batman wrote: Παιδια δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ online με το ps3.Μπορειτε να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις μου??
1.Πρεπει να συνδεσω το ps3 με εναν υπολογιστη.Πώς γινετε αυτο??Χρειαζομε ειδικο καλοδιο??
2.Οταν συνδεθω υπαρχει περιπτωση να κολλησω ιο??
3.Οταν παιζω με ενα παιχνιδι δρασης(π.χ. RED DEAD REDEMPTION)τι κανω(π.χ.σκοτωνω τους αλλους για κανεναν λογω)??
4.Στα sports games(συγκεκριμενα PES 2010)υπαρχει περιπτωση να μου κολλησει??(ετσι εχω ακουσει)
ΤΕΛΟΣ:
5.Πρεπει να πληρωσω κατι??
6.Υπαρχει αυτο που λεμε ''register'' ή ''log-in''
Aν μπορειτε απαντηστε μου στις ερωτησεις
1) Εαν εχεις ενα ασυρματο Router (Wifi δηλαδη) τοτε συνδεεις το PS3 ασυρματα. Σε περιπτωση που δεν εχεις ασυρματο router πρεπει να το συνδεσεις στο router με καλωδιο ethernet.
2) Οχι.
3) Ναι. Κοιταξε να δεις ομως καθε παιχνιδι εχεις τις ιδιαιτεροτητες του. Δεν εχω παιξει το Red Dead Redmption μπορεις διαβάζοντας το
review
να δεις τι μπορεις να κανεις online.
4) Να σου παγωσει τελειως οχι. Ομως το PES εχει προβλημαμτα στο online καθως αν καποιος απο τους παικτες εχει αργη συνδεση μπορει να αργει λιγο το παιχνιδι (να καθυστερουν ο πασες, τα σουτ κτλ). Αν παιζεις με ελληνες το προβλημμα δεν υπαρχει. (Δεν ξερω δηλαδη αν υπαρχει στο 2010, δεν μαρεσει το 2010 και παιζω το 2009 εγω
)
5) Οχι.
6) Ναι πρεπει να κανεις εγγραφη στο PlayStation Network. Προσοχη, το ονομα που θα βάλεις, θα ειναι αυτό που θα σε συνοδεύει σε ολα τα online παιχνιδια.
να σημειωσω επίσης οτι πρεπει να κανεις update το λογισμικο του PS3 σου σε περιπτωση που θελεις να παιξεις Online.