Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βλάβη λογισμικού στο PS4

More
14 Mar 2021 14:54 - 14 Mar 2021 14:58 #247837 by Blood Prince
Εχει παρατηρήσει κάποιος θέμα με τον ήχο ενώ έχει τα ακουστικά στο dualshock 4 ; 

Πολύ σπαστικό...ανά διαστήματα ακούγεται σαν να προέρχεται από χαλασμένο ραδιόφωνο που δεν πιάνει καλά την συχνότητα και για να το επαναφέρω, κάνω επανεκίνηση το dualshock 4.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Mar 2021 14:58 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Mar 2021 22:00 #247855 by Μάνος Γρυπάρης
Αν η μπαταρία του DualShock 4 είναι φορτισμένη, τότε έχουν πρόβλημα τα ακουστικά σου. Δοκίμασε ένα άλλο ζευγάρι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Mar 2021 22:42 #247856 by Blood Prince

Αν η μπαταρία του DualShock 4 είναι φορτισμένη, τότε έχουν πρόβλημα τα ακουστικά σου. Δοκίμασε ένα άλλο ζευγάρι.
Τα ακουστικά πρόσφατα τα αγόρασα.Επίσης το ίδιο γινόταν και με τα προηγούμενα που είχα.

Το Dualshock το έχω συνεχώς συνδεδεμένο στο καλώδιο.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω να συνδέσω τα ακουστικά απευθείας στην τηλεόραση,μήπως είναι καλύτερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
17 Mar 2021 16:21 #247991 by Blood Prince
Δοκίμασα και άλλα headphones και πάλι το ίδιο.Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

Δεν μου το εμφανίζει πάντα το θέμα, αλλά αρκετές φορές.Αλλές φορές μπορεί να το εμφανίσει μόνο 1 στις 5 ώρες παιχνιδιού άλλες φορές συχνότερα, άλλες καθόλου.

[IMG

Peter Baylish

More
19 Mar 2021 17:29 #248085 by Μάνος Γρυπάρης
Δοκίμασε και με δεύτερο DualShock 4 μήπως φταίει το χειριστήριο.

Αν συμβαίνει πάλι τότε δοκίμασε παίζοντας games μόνο offline (τα single-player).

Αν και εκεί ξανασυμβαίνει τότε επικοινώνησε με το service της Sony.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Mar 2021 21:43 - 19 Mar 2021 21:45 #248089 by Blood Prince

Δοκίμασε και με δεύτερο DualShock 4 μήπως φταίει το χειριστήριο.

Αν συμβαίνει πάλι τότε δοκίμασε παίζοντας games μόνο offline (τα single-player).

Αν και εκεί ξανασυμβαίνει τότε επικοινώνησε με το service της Sony.
Δεν έχω PS Plus οπότε παίζω μόνο offline σχεδόν πάντα.

Και εγώ υποψιάζομαι μήπως είναι θέμα χειριστηρίου επειδή την πρώτη μέρα που το αγόρασα έπεσε Coca Cola.

Βέβαια όλες τις άλλες λειτουργίες τις εκτελεί άριστα καθώς ανταποκρίνεται κανονικά.

Μάλλον θα προσαρμοστώ αφού δεν υπάρχει άλλη λύση, καθώς το νέο χειριστήριο κοστίζει.

Αν δω και με ενοχλεί πολύ, τότε θα αγοράσω άλλο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Mar 2021 21:45 by Blood Prince.

More
05 Jul 2021 11:36 - 05 Jul 2021 11:38 #253371 by Blood Prince
Χθες το χειριστήριο μου έκανε το λεγόμενο drifting, δηλαδή ο χαρακτήρας κινούνταν μόνος του προς μια κατεύθυνση χωρίς να πατάω τον μοχλό.

Αρχικά σκέφτηκα μήπως φταίει το παιχνίδι και έκανα επανεκκίνηση το PS4, αλλά και στο main menu, προσπαθούσα να  επιλέξω ας πούμε με ένα κλικ αριστερά ένα παιχνίδι και επιλεγόντουσαν όλα από αριστερά χωρίς να πατάω τον μοχλό, αυτό που λέμε drifting, κατά συνέπεια είχε πρόβλημα.

Πριν 3 χρόνια σχεδόν είχε χυθεί coca cola αλλά ήταν λειτουργικό και έπαιξα τόσες ώρες και τόσα παιχνίδια με ορισμένα μικροπροβλήματα ελάχιστες φορές στην ποιότητα του ήχου.Πλέον χάλασε εντελώς,ίσως και για άλλη αιτία, δεν ξέρω.

Τελικά παρήγγειλα άλλο και πιο συγκεκριμένα Doubleshock.

Δεν ήθελα να πληρώσω 60 € , αλλά άμα αποδειχθεί προβληματικό, θα αναγκαστώ να πάρω Dualshock αλλά θα το προσέχω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Jul 2021 11:38 by Blood Prince.

More
07 Apr 2022 15:50 - 07 Apr 2022 15:51 #262952 by Blood Prince
Έχω παρατηρήσει πως όταν για ένα διάστημα δεν παίζουμε, το χειριστήριο φτιάχνει όπως αυτό που ανέφερα στο παραπάνω post,το οποίο πλέον λειτουργεί . Βέβαια μετά από κάποιες ώρες παιχνιδιού μου κάνει θέμα με τον ήχο (βραχνιάζει) αλλά δεν ξέρω γιατί.

Τώρα θέλω να ρωτήσω, σας έχει χαλάσει ποτέ ο σκληρός δίσκος, στην κονσόλα ; 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Apr 2022 15:51 by Blood Prince.

More
08 Apr 2022 18:37 - 08 Apr 2022 18:37 #262997 by Απόστολος Μητσακούλης

Έχω παρατηρήσει πως όταν για ένα διάστημα δεν παίζουμε, το χειριστήριο φτιάχνει όπως αυτό που ανέφερα στο παραπάνω post,το οποίο πλέον λειτουργεί . Βέβαια μετά από κάποιες ώρες παιχνιδιού μου κάνει θέμα με τον ήχο (βραχνιάζει) αλλά δεν ξέρω γιατί.

Τώρα θέλω να ρωτήσω, σας έχει χαλάσει ποτέ ο σκληρός δίσκος, στην κονσόλα ; 

Όχι, δν είχα ποτέ θέμα με σκληρό δίσκο κονσόλας, ούτε σε ps3 ούτε σε ps4. Βέβαια στο 4 στον εσωτερικό έχω βάλει ελαφριά παιχνίδια για να έχει χώρο. Τα βαριά games πχ gran turismo είναι σε εξωτερικό δίσκο.
Last edit: 08 Apr 2022 18:37 by Απόστολος Μητσακούλης.

More
08 Apr 2022 21:15 #263002 by Blood Prince
Εγώ έχω 1 TB οπότε δεν έχω αγοράσει εξωτερικό για την ώρα.

Απλά λέω αααααν μου χαλάσει το laptop και μου ξεμείνει ο εσωτερικός σκληρός που αγόρασα, μπορεί να τον βάλω.

Thanks for Info.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης