Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βλάβη λογισμικού στο PS4

More
07 Feb 2015 20:58 #156457 by Γεώργιος Λούτος
Μπορεί να προκληθεί βλάβη στους drivers της κονσόλας PS4;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2015 21:02 #156458 by Γεώργιος Λούτος

Lordwinter wrote:

Gewrgios1978 wrote: Ευχαριστώ πολύ Μάνο. Δεν έχει πάθει κάτι η κονσόλα μου, αλλά ρωτάω θεωρητικά για να ξέρω τι μου γίνεται αν δω τίποτα περίεργο στην κονσόλα μου. Μια δεύτερη ερώτηση, σε παρακαλώ, αν μπορείς να μου απαντήσεις.
Όταν θέλω να βγάλω ένα δισκάκι από το PS4, πατάω κατευθείαν το "Remove Disc", χωρίς να πατάω το "Close Application". Αυτό μπορεί να κάνει κάποια ζημιά στην κονσόλα PS4;
Ευχαριστώ!

Καμία απολύτως ζημιά, εκτός κι αν προκληθεί κάποιο πρόβλημα σε βάθος χρόνου, αλλά και πάλι απίθανο το κόβω.

Μπορεί να προκληθεί βλάβη στους drivers της κονσόλας PS4;

More
07 Feb 2015 22:32 #156463 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Close Application
Οχι Γιώργο.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
01 Sep 2018 02:24 #218715 by Blood Prince

Manos wrote: Το οτι κάποιο παιχνίδι μπορεί να προκαλεί π.χ. υπερθέρμανση της CPU και "ζόρισμα" επειδή το σύστημα δυσκολεύεται, αυτό είναι κατι σπανιο και οσο κι αν ζοριζεται η CPU παλι θα πρεπει να εισαι πολύ άτυχος για να σου τύχει κάτι τέτοιο. Θυμαμαι θόρυβος και υψηλές θερμοκρασίες ειχαν γινει σε κανα δυο games του PS3 (εχω την εντύπωση και στο Skyrim).

Ε ναι αυτό ακριβώς.Υποτίθεται η κονσόλα αυτόν τον σκοπό έχει το να παίζουμε Videogames.Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να προκληθεί βλάβη λόγω υπερθέρμανσης μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού εκτός αν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην συσκευασία πως χρειάζεται προσοχή.Βέβαια το PS4 Slim είναι και πιο αθόρυβο.

Επιπλέον αν κάποιος προσέχει την κονσόλα και δεν του πέφτει κάτω προκαλώντας υλικές ζημιές δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος να ανησυχεί.

Σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές κάπως απίθανο να προκληθεί βλάβη στα καλά καθούμενα εκτός αν πέσει απότομα το ρεύμα αρκετές φορές και καεί η συσκευή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Sep 2018 22:36 #218767 by antonis
kalispera signomi gia tin enoxlisi ,eimai kainourios edo thelo na rotiso kati sxetika me to xeiristirio tou ps4 an mporei kaneis na me voithiseis i an kserei pou mporo na vro voitheia .eixa na to fortiso 2 mines epeidi eleipa ,to fortisa simera fortise kanonika anavosvine alla otan pao na patiso to ps button na mpo sto ps4 den kanei tipota den leitourgei den menei stathera to fos anameno kai svinei to fos teleis meta ,thelei allagi mpatarias mipos?kai an nai pos allazo tin mpataria kserei kaneis?i pou mporo na vro mpataria kai poso kanei?proti fora to pathaino auto ti na po.to xeiristirio einai arketon eton alla to prosexa pol se kali katastasi to eixa
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
03 Sep 2018 22:43 - 03 Sep 2018 22:44 #218768 by Blood Prince

dado wrote: kalispera signomi gia tin enoxlisi ,eimai kainourios edo thelo na rotiso kati sxetika me to xeiristirio tou ps4 an mporei kaneis na me voithiseis i an kserei pou mporo na vro voitheia .eixa na to fortiso 2 mines epeidi eleipa ,to fortisa simera fortise kanonika anavosvine alla otan pao na patiso to ps button na mpo sto ps4 den kanei tipota den leitourgei den menei stathera to fos anameno kai svinei to fos teleis meta ,thelei allagi mpatarias mipos?kai an nai pos allazo tin mpataria kserei kaneis?i pou mporo na vro mpataria kai poso kanei?proti fora to pathaino auto ti na po.to xeiristirio einai arketon eton alla to prosexa pol se kali katastasi to eixa

Οπως σου είπα και στο PM μπορείς να αλλάξεις μπαταρία αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα φτιάξει.

Εδώ βρίσκεις σε καλή τιμή www.dualshop.gr/e-shop/battery-pack-mpataria-2000mah-ps4-controller.html

Επιπλέον μπορείς να τσεκάρεις και το βίντεο

Αλλά μιας που αναφέρεις πως είναι παλιό θα σου έλεγα να αγοράσεις καινούργιο για να μην πληρώσεις και τα 11 € της μπαταρίας με τα μεταφορικά τσάμπα καθώς είναι ρίσκο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Sep 2018 22:44 by Blood Prince.

More
06 Sep 2018 02:44 - 06 Sep 2018 03:12 #218787 by Blood Prince
Με το που κάθομαι στο γραφείο,χύνω το ποτήρι με την Coca Cola.

Το Laptop μου που είναι πάνω στο γραφείο την γλίτωσε,αλλά μεγάλη ποσότητα από την Coca Cola χύθηκε πάνω στο χειριστήριο που ήταν στο γραφείο...και σκέφτομαι την μάμησα τώρα.......

Μετά το δοκιμάζω το χειριστήριο στο playstation και λειτουργεί για την ώρα κανονικά και δεν έχει στεγνώσει καλά καλά...ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα....και χρειαστώ να αγοράσω καινούργιο...αλλά μεγάλη γκαντεμιά και δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Sep 2018 03:12 by Blood Prince.

More
06 Sep 2018 14:47 - 06 Sep 2018 14:48 #218788 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Με το που κάθομαι στο γραφείο,χύνω το ποτήρι με την Coca Cola.

Το Laptop μου που είναι πάνω στο γραφείο την γλίτωσε,αλλά μεγάλη ποσότητα από την Coca Cola χύθηκε πάνω στο χειριστήριο που ήταν στο γραφείο...και σκέφτομαι την μάμησα τώρα.......

Μετά το δοκιμάζω το χειριστήριο στο playstation και λειτουργεί για την ώρα κανονικά και δεν έχει στεγνώσει καλά καλά...ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα....και χρειαστώ να αγοράσω καινούργιο...αλλά μεγάλη γκαντεμιά και δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου.

Επαιξα σήμερα για μια ώρα God of War και όλα καλά με το χειριστήριο μέχρις στιγμής παρά το γεγονός πως χύθηκε Coca Cola πάνω.....xD :woohoo: βέβαια έχω και εγγύηση 1 έτος αλλά δεν θα ήταν και ότι καλύτερο να το χαλάσω χωρίς να παίξω καθόλου......

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Sep 2018 14:48 by Blood Prince.

More
10 Mar 2019 13:38 #223935 by Blood Prince
Η αναγκαιότητα να μπαινοβγάζετε τα CD από το PS4,πως σας φαίνεται ; Το κάνετε συχνά ;

Το κάνω τελευταίες ώρες με Witcher 3 και Bloodborne καθώς δεν έχω αποφασίσει ποιό από τα δύο θα σταματήσω και παίζω λίγο από το ένα και από το άλλο και ανυσηχώ μήπως χαλάσει το CD Player ή το CD λολ

[IMG

Peter Baylish

More
10 Mar 2019 14:41 #223937 by Κωστας Σουφλακος
Δεν νομιζω να προκαλεσει ζημια στο cd player , απλα θελει λιγο προσοχη , να βαζεις τα cd σιγα σιγα μεσα , και να μην τα σπρωχνεις . Τωρα για τα cd , ζημια μπορει να υπαρξει αν τα βαζεις "ατσαλα" μεσα , να προσεχεις να μην τα σπασεις ή να μην τα γρατζουνισεις . Αλλα γιατι δεν παιζεις τα παιχνιδια ενα ενα ? Αν παιζεις 2-3 παιχνιδια μαζι που ειναι και σχετικα διαφορετικα μεταξυ τους , μπορει να σου χαλασει την εμπειρια των παιχνιδιων
The following user(s) said Thank You: Blood Prince