Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
13 Mar 2010 02:38 #69193 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγώ πάλι εχω πολυ καιρο να ασοληθω με το gaming τομεα στο psp, τωρα τελευταια μονο τραγουδια ακουω. Οσο για την οθονη, υπαρχουν φορες που ναι με ενοχλει που γυαλιζει αλλα δεν πειραζει. Πιο πολυ με ενοχλει η μπαταρια που πεφτει για την πλακα της

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2010 17:37 #69837 by arkypraios
Αν και ειπα 2 φορες να το αγορασω και τις δυο εκανα πισω.

More
27 Mar 2010 20:41 #69847 by SASALIS_13
ΤΟ PSP ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

More
30 Mar 2010 00:15 #69907 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ποση ωρα κραταει περιπου η μπαταρια του PSP, οταν παιζετε παιχνιδια;

More
30 Mar 2010 01:04 #69909 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Ποση ωρα κραταει περιπου η μπαταρια του PSP, οταν παιζετε παιχνιδια;

4 ώρες και κάτι ψιλά , με τέρμα το φωτισμό και τον ήχο. Αν έχεις το Wifi ανοικτό η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα όμως!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Mar 2010 10:29 #69912 by reinko24
αχχχχ το psp καθε φορα ειμαι ενα βημα να το πουλησω αλλά κάποιο adventure καποιο rpg θα νοσταλγησω και θα κανω πισω και δεν θα το δωσω κάποτε μου ήταν και μένα μια καλη απασχοληση εχω δευτερες μπαταριες,φορτιστη αυτοκινητου,σπιτιου,ακομα και φορτιστη usb σε pc γιατι το ειχα παντου και παντα μαζι μου!!!
Είναι και ομορφο σαν κατασκευη οπότε μάλλον δε θα το δωσω ποτέ εκτός και αν μας τρελάνει με την τιμή το PS4 και τα πουλησουμε όλα για να το πάρουμε αν και μάλλον αργει για κανα 4 χρόνια αυτη η στιγμή!!! :cool:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
14 Apr 2010 12:34 #70709 by konstantinos77
Πάρα πολύ καλό μηχάνημα το psp.... Τεχνολογικά μιλώντας πάντα εννοείτε.... ;-) δεν νομίζεται...

More
20 May 2010 20:03 #72441 by spartan117
τεχνολογικα ειναι κορφαιο για φορητη κονσολα αλλα δυστιχως δεν ειχε αρκετες πωλησεις και μαλλον τελειωσε αφου στην αρχες του νεου ετους θα βγει psp2

More
20 May 2010 23:18 #72456 by Βασίλης Δρέττας
να οι πρωτες πληροφοριες για το νεο psp . αν και ειναι φημη πιστευω πως θα βγει αληθινη
Το PSP 2 θα χρησιμοποιεί τον Cell, ο οποίος θα έχει τέσσερις πυρήνες ενεργοποιημένους, ενώ θα διαθέτει οθόνη αφής, αλλά και παραδοσιακά πλήκτρα και δύο κάμερες. Επίσης είναι πιθανό να υποστηρίζει 3G, ενώ -πάντα σύμφωνα με τις πηγές του VG247- έχει ήδη αρχίσει η ανάπτυξη των πρώτων παιχνιδιών του.

More
21 May 2010 00:55 #72463 by Μπάμπης Χαραλάμπους

bond wrote: να οι πρωτες πληροφοριες για το νεο psp . αν και ειναι φημη πιστευω πως θα βγει αληθινη
Το PSP 2 θα χρησιμοποιεί τον Cell, ο οποίος θα έχει τέσσερις πυρήνες ενεργοποιημένους, ενώ θα διαθέτει οθόνη αφής, αλλά και παραδοσιακά πλήκτρα και δύο κάμερες. Επίσης είναι πιθανό να υποστηρίζει 3G, ενώ -πάντα σύμφωνα με τις πηγές του VG247- έχει ήδη αρχίσει η ανάπτυξη των πρώτων παιχνιδιών του.

Πως φαινεται οτι ειναι φημες... :P

CELL στο PSP? Και απο μπαταρια τι θα γινεται; Θα αντέχει 3 δευτερόλεπτα; Και απο θερμοκρασία με τετοιο τερας για επεξεργαστη... μας βλεπω με πυριμαχα γάντια να παιζουμε... :mrgreen: