Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
12 Jul 2015 03:34 #164850 by Μάνος Γρυπάρης

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2015 00:20 #165575 by hercmour
Μόλις τελείωσα με το homemade cooler μου για το ps3 souper slim...Εξάλου σχολή δεν έχουμε, δουλεία δεν έχουμε, ας καούμε με ασφάλεια...

Attachments:

More
18 Jul 2015 00:20 #165576 by hercmour
Μόλις τελείωσα με το homemade cooler μου για το ps3 super slim...Εξάλου σχολή δεν έχουμε, δουλεία δεν έχουμε, ας καούμε με ασφάλεια...

More
18 Jul 2015 00:21 #165577 by hercmour
Μόλις τελείωσα με το homemade cooler μου για το ps3 super slim...Εξάλου σχολή δεν έχουμε, δουλεία δεν έχουμε, ας καούμε με ασφάλεια...

Attachments:

More
03 Aug 2015 22:06 #166885 by dimitrios pachis
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος ps3 fat 60gb απο το 2007 το οποιο δεν εχω ανοιξει ποτε για καθαρισμα ουτε φυσικα για να αλλαξω παστα. Λογω του backward compatibility αυτης της γενιας δεν ψηνομαι να το αλλαξω σε περιπτωση που παθει κατι (πχ ylod) και θα ηθελα να προλαβω αρνητικες καταστασεις. Πιστευετε πως ειναι προτιμοτερη η αντικατασταση της παστας προτου συμβει το μοιραιο ή να περιμενω να συμβει και να το κανω μετα?
Επισης αξιζει να επενδυσω σε μεγαλυτερο εσωτερικο ανεμιστηρα (αν υπαρχει κατι συμβατο)?
Eχετε να μου προτεινετε καποιο τεχνικο που να εχει εμπειρια με το θεμα?

More
04 Aug 2015 01:57 - 04 Aug 2015 02:01 #166896 by George

mitsos6500 wrote: Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος ps3 fat 60gb απο το 2007 το οποιο δεν εχω ανοιξει ποτε για καθαρισμα ουτε φυσικα για να αλλαξω παστα. Λογω του backward compatibility αυτης της γενιας δεν ψηνομαι να το αλλαξω σε περιπτωση που παθει κατι (πχ ylod) και θα ηθελα να προλαβω αρνητικες καταστασεις. Πιστευετε πως ειναι προτιμοτερη η αντικατασταση της παστας προτου συμβει το μοιραιο ή να περιμενω να συμβει και να το κανω μετα?
Επισης αξιζει να επενδυσω σε μεγαλυτερο εσωτερικο ανεμιστηρα (αν υπαρχει κατι συμβατο)?
Eχετε να μου προτεινετε καποιο τεχνικο που να εχει εμπειρια με το θεμα?

Να το πας σε τεχνικό να σου αλλάξει πάστες,
Δεν παίζουμε με αυτά.
Εαν φτάσεις στο σημείο του ylod πας για reballing το οποίο στοιχίζει αρκετά χρήματα.
Μεγαλύτερο ανεμιστήρα δεν νομίζω οτι είναι εφικτό να μπορεις να βάλεις,
είναι ήδη πολύ μεγάλος ο υπάρχων.
Πάντως εαν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι δύσκολο να το λύσεις μόνος σου.
Last edit: 04 Aug 2015 02:01 by George.

More
04 Aug 2015 19:11 #166919 by dimitrios pachis
Μιλησα με ενα καταστημα που κανει τετοιες επισκευες (dualshop) και μου ειπε οτι ειναι ριψοκινδυνο να ανοιξει ενα ps που δουλευει σωστα και οτι δεν μου δινει καμια εγγυηση οτι μετα την αλλαγη παστας θα δουλεψει :ohmy:
Ειχα την εντυπωση πως η αλλαγη παστας ειναι μια απλη διαδικασια για καποιον που ξερει και οτι δεν υπαρχει κινδυνος αλλα αυτος με προβληματισε :unsure:

More
05 Aug 2015 11:50 - 06 Aug 2015 19:05 #166965 by George

mitsos6500 wrote: Μιλησα με ενα καταστημα που κανει τετοιες επισκευες (dualshop) και μου ειπε οτι ειναι ριψοκινδυνο να ανοιξει ενα ps που δουλευει σωστα και οτι δεν μου δινει καμια εγγυηση οτι μετα την αλλαγη παστας θα δουλεψει :ohmy:
Ειχα την εντυπωση πως η αλλαγη παστας ειναι μια απλη διαδικασια για καποιον που ξερει και οτι δεν υπαρχει κινδυνος αλλα αυτος με προβληματισε :unsure:

Δεν μιλάμε για επισκευή σε βαθμό πλακέτας,
μιλάμε για ξεβίδωβμα καθαρισμό παλιάς παστας και εφαρμογή ξανά.
Βρες ενα εξιδικευμένο service και κάνε μια ερώτηση.
Last edit: 06 Aug 2015 19:05 by George.

More
06 Aug 2015 01:26 #167045 by dimitrios pachis
Δεν ξερω τι καταλαβε ο τυπος. Με εναν αλλο που μιλησα μου ειπε οτι δεν θα υπαρχει κανενα θεμα. Μαλλον ομως θα το επιχειρισω μονος μου. Πηρα ενα σωληναριο arctic silver 5 και θα το τολμησω. Ο θεος βοηθος...

More
06 Aug 2015 17:15 - 06 Aug 2015 17:16 #167098 by George
Μπράβο σου μην το φοβάσαι καθόλου, η πάστα που πήρες είναι πολύ καλή.
Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις το ανεμιστήρα και να βιδώσεις καλα τα δυο ελάσματα με τις μεγάλες μαύρες βίδες.
Last edit: 06 Aug 2015 17:16 by George.