Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
09 Jun 2010 20:44 #73591 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δοκιμάστε σε 15 λεπτα. Γιατι τώρα γινεται το ολοφανερο, συντηρηση...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2010 23:08 #73606 by Άγγελος Φασούλης
Ναι παιδιά το PSN κάνει συντήρηση από 6 30 μμ μέχρι 6 30 πμ.

More
More
10 Jun 2010 00:05 #73613 by arkypraios
Οντως 12 ωρες ειναι πολλες και για αυτο ολο και φουντωνουν οι φημες οτι ετοιμαζουν την μεγαλη αναβαθμιση.Αυτη ειναι η επισημη ανακοινωση:

PlayStation Network Scheduled Maintenance - 9th June 2010

Hello all,

The PlayStation Network will be taken offline for scheduled maintenance this Wednesday 9th June 2010 from 16:00 BST until 04:30 BST on Thursday 10th June.

During the maintenance, you will be unable to access the following services:

PlayStation Store
Account Management
Account Registration

You should still have access to PSN Sign-in and online play during the maintenance, provided that you have signed in recently. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 4PM on 9th June.

Further, the PlayStation Store will be updated at an earlier time than usual this Wednesday to allow you to make purchases before the maintenance kicks in. Don't forget, you can access the PlayStation Store via Remote Play on your PSP if you're away from home.

If you have any questions about this downtime, feel free to make a post below and one of the moderation team will get back to you!

Much love,

MB

More
10 Jun 2010 01:27 #73619 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οπου να ναι ερχονται και οι πρωτοι 3D PSN τίτλοι, σε τιμη 30 ευρω.

More
18 Jun 2010 17:45 #74139 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
να σας ρωτήσω όσες εγκαταστήσεις έχω κάνει μέσα από το PLAYSTATION HOME"από gamew κλπ. πώς γίνετε να τα σβήσω για να μην πιάνουν τζάμπα χώρο?

More
18 Jun 2010 22:55 #74164 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως γιατι δεν μπορω να ανοιξω το PS3 αυτη την στιγμη. Παντως, πηγαινοντας στο XMB στην κατηγορια games υπάρχει ενα games data utility που κραταει ολα τα αρχεια που εχετε εγκαταστησει και να σβήσεις οτι δεν χρειαζεσαι.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Jun 2010 13:08 #74253 by Θωμάς Ανδριανός
Παιδια δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ online με το ps3.Μπορειτε να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις μου??
1.Πρεπει να συνδεσω το ps3 με εναν υπολογιστη.Πώς γινετε αυτο??Χρειαζομε ειδικο καλοδιο??
2.Οταν συνδεθω υπαρχει περιπτωση να κολλησω ιο??
3.Οταν παιζω με ενα παιχνιδι δρασης(π.χ. RED DEAD REDEMPTION)τι κανω(π.χ.σκοτωνω τους αλλους για κανεναν λογω)??
4.Στα sports games(συγκεκριμενα PES 2010)υπαρχει περιπτωση να μου κολλησει??(ετσι εχω ακουσει)
ΤΕΛΟΣ:
5.Πρεπει να πληρωσω κατι??
6.Υπαρχει αυτο που λεμε ''register'' ή ''log-in''

Aν μπορειτε απαντηστε μου στις ερωτησεις

More
20 Jun 2010 14:58 #74259 by Μπάμπης Χαραλάμπους

batman wrote: Παιδια δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ online με το ps3.Μπορειτε να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις μου??
1.Πρεπει να συνδεσω το ps3 με εναν υπολογιστη.Πώς γινετε αυτο??Χρειαζομε ειδικο καλοδιο??
2.Οταν συνδεθω υπαρχει περιπτωση να κολλησω ιο??
3.Οταν παιζω με ενα παιχνιδι δρασης(π.χ. RED DEAD REDEMPTION)τι κανω(π.χ.σκοτωνω τους αλλους για κανεναν λογω)??
4.Στα sports games(συγκεκριμενα PES 2010)υπαρχει περιπτωση να μου κολλησει??(ετσι εχω ακουσει)
ΤΕΛΟΣ:
5.Πρεπει να πληρωσω κατι??
6.Υπαρχει αυτο που λεμε ''register'' ή ''log-in''

Aν μπορειτε απαντηστε μου στις ερωτησεις

1) Εαν εχεις ενα ασυρματο Router (Wifi δηλαδη) τοτε συνδεεις το PS3 ασυρματα. Σε περιπτωση που δεν εχεις ασυρματο router πρεπει να το συνδεσεις στο router με καλωδιο ethernet.
2) Οχι.
3) Ναι. Κοιταξε να δεις ομως καθε παιχνιδι εχεις τις ιδιαιτεροτητες του. Δεν εχω παιξει το Red Dead Redmption μπορεις διαβάζοντας το review να δεις τι μπορεις να κανεις online.
4) Να σου παγωσει τελειως οχι. Ομως το PES εχει προβλημαμτα στο online καθως αν καποιος απο τους παικτες εχει αργη συνδεση μπορει να αργει λιγο το παιχνιδι (να καθυστερουν ο πασες, τα σουτ κτλ). Αν παιζεις με ελληνες το προβλημμα δεν υπαρχει. (Δεν ξερω δηλαδη αν υπαρχει στο 2010, δεν μαρεσει το 2010 και παιζω το 2009 εγω :P )
5) Οχι.
6) Ναι πρεπει να κανεις εγγραφη στο PlayStation Network. Προσοχη, το ονομα που θα βάλεις, θα ειναι αυτό που θα σε συνοδεύει σε ολα τα online παιχνιδια.

να σημειωσω επίσης οτι πρεπει να κανεις update το λογισμικο του PS3 σου σε περιπτωση που θελεις να παιξεις Online.

More
21 Jun 2010 14:27 #74291 by Θωμάς Ανδριανός
Ευχαριστω big boss
Απλως δεν καταλαβα για αυτο το update,μπορεις να το εξηγησεις??