Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
29 Jun 2010 09:17 #74606 by Lalo007
'Οντως τα χρήματα ειναι πολλά,αν θες να έχεις move και 3d.Για σκεφτείτε κάποιον που δεν έχει ουτε ps3,αλλά ούτε και 3d τηλεόραση.Οπότε έχουμε λέμε:
ps3:τόσα ευρώ
πακέτο move:τόσα ευρώ
ειδικά γυαλιά:άλλα τόσα ευρώ :euro:(για την ακρίβεια 100,αν δεν κάνω λάθος.)
3d τηλεόραση:2.000€ ](*,)
Ε και δεν θα πάρει και κανένα game?Δώσε και εκεί ταλαίπωρε καταναλωτή...

ΞΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ?

Γι'αυτό ίσως είναι πιο έξυπνη η κίνηση της nintedo να κυκλοφορήσει το 3d wii,το οποίο ειναι βέβαια σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης(υποθέτω),αφού θα έχουν διαδοθεί οι 3d τηλεοράσεις.Επιπλέον δεν θα χρειάζεται τα ειδικά γυαλιά.

( www.gameworld.gr/previews/consol ... ndo-3d-wii )

*Δεν αναφέρω ορισμένες τιμές,γιατί εκτός από το ότι μου φέρνουν ζαλάδα,δεν τις ξέρω. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2010 12:14 #74610 by spartan117
εγω εχω την διεσθηση οτι του χρονου ή το 2012 θα δουμε καινουριο πσ3 στην Ε3 :( . παντως δεν νομιζω να την ευνοη να βγαλει καινουργια κονσολα αφου απο οτι ξερω δεν εχει βγαλει ακομα τα λεφτα του το πσ3

More
29 Jun 2010 12:33 #74612 by thanasis

spartan117 wrote: εγω εχω την διεσθηση οτι του χρονου ή το 2012 θα δουμε καινουριο πσ3 στην Ε3 :( . παντως δεν νομιζω να την ευνοη να βγαλει καινουργια κονσολα αφου απο οτι ξερω δεν εχει βγαλει ακομα τα λεφτα του το πσ3

Εγω πιστευω πως καινουριο playstation θα αργησει πολυ να βγει αλλα θα βγουνε πολλα add ons...Παραδειγμα playstation move,η τεχνολογια 3d...Πιτευω πως στο ps3 θα βασιστει η Sony...Για νεα κονσολα θα αργισει πολυ αφου την τεχνολογια που θελει να ενταξει η Sony μπορει να την υποστηριξη το ps3...

More
02 Jul 2010 00:30 #74773 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
συμφωνω απολυτως φιλε θανο =D>

More
02 Jul 2010 11:16 #74776 by antonis 21
ρε παιδια μου στειλανε ενα μηνημα στο psn οτι απο 1η δεκεμβριου νομιζω στο psn θα πληρωνεις.ακουσε κανεις τιποτα,γιατι θα ειναι πολυ κριμα να πληρωνεις.επισης ελεγε να στειλουμε αυτο το μηνημα στη sony ζητοντας της να μην βαλει σηνδρομη στο psn.oταν μαζεψει 500.000 τετοια μηνηματα θα ακυρωσει την αποφαση αυτη περι πληρωμης...αν ξερετε τιποτα η αν εχει ερθει σε εσας παρομοιο μηνημα παρακαλω απαντηστε.

More
02 Jul 2010 12:23 #74782 by thanasis
Εμενα το μονο μηνυμα που μου ηρθε ειναι απο καπιον Κevin Butler ο οπιος λεει πως αμα στειλω το μηνυμα του σε 40 ατομα θα μου δωσει 85 δολαρια! :icon applaud: Οτι να'ναι δηλαδη... :icon bow: :mrgreen: :mrgreen:

More
02 Jul 2010 12:40 #74784 by antonis 21

8@no$ wrote: Εμενα το μονο μηνυμα που μου ηρθε ειναι απο καπιον Κevin Butler ο οπιος λεει πως αμα στειλω το μηνυμα του σε 40 ατομα θα μου δωσει 85 δολαρια! :icon applaud: Οτι να'ναι δηλαδη... :icon bow: :mrgreen: :mrgreen:

καλα οκ μπορει να μην ειναι και αληθεια απλα οταν το διαβασα για πρωτη φορα πηγα να παθω καρδιακο.απλα αμα ξερει κανεις τιποτα να μου πει γιατι θα τρελαθω απο την αγωνια!

More
02 Jul 2010 14:31 #74788 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οχι ρε παιδια. Έλεος ](*,) . Τι είναι η Sony για να κανει τετοιες ανακοινωσεις μέσω PSN? Το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς; Οχι το PSN ήταν, ειναι και θα μείνει δωρεαν. Απλώς εχει βγει και μια EXTRA υπηρεσια που αν θελετε οληρωνετε για αυτη συνδρομη.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jul 2010 18:24 #74936 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, θα πληρώσουμε για το PS Network όπως πληρώσαμε για το Facebook, για το MSN, για το IRC, για τον αέρα που αναπνέουμε.

Η λέξη για όλους αυτούς τους λακαμάδες που τα γράφουν και όσους τους πιστεύουν είναι μία:

ΝΙΩΣΤΕ!

:bye:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jul 2010 23:39 #74945 by Internetakias
δεν πληρώνεις στο psn απλός αν θες prenium υπηρεσίες εγγράφεσαι στο psn plus

Click here to level up my license!
Wii Number:1858-1363-1181-6166
Animal Crossing:4382-6847-7328
Mario Kart:2621-6364-8934
Mario Strikers:0646-5624-5091
SSBB:2450-3788-7314
PM για add