Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
17 Jul 2009 14:55 #56573 by Ρωμανός Βογιατζής
Έκανε format στο psp????Μήπως έκανε στην Memory card και το psp σου είναι ιαπωνικό(εκεί είναι >> x << πίσω >> ο << μπροστά ????Μήπως πρέπει να κανεις update??????Δοκίμασε και μας λες.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2009 02:04 #56653 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ελεγχος του PS3 μεσω του PSP

Πατώντας ΕΔΩ μπορειτε να βρειτε εναν οδηγο για το πως θα ελεγχετε το PS3 μεσω του PSP.

More
18 Jul 2009 02:59 #56655 by Vassilis

Ast3r1x wrote: Paidia help plz...exw ena provlima...enas filos m ekane format sto psp k twra anti na kanei accept me to X k cancel/back me to O ta kanei anapoda...pws mporw na to ksanaftiaksw gt exw synithisw alliws k einai polu ekneyristiko!!!:@@@@@

Αν έχει Custom Firmware τότε, κρατα πατιμένο το Δ και το πλατύ μεγάλο κουμπύ απο πάνω :mrgreen: και άνοιξε το PSP (Αυτά που σούπα πριν το ανοίξεις και το ανοίγεις καθώς τα κρατάς). Τζα!! Ένα μενού! Τώρα πάμε στα Hacks και τα υπόλοιπα θα τα βρείς μόνος πιστεύω. Ελπίζω να βοήθησα. Ότι άλλο χρειαστίς στείλε μου ΠΜ. :D .

More
31 Oct 2009 23:34 #63806 by Maldino
Παιδιά έχω ενα πρόβλημα. Το psp μου δεν μπαινει στο ιντερνετ. Πριν καμια βδομαδα εβαλα forthnet που ειναι και wireless αλλα δεν συνδεεται... Τι μπορω να κανω??? Μου λεει
A connection error has occured.
A connection to the access point could not be established.
Check the security setting for the network and try again.

More
01 Nov 2009 13:08 #63827 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Maldino wrote: Παιδιά έχω ενα πρόβλημα. Το psp μου δεν μπαινει στο ιντερνετ. Πριν καμια βδομαδα εβαλα forthnet που ειναι και wireless αλλα δεν συνδεεται... Τι μπορω να κανω??? Μου λεει
A connection error has occured.
A connection to the access point could not be established.
Check the security setting for the network and try again.

Δεν ξερω τι είδους ασφάλεια εχει το ασυρματο ιντερνετ σου. Αν μπορεις μπες στις ρυθμίσεις του router και δες αν η ασφαλεια είναι βασισμένη σε WEP. Αν είναι WPA-TSK ή WPA2 ή δεν ξερω κι εγω τι καντο wep το αναγνωριζει καλύτερα το psp.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Nov 2009 13:54 #63828 by Maldino
Eχω WPA-TSK...Aν το κανω σε WEP θα αλλαξει καμια ρυθμιση σε PC και laptop???

More
01 Nov 2009 14:33 #63833 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Maldino wrote: Eχω WPA-TSK...Aν το κανω σε WEP θα αλλαξει καμια ρυθμιση σε PC και laptop???

Ναι, θα πρεπει να βάλεις τον νεο κωδικό σε όλες τις ασυρματες συσκευες.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Nov 2009 20:21 #65124 by Tasos Georgos
Ξέρετε κάτι για PSP2 ;;;

More
21 Nov 2009 02:57 #65287 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TMND wrote: Ξέρετε κάτι για PSP2 ;;;

Όχι, τουλάχιστον εγώ το μόνο που βλέπω τον τελευταίο καιρό είναι για τις πωλήσεις του PSP Go, που παρεμπιπτόντως πάνε από το κακό στο χειρότερο...

More
13 Mar 2010 02:28 #69192 by elegio
Ενταξει εγω PSP παιζω το βραδυ κυριως στο σπιτι ή το καλοκαιρι στην βεραντα οποτε δεν με ενοχλει καποια ανακλαση!

Imposible is nothing