Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
29 Oct 2010 22:00 #82927 by eliminator

Lalo007 wrote:

eliminator wrote: Εγώ το πήρα πριν λίγες μέρες 340 ευρώ με μνήμη 320GB ενα τηλεχειρηστήριο και 2 παιχνίδια δώρο...Καλά το πηρα;

Με 10 ευρω λιγοτερα θα παρω ακριβως το ιδιο πακετο....Μονο που διαλεγω εγω παιχνιδια! :twisted: :twisted:

Πολύ καλή αγορά θα κάνεις...Εσύ και αν θα τους κλέψεις! Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα για τα παιχνίδια σου προτείνω το Uncharted 2 και God of War 3 ή Pro2011, αλλά ό,τι και να σου πω η επιλογή θα είναι δική σου. Καλή διασκέδαση! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2010 22:59 #82947 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
ποια νομιζετε οτι ειναι τα top5 games απο αποψη γραφικων στο ps3 μεχρι τωρα???????????

More
30 Oct 2010 00:22 #82954 by eliminator
Παιδιά να βάλω internet στο ps3 ή τσάμπα το modem router που πρέπει να αγοράσω;

More
30 Oct 2010 00:24 #82955 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Σκεψου το απλα, θες να παιζεις online με φιλους; Θες να κατεβάζεις demos καθως και patches που διορθωνουν κάποια προβλήμματα που πιθανον μπορει να υπάρχουν σε κάποια παιχνιδια;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Oct 2010 13:07 #82972 by rafor
Ουτοσιαλλως, οι συνδεσεις PSTN,δεν εχουν τοσα προτερηματα οσο οι ADSL.Θα μπορεις να κανεις οτι λεει πιο πανω ο BigBoss και νομιζω δινουν και μεγαλυτερες ταχυτητες για ADSL!

More
30 Oct 2010 15:48 #82984 by eliminator
Μμμ...Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά μάλλον θα βάλω...απ'ότι μου λέτε δεν είναι και άσχημα αυτά που προσφέρει...

More
01 Nov 2010 22:19 #83246 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Βασικά θα έπαιρνα castlevania αλλά επειδή είναι μεγάλο δεν έχω τώρα τον πολύ χρόνο για να κάτσω να το ευχαριστηθώ. είμαι ανάμεσα σε enslaved, Vanquish,Call Of Duty Black OPS"αν και δεν έχω παίξει ποτέ στην ζωή μου" ή να περιμένω το Need for Speed: Hot Pursuit ή το James Bond GoldenEye 007(Wii) που θα βγει την παρασκευή{καλά κάποια στιγμή εννοείται ότι θα τα πάρω} την γνώμη σας παρακαλώ!

More
07 Nov 2010 15:13 #83640 by eliminator

SnakeEater wrote: ποια νομιζετε οτι ειναι τα top5 games απο αποψη γραφικων στο ps3 μεχρι τωρα???????????

gow 3, uncharted 2, pro 2011 για μενα αυτά...δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο άλλο.

More
07 Nov 2010 16:03 #83643 by reinko24
Resistance 2
God of War 3
Kingdom Hearts 3
Uncharted 2
heavy Rain(10/10) παντού ήχο γραφικά πλοκή σενάριο όλα!!
Killzone 2
και φυσικά το κορυφαίο όλων METAL GEAR SOLID 4!! :cup:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
07 Nov 2010 19:38 #83650 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δες το παρακατω ροστερ!

God of War 3
Uncharted 2
Killzone 2
Heavy Rain
MGS4