Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
21 Jun 2010 15:18 #74292 by Μπάμπης Χαραλάμπους

batman wrote: Ευχαριστω big boss
Απλως δεν καταλαβα για αυτο το update,μπορεις να το εξηγησεις??

Όταν συνδεθεις στο Internet με το PS3 θα σου πει πως θελει update. Εσυ το μονο που θα εχεις να κανεις, είναι να πας στο Settings και να πατήσεις System Update ετσι ώστε να αναβαθμηστει το λειτουγικό σου. Αυτό θα το κανεις γιατι το PSN απαιτεί να διαθέτεις την τελευταια εκδοση του λειτουργικού για να λειτουργήσει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2010 20:41 #74533 by Μάνος Γρυπάρης
3D games για το Playstation 3
Αυτές τις ημέρες θα είναι διαθέσιμα τα πρώτα 3D games για το Playstation 3, μέσω του Playstation Store. Πρόκειται για τα Wipeout HD, Super Stardust HD και PAIN. Το τέταρτο που θα ακολουθήσει είναι το MotorStorm: Pacific Rift.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Jun 2010 18:06 #74707 by maresca
εχω 1 προβλημα στο ps3.προεκιψε σημερα το μεσιμερι.εχω 2 account και οταν ανοιξα το ps3 να μπω στο 1 απ τα 2 δεν εμπενε και μου λεει[AN ERROR HAS OCCURREED.YOU HAVE BEEN SIGNED OUT OF PLAYSTATION NETWORK}αλλα στο αλλο account εμπενε και μπενει κανονικα.εκανα και επανεκκινηση το modem αλλα τιποτα.μπορειτε να με βοηθησετε?

More
01 Jul 2010 01:17 #74725 by Μπάμπης Χαραλάμπους

maresca wrote: εχω 1 προβλημα στο ps3.προεκιψε σημερα το μεσιμερι.εχω 2 account και οταν ανοιξα το ps3 να μπω στο 1 απ τα 2 δεν εμπενε και μου λεει[AN ERROR HAS OCCURREED.YOU HAVE BEEN SIGNED OUT OF PLAYSTATION NETWORK}αλλα στο αλλο account εμπενε και μπενει κανονικα.εκανα και επανεκκινηση το modem αλλα τιποτα.μπορειτε να με βοηθησετε?

Κανε Sign In ξαναγραφοντας τα στοιχεια σου στο playstation network. Στο Internet Browser μπαινει; Αν οχι τοτε εχεις χαλασει τις ρυθμισεις του internet για τον συγκεκριμενο χρηστη.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Jul 2010 01:44 #74726 by maresca
φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον.τελικα μετα απο 3 ωρες μπικε.αυτο το εκανα.

More
22 Aug 2010 16:51 #77044 by Άγγελος Φασούλης
Παιδιά έχει πέσει το PSN; Δεν με αφήνει να συνδεθώ.

EDIT

Με αφήνει να συνδεθώ αλλά λέει στο PS Store : ''This service is not available in country/region.''

More
22 Aug 2010 19:31 #77063 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Παιδιά έχει πέσει το PSN; Δεν με αφήνει να συνδεθώ.

EDIT

Με αφήνει να συνδεθώ αλλά λέει στο PS Store : ''This service is not available in country/region.''

Λογικα καμια αναβαθμηση θα κανουν

Edit: Ακυρο, δοκιμασα να μπω και μπαινει

More
08 Nov 2010 16:44 #83729 by call of duty
εγω θελω να βαλω internet στο ps3 μου για να παιζω online και εχω καποιες αποριες,γινεται να συνδεσω το ps3 με ενα modem και μετα να μπορω να παιζω κανονικα ή θελει κατι παραπανω?και αν δε γινεται ετσι πως μπορω να βαλω internet στο ps3 μου? :-k

More
08 Nov 2010 16:49 #83731 by eliminator

call of duty wrote: εγω θελω να βαλω internet στο ps3 μου για να παιζω online και εχω καποιες αποριες,γινεται να συνδεσω το ps3 με ενα modem και μετα να μπορω να παιζω κανονικα ή θελει κατι παραπανω?και αν δε γινεται ετσι πως μπορω να βαλω internet στο ps3 μου? :-k

Χρειάζεσαι ένα Ethernet καλώδιο και ένα modem router και είσαι έτοιμος.

More
08 Nov 2010 16:51 #83732 by Νίκος Καραχάλιος

call of duty wrote: εγω θελω να βαλω internet στο ps3 μου για να παιζω online και εχω καποιες αποριες,γινεται να συνδεσω το ps3 με ενα modem και μετα να μπορω να παιζω κανονικα ή θελει κατι παραπανω?και αν δε γινεται ετσι πως μπορω να βαλω internet στο ps3 μου? :-k

Ναι μπορεις να το συνδεσεις με ενα modem και να κανεις απλα καποιες ρυθμισεις στο network settings που εχει στο αρχικο μενου..Μπορεις να κανεις και συνδεση με wireless μεσω wi-fi..Και παιζεις κανονικα αφου φτιαξεις ενα account στο playstation network..Μετα ετοιμος :wink: :wink: