Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
31 May 2012 18:27 #108550 by Μάνος Γρυπάρης
H Sony ανακοίνωσε ότι κλείνει τους servers του SOCOM για PSP και PS2.

Αναλυτικά θα κλείσουν οι servers για τα παρακάτω games

PlayStation 2
SOCOM: U.S. Navy SEALs.
SOCOM II: U.S. Navy SEALs.
SOCOM 3: U.S. Navy SEALs.
SOCOM Combined Assault.

PlayStation Portable
SOCOM: Fireteam Bravo.
SOCOM: Fireteam Bravo 2.
SOCOM: Fireteam Bravo 3.
SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2012 13:43 #117186 by eliminator
Μεγάλος διαγωνισμός PSP και PS Vita

Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά στο GameWorld. Κάθε μέρα από ένα δώρο για PSP και PS Vita!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
05 Jun 2014 19:26 #145423 by Αλκμήνη Καζάνα
Δυστυχως χρονια και χρονια ψυχαγωγιας και διασκεδασης με το PSP , πιστευω ολοι εχουμε αναμνησεις απο αυτο αλλα η Sony διακοπτει την κυκλοφορια του. Πρωτα στη βορεια Αμερικη και ισως σε λιγους μηνες και στη Ευρωπη .. εμενα προσωπικα θα μου λειψει αυτη η κονσολα και οσοι την εχουμε ειμαστε τυχεροι πιστευω.
Μπορειτε να δειτε και την σχετικη ειδηση:
www.gameworld.gr/users/eidiseis/ ... ia-tou-psp

More
06 Jun 2014 10:48 #145434 by Δημήτρης Σαλαμάρας
Πάει και το PSP μας το φάγανε :( . Τόσες πολλές αναμνήσεις. Συμφωνώ με Kazalk θα λείψει και σε εμένα και όντως όσοι το έχουμε ακόμη στα χέρια μας είμαστε τυχεροί.

More
04 Sep 2014 20:51 #149063 by Donnie Darko
Καλησπερα.Γινεται να κανω Remote Play απο ps3 σε psp χωρις να ναι ενεργοποιημενο το ps3;;

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
05 Sep 2014 01:29 #149069 by Μάρκος Ασκανιάν

Badlorg wrote: Καλησπερα.Γινεται να κανω Remote Play απο ps3 σε psp χωρις να ναι ενεργοποιημενο το ps3;;

Για να γίνει remote play πρέπει το PS3 να είναι πάντα σε λειτουργία.

Adododo!!!

More
05 Sep 2014 12:29 #149083 by Donnie Darko

Mr.Dododi wrote:

Badlorg wrote: Καλησπερα.Γινεται να κανω Remote Play απο ps3 σε psp χωρις να ναι ενεργοποιημενο το ps3;;

Για να γίνει remote play πρέπει το PS3 να είναι πάντα σε λειτουργία.

Ευχαριστω πολυ!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
15 Jul 2021 14:46 #253692 by Ερμής Δερβίσης

Οι digital τίτλοι του PSP θα είναι διαθέσιμοι στα stores των PS3 και PS Vita
Μετά το κλείσιμο του δικού του.

Το digital store του PSP κλείνει σήμερα όμως, η Sony επιβεβαίωσε ότι οι τίτλοι του θα είναι διαθέσιμοι στα stores των PS3 και PS Vita.

Τον Μάρτιο η Sony είχε ανακοινώσει ότι θα έκλεινε και τα τρια stores, όμως μετά από παράπονα του κόσμου αποφάσισε να κλείσει μόνο του PSP, το οποίο γίνεται σήμερα στις 2 Ιουλίου. Στη support σελίδα του PlayStation αναγράφεται: Θα μπορείτε πάλι να αγοράσετε και να παίξετε περιεχόμενο του PSP, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα PS3 και PS Vita. Παρόλα αυτά δεν θα μπορείτε να κάνετε αγορές από εντός των παιχνιδιών.

More
20 Jan 2023 09:37 #269238 by Nikos Georgopoulos
Ο Drake έχει πλέον στην κατοχή του χρυσό PSP αξίας 20.000 δολαρίων που άνηκε στον Pharrell Williams

Το παρουσίασε σε πρόσφατο video clip.

Ο Drake έχει πλέον στην κατοχή του χρυσό PSP αξίας 20.000 δολαρίων που άνηκε στον Pharrell Williams.

O Williams ήταν παραγωγός, rapper και λάτρης των anime και είχε γίνει γνωστός επειδή είχε ένα Blackberry με χρυσό 14 καρατίων. Το 2008 απέκτησε ένα PSP, το οποίο είχε αντικαταστήσει το πλαστικό περίβλημα επίσης με χρυσό 14 καρατίων. Το αποτέλεσμα ήταν η κονσόλα να ζυγίζει 660 γραμμάρια αντί για 280 που ζύγιζε κανονικά, όμως ο Pharrell την χρησιμοποιούσε κανονικά για να παίζει games. Επιπλέον έφτιαξε και μία custom θήκη από την Goyard για το συγκεκριμένο PSP.

Ο Drake πλήρωσε μερικά εκατομμύρια δολάρια και αγόρασε σε δημοπρασία κάποια από τα αντικείμενα του Pharrell και συγκεκριμένα παρουσίασε το PSP στο νέο του video clip. Συγκεκριμένα φαίνεται τα 0:50 και στο 1:29.