συνέβηκαν κατα τη διαρκεια saving ...

Μάλλον περισσότερο το βλέπω να οφείλεται σε glitch του παιχνιδιού παρά σε θέμα του PS3. Δοκιμασε παντως και με άλλο δισκάκι για σιγουριά.

Sephiroth wrote: Το Uncharted 2 και το Ratchet-Nexus.Και στα δύο το ps3 κάνει shut down και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι το οποίο συμβαίνει όταν το σύστημα υπερθερμαίνεται.Τώρα στα παράδοξα.Το Un2 το είχα παίξει πριν από 2-3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.Τώρα σβήνει όταν μπω στο menu!!Το Ratchet σβήνει στα 15-20 λεπτά gameplay.Πάντα.Έχω παίξει όλα τα Ratchet χωρίς πρόβλημα.Επίσης το τελευταίο 4μηνο έχω περάσει πολύωρα sessions παίζοντας GTA V,Skyrim,Dragon Age,Mass Effect χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα με overheating.Τα μόνα παιχνίδια που έχω πρόβλημα είναι αυτά τα δύο και πριν από ένα χρόνο με τα Infamous 1 & 2,αν και σε αυτά αντιμετώπιζα πρόβλημα μετά από δύο ώρες.

Μπορεί τα συγκεκριμένα να ζορίσουν είτε το PS3, είτε στον σκληρό δίσκο, είτε ακόμα και το installation να είναι corrupted. Δοκίμασε με άλλα δισκάκια για να βεβαιωθείς. Αν σου κάνει το ίδιο τότε θέλει επισκευή γιατί δεν το έχω ξανακούσει από άλλους.

Sephirothr wrote: Μπορώ να δανειστώ το ps3 ενός φίλου,να κάνω νέο λογαριασμό βάζοντας το psn id μου,να ολοκληρώσω αυτά τα δύο παιχνίδια με τα trophies τους και μετά να διαγράψω το λογαριασμό και να συνεχίσω στο δικό μου ps3?Αν γίνεται,πρέπει να σβήσω το λογαριασμό από το δικό μου ps3 πρώτα?Τα στοιχεία με τους φίλους,μηνύματα και trophies αποθηκεύονται σε server και όχι σε ps3,σωστά?

Ναι στον server αποθηκεύονται όλα πάντοτε. Φυσικά και από όποια κονσόλα κι αν κάνεις Login με το account σου, τα trophies πάνε σε σένα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 31 Mar 2015 01:03 by Μάνος Γρυπάρης.

More
31 Mar 2015 01:06 #158782 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ευχαριστώ Μάνο.Δεν θα ήθελα να ξοδέψω λεφτά για επισκευή,καινούριο δισκάκι ή σκληρό δίσκο.Καλύτερα να τα φυλάξω για ps4.Θα δοκιμάσω τη λύση με το ps3 ενός φίλου μου.

More
11 Jul 2015 23:35 #164806 by Tony
Mιας και ειναι καλοκαιρι και λιωνω κανονικοτατα το ps3 ,σκεφτομαι πως καιρος ειναι να παρω thermal paste.
Ποια να παρω?