Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
17 Sep 2009 22:14 #61111 by Μάνος Γρυπάρης
Απλά ψάξε λίγο στο Internet σε κανένα Google για να βρεις Ιαπωνικές ή Αμερικάνικες διευθύνσεις. Αν θέλεις να φτιάξεις Αμερικάνικο θα μπορείς π.χ. να κατεβάσεις games τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο στους Αμερικανούς. Π.χ. όπως το NBA 2K10: Draft Combine, μία πρώιμη έκδοση του NBA 2K10.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2009 22:20 #61822 by Νίκος Κουφός
Ρε παιδιά να ρωτήσω!Ξέρει κανείς τι παίζει με τις PSN Cards??Θα κυκλοφορήσουν?Και αν έχουν κυκλοφορήσει που μπορώ να πάρω :rolleyes: :D ?

More
28 Sep 2009 22:49 #61827 by Νίκος Κουφός
Τώρα που το Googlara σε κανένα από τα παραπάνω δεν υπάρχει, και διάβασα κιόλας σε μερικά forums ότι δεν έχουν βγει ακόμα για Ελλάδα.Είσαι σίγουρος ότι κυκλοφορούν?Αν είναι στείλε κανένα link.THNX :D

More
28 Sep 2009 23:50 #61832 by pReDiCtOR

Kallstrom wrote: Τώρα που το Googlara σε κανένα από τα παραπάνω δεν υπάρχει, και διάβασα κιόλας σε μερικά forums ότι δεν έχουν βγει ακόμα για Ελλάδα.Είσαι σίγουρος ότι κυκλοφορούν?Αν είναι στείλε κανένα link.THNX :D

Λοιπον .... τα psn pre-paid cards θα κυκλοφορησουν(στην Ευρωπη) απο 1η Οκτ. μαζι με το psp go και το gran turismo για psp (το οποιο δεν θα μπορουν να το παιξουν οι cfw users .... συμφωνα με το αρθρο μου)

Πηγη www.edge-online.com/news/psn-cards-headed-to-europe

για πιο αποτελεσματικη αναζητηση στα περι google πατα στο google search bar ; google+help+operators , διαβασε οσα σου βγαλει και εισαι τζετ.

Οταν λεω "ολα οσα σου βγαλει" εννοω ολα οσα βγαλει στο πρωτο "αποτελεσμα"

More
30 Sep 2009 21:57 #61914 by Μάνος Γρυπάρης
"Σύμφωνα με το άρθρο σου"? Γράφεις στο Edge? Tom Ivan σε λένε?

Για να μην το κουράζουμε, πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα Redline ( www.redline.gr ).

Tηλέφωνα:
211-7000073, 211-7000074, 211-7000077, 211-7000078.

Πες οτι σου είπαμε από το GameWorld να τους καλέσεις. Επειδή ρώτησα γιατί θέλω κι εγώ, έχουν ήδη παραγγείλει. Άρα λογικά από την ερχόμενη εβδομάδα θα φέρουνε.

Σε Πλαίσιο, Multirama κλπ. μην περιμένεις προκοπή. Εδώ δεν έχουνε ούτε κάρτες Gold Membership για Xbox Live, πλάκα κάνουμε?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Sep 2009 23:18 #61918 by Νίκος Κουφός
ωραιος δικε μου!!!!!

More
17 Nov 2009 20:43 #65126 by maresca
Όταν πηγαίνω να συνδεθώ από το ps3 στο online μου λέει "playstation network is currently undergoing maintenance". Γιατί?

More
17 Nov 2009 21:47 #65127 by Μπάμπης Χαραλάμπους

maresca wrote: Όταν πηγαίνω να συνδεθώ από το ps3 στο online μου λέει "playstation network is currently undergoing maintenance". Γιατί?

Εγώ πριν απο λιγο μεσα ήμουν...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Dec 2009 09:58 #66555 by Βαγγέλης Καρίμαλης
να ρωτήσω κάτι;
αν αγοράσω ένα game:
1ον) αν κοπεί η σύνδεση την ώρα του downloading τι γίνεται;
και
2ον) οοοοταν κατέβει είναι στον σκληρό δίσκο του ps3.και το παίζω από εκεί...
όταν θελήσω κάποια στιγμή να κάνω format τι γίνεται;
χάνω το game;

More
12 Dec 2009 18:03 #66673 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οταν αρχιζεις download το παιχνιδι αποθηκευεται στα downloads που βρισκονται στο Account Management και μπορεις να το συνεχισεις ανα πασα ωρα και στιγμη. Απο οσο εχω δει ναι, αν κανεις format χανεις αυτα που εχεις κατεβασει. Εκτος αν γινεται να τα μεταφερεις σε USB, πρεπει να το δεις μονος σου αυτο