Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
19 May 2010 12:40 #72317 by Γιωργος Βλαχος
θα εχει απλα τελεια γραφικα το crysis εχουν κυκλοφορησει στο ιντερνετ in-game εικονες..απλα τα σπαει!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2010 15:30 #72617 by spartan117
συμφωνα με μια φημη η sony ειναι πολυ πιθανο να ανακοινωσει μια psn συνδρομη η οποια θα εχει τα εξης πλεονεκτηματα 1) θα δινει καθε μηνα ενα δωρεαν arcade απο μια συγκεκριμενη λιστα 2) επισης οι χρειστες που θα πληρωνουν 60 € θα παιζουν σε καλυτερους server . αυτο που πρεπει να τονιστει ειναι οτι οι χρηστες δεν δεν διαθετονται να πληρωσουν αυτα τα χρηματα δεν θα εχουν κανενα προβλημα στο online multiplayer

More
23 May 2010 15:41 #72618 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οτι θα βγει premium συνδρομη PSN θα βγει, γι αυτο δεν τιθεται θεμα. Το καλο ειναι οτι το online θα συνεχισει να ειναι δωρεαν και οποιος θελει εξτρα στοιχεια μπορει να πληρωσει. Γι αυτο αλλωστε θα λεγεται premium

More
23 May 2010 18:24 #72621 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
το κακο ειναι οτι και να το πληρωνεις δεν θα εχεις αψογες υπηρεσιες...γι'αυτο να ειστε σιγουροι,,,,,ολο και καποια προβληματα θα εχει :o

More
23 May 2010 22:54 #72630 by Van Nelle
Παιδία μήπως έχετε ακούσει τιποτα για το καινούριο Xbox? Εγω το μόνο που εχω ακούσει ειναι πως το όνομα του θα ειναι Xbox 720. Ευχαριστώ...

Madness is the gift that has been given to me...

More
24 May 2010 10:01 #72652 by Βασίλης Δρέττας
δεν εχει ανακοινωθει τιποτα σε σχεσει με το xbox το μονο που ειχε πει η microsoft ειναι οτι με το natal θα αργησει να βγαλει επομενη κονσολα. επισης δεν καταλαβενω για ποιο λογο πιστευεται οτι θα λεγεται 720

More
24 May 2010 12:14 #72656 by ixor24

Van Nelle wrote: Παιδία μήπως έχετε ακούσει τιποτα για το καινούριο Xbox? Εγω το μόνο που εχω ακούσει ειναι πως το όνομα του θα ειναι Xbox 720. Ευχαριστώ...

μονο που εδω ειναι νεα για το ps3 :-k

More
24 May 2010 13:01 #72662 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ακριβώς γι' αυτό τα θεματα περι XBox 720032 να σταματήσουν εδώ. (και αν θελετε να συνεχιστούν εδώ )

Φημολογείται πως στην E3 θα δούμε ενα νέο μενου για το PS3 το οποίο θα είναι πιο λειτουργικό αλλά και πιο ευχρηστο. Εμένα προσωπικα δεν με ενδιαφέρει, αυτο που θα με ενδιέφερε θα ήταν να μου δωσουν πισω οτι μου πηραν... το Instal Other OS

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 May 2010 13:20 #72665 by ixor24

BigBoss wrote: Εμένα προσωπικα δεν με ενδιαφέρει, αυτο που θα με ενδιέφερε θα ήταν να μου δωσουν πισω οτι μου πηραν... το Instal Other OS

δεν παιζει αυτο φιλε μου... :( :( :(

το move θα ειναι ειναι η μεριδα του λεοντος και το gt5 ελπιζω!! και κατι περι psn premium. δραματικες αλλαγες δεν θα δουμε. εκτως απο αυτο που ανεφερες ποιο πανω περι xmb

More
24 May 2010 13:59 #72666 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ixor24 wrote:

BigBoss wrote: Εμένα προσωπικα δεν με ενδιαφέρει, αυτο που θα με ενδιέφερε θα ήταν να μου δωσουν πισω οτι μου πηραν... το Instal Other OS

δεν παιζει αυτο φιλε μου... :( :( :(

το move θα ειναι ειναι η μεριδα του λεοντος και το gt5 ελπιζω!! και κατι περι psn premium. δραματικες αλλαγες δεν θα δουμε. εκτως απο αυτο που ανεφερες ποιο πανω περι xmb

Ναι, το ξερω το instal other os εχει φύγει... για παντα. :( Μονο λεφτα ξερουν να μας περνουν.... Μια με prenium, μια με τα μεταχειρισμένα games, μια με τα DLC... ελεος...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.