Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
12 Oct 2010 03:33 #81329 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Εγώ μάλλον θα το πάρω από Σουηδία(PS3 μιλάμε τώρα). Έχω πληροφορίες πως έχει κονσόλα μαζί με 6(!) παιχνίδια δώρο μόνο 250 ευρά! Μένει μόνο να πάω και να το ελέγξω. Μετά βλέποντας και κάνοντας.

Θα πας Σουηδια; Παντως μην μπερδεφτεις με τις Κορωνες που χρησιμοποιούν αντι για Euro.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2010 07:59 #81335 by rafor
Δεν εχουν ευρω εκει , συν οτι εαν το νομισμα τους εχει μικροτερη αξια απο αυτη του ευρω, τοτε μπορει να σου βγει και φθηνοτερα! :wink:

More
12 Oct 2010 20:12 #81393 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Εγώ μάλλον θα το πάρω από Σουηδία(PS3 μιλάμε τώρα). Έχω πληροφορίες πως έχει κονσόλα μαζί με 6(!) παιχνίδια δώρο μόνο 250 ευρά! Μένει μόνο να πάω και να το ελέγξω. Μετά βλέποντας και κάνοντας.

Θα πας Σουηδια; Παντως μην μπερδεφτεις με τις Κορωνες που χρησιμοποιούν αντι για Euro.

Λογικά θα πάω για Χριστούγεννα. Αν βρω εισιτήριο για τις ημερομηνίες που θέλω. Και όχι, δεν χάνομαι με τις κορώνες. Έχω ξαναπάει. Τα ξέρω τα κατατόπια(λέμε τώρα)

m4a1 wrote: έχω μια απορία...αν ξέρετε πείτε μου...
μπορώ να αγοράσω άλλο ένα καλώδιο να φορτίζω 2 μοχλούς συγχρόνως;
κάτι να κυκλοφορεί από την SONY όμως...όχι thrustmaster κτλ.

Κοίτα αυτόν εδώ το φορτιστή . Δεν είναι της SONY αλλά θα στην κάνει τη δουλειά. Και είναι και γαμάτο σαν αντικείμενο και φθηνούτσικο.

More
20 Oct 2010 15:21 #82199 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Nα σας πω τη λέτε να πάρω πρώτα nba2k11 ή castelvania ?"θα τα πάρω κάποια στιγμή και τα δύο αλλά πιο να πάρω πρώτο και μετά το άλλο!"

More
20 Oct 2010 18:09 #82212 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ θα σου πρότεινα το 2k11 καθώς σαν παιχνίδι αθλητικό είναι προσωρινό. Το λέει και η ημερομηνία. Από την άλλη όμως, το Castelvania, είναι με δράση. Εγώ σαν φαν του τύπου αυτού, θα έπαιρνα το Castelvania, αλλά σε σένα προτείνω να πάρεις πρώτα το 2Κ11 γιατί υποθέτω πως είσαι λίγο πιο sportive τύπος.

More
28 Oct 2010 23:19 #82821 by Μάνος Γρυπάρης
Το PS3 στα 320GB θα πωλείται μόνο του
Η Sony ανακοίνωσε ότι το Playstation 3 στα 320GB θα πωλείται μόνο του, σε τιμή που υπολογίζεται στα 350 δολάρια (250 δικά μας ευρώ).

Αυτό κατ' επέκταση αναμένεται να ρίξει και τις τιμές των υπολοίπων μοντέλων που έχουν "ξεμείνει" και που έχουν μικρότερο σκληρό δίσκο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Oct 2010 23:48 #82830 by Νίκος Καραχάλιος
Αχ κατι τετοια ακουω εγω που εχω το fat με 40GB σκληρο και κλαιω... :( :(

More
28 Oct 2010 23:57 #82836 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Reith wrote: Αχ κατι τετοια ακουω εγω που εχω το fat με 40GB σκληρο και κλαιω... :( :(

Ε αλλαξε τον δισκο. Δεν ειναι καθολου δισκολο. Για την ακριβεια ειναι πολυ ευκολο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Oct 2010 12:18 #82863 by Νίκος Καραχάλιος

BigBoss wrote:

Reith wrote: Αχ κατι τετοια ακουω εγω που εχω το fat με 40GB σκληρο και κλαιω... :( :(

Ε αλλαξε τον δισκο. Δεν ειναι καθολου δισκολο. Για την ακριβεια ειναι πολυ ευκολο

Θα το κανω αλλα οχι τωρα...Βασικα μπορω να αποθηκευσω καπου οτι εχω μεσα?

More
29 Oct 2010 13:40 #82871 by thanasis
Εγω που πηρα το πρωτο πρωτο που βγηκε τι να κανω?Υπενθυμιζω σε αυτους που δεν θυμουνται.Ειχα αγορασει το ps3 με 20 gb!!!!! και με ενα τηλεχειριστηριο στα 320-350 ευρω(αν θυμαμαι καλα)..... :icon bow: :bduh: