Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
18 Apr 2010 23:54 #70948 by maresca
ok.δεν εχω τετοιο.αλλεσ ιδεες για το τι φταιει να το ψαξω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2010 22:15 #70987 by maresca
λετε να κανω format?

More
19 Apr 2010 23:40 #70997 by Μπάμπης Χαραλάμπους

maresca wrote: λετε να κανω format?

Οχι, καλυτερα τραβα στην sony να σου πουν τι εχει μην χασεις αδικα τα αρχεια σου. Στο τελος μπορει και να μην φταιε ο δισκος...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Apr 2010 02:49 #70998 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις reset τις ρυθμισεις του PS3 στην οθονη . Πολυ απλα κλεισε το Play και μετα κλεισε και τον διακοπτη που βρισκεται στο πισω μερος(0,1). Μετα βαλε το δαχτυλο σου επανω στο power button(αυτο που πατας για να ανοιξει), κρατα το εκει και με το αλλο σου χερι ανοιξε τον διακοποτη του ρευματος. Κρατησε το για 5 περιπου δευτερολεπτα και θα ακουσεις ενα μπιπ. Τοτε θα φυγουν ολες οι ρυθμισεις και το play θσ σου ζητησει να τις βαλεις παλι απο την αρχη(αναλυση και λοιπα).

More
01 Jun 2010 21:52 #73102 by asxetos32
Καλισπερα, Έχω ένα PS3 έχω κατεβάσει το the lost and damned - expansion αλλα δεν κσερω το πωσ θα παιξει???
Έχω και το GTA IV τερματισμενο...

HELP................. :!: :!: :!: :!:

More
01 Jun 2010 23:38 #73104 by Μπάμπης Χαραλάμπους

asxetos32 wrote: Καλισπερα, Έχω ένα PS3 έχω κατεβάσει το the lost and damned - expansion αλλα δεν κσερω το πωσ θα παιξει???
Έχω και το GTA IV τερματισμενο...

HELP................. :!: :!: :!: :!:

Δεν εχω κατεβασει DLC ποτε αλλα λογικα κανεις ενα install και εισαι οκ. Δοκιμασες να ανοιξεις το κανονικο GTA IV για να δεις αν αλλαξε σε lost and damned?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jun 2010 01:04 #73106 by asxetos32
τι σιμενει dlc??? και απο που το κατεβάζω???

More
02 Jun 2010 11:48 #73108 by Γιώργος Δημόπουλος
dlc ειναι το downloadable content δηλαδη υλικο που το κατεβαζεις απο το psn αντι να το αγορασεις.Τωρα το συγκεκριμενο δν ξερω δν το εχω ψαξει.

More
09 Jun 2010 19:05 #73586 by apostolisbourne9
και εμενα το ιδιο μου λεει..playstation network is undergoing maintenance!ξερει κανεις γτ???

More
09 Jun 2010 20:27 #73588 by Νικολής Ασημάκης
Γιατί κάνουν συντήρηση; Λέω εγώ τώρα;