TutuOfTutunia wrote: Θα το παρατηρήσω αύριο που θα παίξω. Πάντως δε μου βγάζει συχνά μπλε οθόνη για να ανησυχώ
Εγώ ανησύχησα λίγο και με ενόχλησε όταν έπαιζα Dark Souls Remastered (δεν μου έβγαζε error,απλά αναβόσβηνε για δευτερόλεπτα σε μπλέ χρώμα και επανερχόταν,χωρίς να διακόπτεται το παιχνίδι)
(εκεί που έπαιζα δηλαδή εμφάνιζε μια μπλέ οριζόντια γραμμή στην οθόνη για δευτερόλεπτα ),αλλά δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορώ να παίξω (3 φορές πχ σε 1 ώρα παιχνιδιού) απλά θα προτιμούσα να μην το κάνει γιατί μου χάλαγε την εμπειρία.
Στο Fifa 19 έπαιξα τόσες ώρες χθές και σήμερα και μου το έκανε μια φορά προχτές μόνο όπου αφού εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε η μπλέ γραμμή εμφάνισε το pause menu του παιχνιδιού.'
Update
Υποψιάζομαι το έκανε στο Dark Souls επειδή δεν έχω PS Plus και έπαιζα offline και προσπαθούσε να με μεταφέρει σε site για PS Plus ή μήπως πατούσα συνδυασμό πλήκτρων καταλάθος στο χειριστήριο.
Ανυσήχησα πιο πολύ όταν το έκανε προχτές μια φορά και στο Fifa 19 την Τρίτη αλλά Τετάρτη και Πέμπτη δεν το ξαναέκανε.
Μια άλλη πιθανότητα είναι να επηρεάζει το PS4 Theme.