Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
04 Aug 2005 12:38 #260 by angelo
Επεξεργαστής: 333MHz
Μνήμη: 32MB
Οθόνη : 4.3'' 16:9 TFT (480 x 272 pixel)
Σύνδεση: IEEE 802.11b (Wi-Fi), USB 2.0, IrDA, Memory Stick PRO Duo
Διαστάσεις: 17 x 7.4 x 2.3 cm
Βάρος 260 g

Επίσημη τιμή: 250

Καλό φαίνεται...κι απ' ότι έχω δει και από κοντά, αρκετά διασκεδαστικό και ακρετά καλοσχεδιασμένο (γραφικά, ήχος κτλ). Από τιμή όμως πως πάμε? Δεν ειναι λίγο ακριβό?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Aug 2005 12:56 #263 by Μάνος Γρυπάρης
Σε λίγο καιρό και το PSP και το Nintendo DS (που κάνει γύρω στα 140 Ευρώ) θα ρίξουν τις τιμές τους. Είναι θέμα χρόνου πιστεύω και πάντοτε έτσι γίνεται. Τον πρώτο καιρό χτυπάνε τις τιμές και μετά έρχεται ο ανταγωνισμός, εμφανίζονται και διάφοροι άλλοι παράγοντες κι εκεί κάπου τα πράγματα ζορίζουν. Πάντως οι τιμές των φορητών παραείναι εξωφρενικές αν σκεφτεί κανείς ότι με τα ίδια χρήματα παίρνεις ένα κινητό τηλέφωνο και βάζεις και τα παιχνιδάκια σου πάνω (βλέπε Nokia).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Aug 2005 17:13 - 08 Sep 2014 00:03 #290 by Dimitris Karapostolis
Δεν προβλέπεται σύντομα να μειωθούν οι τιμές για το PSP και το Nintendo DS.
Καταρχάς το PSP δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα στην ελληνική αγορά και η Nintendo δεν έχει κανένα λόγο να ρίξει την τιμή του Nintendo DS ακόμα.
Όσον αφορά τις τιμές σκέψου ότι με το PSP παίρνεις ένα πολυμηχάνημα σε τιμή φθηνότερη από ένα μέτριο κινητό.
Οι δυνατότητες του PSP είναι ήδη μεγάλες και στις ήδη υπάρχουσες πρόκειται να προστεθούν και άλλες στο κοντινό μέλλον (είτε με τη μορφή περιφερειακών είτε με updates). Ήδη η Sony κυκλοφόρησε τον web browser για το PSP στην Ιαπωνία και την Αμερική και έρχονται και άλλα. Δείτε επίσης το lineup καθώς και τα shareware προγράμματα που κυκλοφορούν στο Internet και θα καταλάβετε.

Σκέψου μόνο ότι θα μπορείς να παίζεις Pro Evo ασύρματα με άλλα PSP.
Last edit: 08 Sep 2014 00:03 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Aug 2005 17:31 #295 by angelo
oxi kai polimixanima...einai apla mia paixnidomixani vasizomeni se veltiosi game gear nintendo me texnologika stoixeia apo playstation... + kana dio protokolla epikoinonias px http,IEEE 802.11b, ir kai merika alla...... poli kalo alla min perimenei i sony an den riksei tis times na petixei kai tis poliseis tou gameboy..... ;)

More
16 Aug 2005 12:59 #729 by Μάνος Γρυπάρης
Έφτασε παίδες :D :
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

Στα καταστήματα του Πλαισίου μπορείτε να το δείτε από κοντά, να παίξετε μαζί του και να το προπαραγγείλετε.

Μερικοί τίτλοι βόμβες που αναμένεται να μας εντυπωσιάσουν στο PSP: Football Manager 2006, Lord of the Rings:Tactics, Ridge Racer, Medievil, Need for Speed: Most Wanted

teaser.yourpsp.com : Δείτε το από κοντά
www.psphome.com : Αρκετές πληροφορίες για τα Games που ανεμένεται να δούμε (βέβαια δεν έχουν αρκετούς τίτλους, αλλά γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να καλύπτουμε τα πάντα :x )

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Aug 2005 00:14 #814 by Nikos Georgopoulos
αν και δεν ειμαι φαν των φορητων πιστευω οτι το PSP θα επικρατησει του Nintendo DS.Την Nintendo δεν την πολυχωνευουν στην Ευρωπη.Ασε που ηδη με τους τιτλους που ανακοινωσανε ψιλοφαινεται το πραγμα.δεν ξερω θα δειξει.....

More
17 Aug 2005 00:18 #816 by Λευτέρης Διγαλάκης
’ντε να σπάσουμε και το Filmware v2.0 και θα τρελαθούμε όλοι :)

More
17 Aug 2005 00:30 #818 by Manolis
Εγώ πάντως που το έιδα απο κοντά (το έφερε φίλος απο τον Καναδά) ειναι απίστευτο!Τα γραφικά είναι αλλο πράμα....Απλά περιμένω πως και πως την ώρα να ερθει η 1η Σεπτεμβριου!!! 8O 8O

More
17 Aug 2005 14:55 #829 by Ανδρέας Γρυπάρης
Για να μην καταντήσει το πόστ μου δυσφήμιση λέω μονολεκτικά ότι δεν μου γεμίζει το μάτι .. Κανένα playstation δεν με εντυπωσίασε τόσο και θα με δελεάσει ένα PSP?
Από ότι μαθαίνω .. θα είναι και πολύ ακριβό από το DS.. Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι έχουν ήδη DS η GBA SP ή ακόμα και το απλό GBA… :roll:

More
03 Sep 2005 05:16 #2130 by Olympios
kids ειναι απαιχτο!Το συνιστω αναιπιφυλακτα! :wink: