Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
17 Oct 2010 20:36 #81939 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Holiday 2011 ειναι πολυ πιθανο να δουμε στα ραφια των καταστηματων το PSP2 :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2010 16:29 #82440 by Shijune
Ακούγεται μάλιστα ότι θα λειτουργεί με το Android της Google! Άντε να δούμε μέχρι τοτε...

More
12 Jan 2011 00:16 #87686 by Haris
Help me guys. Έχω στα χέρια μου το PSP 2000 το οποίο απέκτησα από συγγενικό μου πρόσωπο free και δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Το φόρτισα και έβαλα ένα game που είχε(MLB 09 THE SHOW) για να διαπιστώσω την καλή λειτουργία .Μετά από ένα λεπτό έχω το εξής μήνυμα: 'The disc could not be read'. Στη επιλογή Game Memory Stick είχα σβήσει τα αποθηκευμένα παιχνίδια από πριν και μάλιστα έκανα και format :-k . System Software: Version 5.03. Φταίει το UMD?? Να αγοράσω κανα καινούριο παιχνίδι να δω αν θα το παίξει?

More
12 Jan 2011 11:22 #87692 by Μπάμπης Χαραλάμπους

DJHaris wrote: Help me guys. Έχω στα χέρια μου το PSP 2000 το οποίο απέκτησα από συγγενικό μου πρόσωπο free και δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Το φόρτισα και έβαλα ένα game που είχε(MLB 09 THE SHOW) για να διαπιστώσω την καλή λειτουργία .Μετά από ένα λεπτό έχω το εξής μήνυμα: 'The disc could not be read'. Στη επιλογή Game Memory Stick είχα σβήσει τα αποθηκευμένα παιχνίδια από πριν και μάλιστα έκανα και format :-k . System Software: Version 5.03. Φταίει το UMD?? Να αγοράσω κανα καινούριο παιχνίδι να δω αν θα το παίξει?

Το δισκακι το βρίσκει μεσα σε 2-5 δευτερολεπτα οταν το βαζεις μεσα; Επισης, μηπως κανει κανενα περιεργο θορυβο;

Αν ναι, παιζει να φταιει το drive. Αν οχι, δοκιμασε κανενα αλλο δισκακι.

(Ψαξε να δεις και για custom firmware - Εγω δεν ειπα τίποτα )

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Jan 2011 15:19 #87703 by rafor
Πωπω, τι μου θυμισες τωρα....Επαιζα Fifa στο PSP ενως φιλου μου και κολλαει.Το κλεινουμε και το ξανανοιγουμε και δεν αναγνωριζε το παιχνιδι....Αμα εχεις παθει το ιδιο, πρεπει να αγορασεις αλλο PSP ή αλλιως πας για αυτο που ειπε ο BigBoss στην τελευταια σειρα.(το εχω δοκιμασει αλλα απετυχα)

More
12 Jan 2011 15:40 #87705 by Haris

BigBoss wrote:
Το δισκακι το βρίσκει μεσα σε 2-5 δευτερολεπτα οταν το βαζεις μεσα; Επισης, μηπως κανει κανενα περιεργο θορυβο;

Αν ναι, παιζει να φταιει το drive. Αν οχι, δοκιμασε κανενα αλλο δισκακι.

(Ψαξε να δεις και για custom firmware - Εγω δεν ειπα τίποτα )

To δισκάκι το βρίσκει αμέσως(ένδειξη κάτω δεξιά) αλλά unfortunately κάνει θόρυβο μερικά δεύτερα μετά σαν να διαβάζει το δισκάκι(εσύ τι εννοείς ακριβώς) .( Η αλήθεια είναι ότι και το άτομο που μου το έδωσε του το είχαν δώσει αλλά δεν το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ :lol: :lol: ).
Ούτε ξέρω τι εστί custom firmware ούτε πως το κάνεις 8O ) Δεν παίζει να πάρω άλλο διότι δεν σκόπευα να πάρω κιόλας.Απλά ήρθε στα χέρια μου :lol: :cry: Αλλά τζάμπα η χαρά χαχα
Βέβαια όλο και κάτι διάβαζα περί αποθήκευσης games στην κάρτα μνήμης και φόρτωση από την κάρτα αλλά δεν ξέρω ούτε τί,πώς κτλ. κτλ.(Προφανώς αυτό είναι illegal).

More
15 Jan 2011 22:15 #87830 by Μάνος Γρυπάρης
Δανείσου άλλο game να δεις αν τρέχει. Αν δεν τρέχει πιθανόν το PSP που έχεις να είναι "σπασμένο" οπότε δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Και βασικά για το τελευταίο ρώτα αυτόν που στο εδωσε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Feb 2011 14:57 #89553 by vIL
παιδιά, έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο jrpg για το psp που να αξίζει? μου άρεσε το Valkyria Chronicles και το Kingdom Hearts αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο άλλο καινούργιο jrpg που να έχει δυνατή ιστορία και πλοκή!

More
10 Feb 2011 20:37 #89582 by Βασίλης Δρέττας

vIL wrote: παιδιά, έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο jrpg για το psp που να αξίζει? μου άρεσε το Valkyria Chronicles και το Kingdom Hearts αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο άλλο καινούργιο jrpg που να έχει δυνατή ιστορία και πλοκή!

για δες το final fantasy 7 crisis core απλα δεν ξερω αν ειναι καθαρο jrpg επειδη δεν πολυ ασχολουμε

More
11 Feb 2011 22:54 #89651 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οντως Crisis Core. Εχει αρκετα action στοιχεια αλλα παραμένει να ειναι ενα JRPG.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.