Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DualShock 4 controllers: Γενική συζήτηση/Συλλεκτικά χειριστήρια

More
18 Apr 2022 21:09 #263293 by Blood Prince
Σήμερα στο γνήσιο χειριστήριο, ο ήχος πλέον δεν ακούγεται καθόλου , οπότε επέστρεψα στο doubleshock.

Ο ήχος προφανώς δεν θα ακούγεται, επειδή είχε χυθεί Coca Cola. Το έλεγα κάποιες φορές πως κάνει θέματα, αλλά πλέον διεκόπη εντελώς.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2022 18:51 #263354 by Blood Prince
To doubleshock γλιστράει και ζαλίστηκα, όταν κουνάω τον μοχλό δεν σταματάει σε ένα σημείο, παρά γυρνάει γύρω γύρω η κάμερα. Ανακατεύτηκε το στομάχι μου.

Ξαναέβαλα το dualshock αλλά τα ακουστικά τα συνέδεσα στην τηλεόραση γιατί ο ήχος από το χειριστήριο δεν λειτουργεί.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 May 2022 02:53 - 01 May 2022 02:56 #263885 by Blood Prince
Έπαθα τρελή πλάκα μιλάμε !

Σήμερα τυχαία αφηρημένος όπως ήμουν ξανασύνδεσα τα ακουστικά στο χειριστήριο και ο ήχος ακουγόταν τέλεια...

Μια φτιάχνει, μια χαλάει...

Κανονικά τα συνέδεα στην τηλεόραση και σήμερα τα έβγαλα για να ακούσω μουσική στο laptop...καθώς έβαλα να παίξω πάλι PS4, όπως ήμουν αφηρημένος τα συνέδεσα στο χειριστήριο και δεν είχα πάρει χαμπάρι.

Τώρα που τελείωσα το παιχνίδι, κατάλαβα τι είχε γίνει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 May 2022 02:56 by Blood Prince.

More
01 May 2022 17:58 #263893 by Απόστολος Μητσακούλης

Σήμερα τυχαία αφηρημένος όπως ήμουν ξανασύνδεσα τα ακουστικά στο χειριστήριο και ο ήχος ακουγόταν τέλεια...

Κανονικά τα συνέδεα στην τηλεόραση και σήμερα τα έβγαλα για να ακούσω μουσική στο laptop...καθώς έβαλα να παίξω πάλι PS4, όπως ήμουν αφηρημένος τα συνέδεσα στο χειριστήριο και δεν είχα πάρει χαμπάρι.

Νομίζω με το βάζε βγάζε θα χαλάσεις τις επαφές. Αν το laptop σου έχει bluetooth, καλύτερα πάρε bluetooth ακουστικά για να μην τα ταλαιπορείς.

More
02 May 2022 02:51 #263896 by Blood Prince

Νομίζω με το βάζε βγάζε θα χαλάσεις τις επαφές. Αν το laptop σου έχει bluetooth, καλύτερα πάρε bluetooth ακουστικά για να μην τα ταλαιπορείς.

Χρόνια τώρα αυτό κάνω,

Τα ακουστικά τα πήρα με 10 € αν θυμάμαι καλά, μπορεί και πιο κάτω και δεν έχουν πάθει τίποτα. Hewlett Packard είναι.

Για να είμαστε on topic η ουσία είναι πως το Dualshock 4 που έχω παρά το ότι λούστηκε με Coca Cola, δύο φορές, εξακολουθεί και λειτουργεί περίφημα.

Για ένα διάστημα ο ήχος δεν ακουγόταν καθόλου, αλλά έφτιαξε πάλι !

[IMG

Peter Baylish

More
05 Feb 2023 23:29 #269535 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχω ειδική επένδυση απο σιλικόνη για προστασία σε κραδασμούς. Μου πήρε λίγες μέρες να συνηθίσω το χειριστήριο.

More
07 Feb 2023 09:37 - 07 Feb 2023 09:42 #269555 by Blood Prince
Τον Μαϊο έλεγα πως λειτουργεί περίφημα αλλά χάλασε ο ήχος εντελώς.Ήδη από την πρώτη μέρα αγορά της κονσόλας που χύθηκε Coca Cola εμφάνιζε σημάδια προβλήματος στον ήχο.

Πλέον είμαι με doubleshock αλλά αυτό το οποίο μου κάνει εντύπωση είναι πως εν έτη 2023 , το dualshock κοστίζει 50 € , και μιλάμε για ένα παλιό μοντέλο κονσόλας.

Βέβαια κυκλοφορεί Dualsense Edge με κόστος 250 € , για να καταλάβετε γιατί νούμερα μιλάμε, αλλά εφόσον πουλάει και τα τεμάχια είναι περιορισμένα, το κόστος κατασκευής υψηλό , λογικό.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Feb 2023 09:42 by Blood Prince.

More
19 Feb 2023 18:35 #269798 by Απόστολος Μητσακούλης

Τον Μαϊο έλεγα πως λειτουργεί περίφημα αλλά χάλασε ο ήχος εντελώς.Ήδη από την πρώτη μέρα αγορά της κονσόλας που χύθηκε Coca Cola εμφάνιζε σημάδια προβλήματος στον ήχο.

Πλέον είμαι με doubleshock αλλά αυτό το οποίο μου κάνει εντύπωση είναι πως εν έτη 2023 , το dualshock κοστίζει 50 € , και μιλάμε για ένα παλιό μοντέλο κονσόλας.

Βέβαια κυκλοφορεί Dualsense Edge με κόστος 250 € , για να καταλάβετε γιατί νούμερα μιλάμε, αλλά εφόσον πουλάει και τα τεμάχια είναι περιορισμένα, το κόστος κατασκευής υψηλό , λογικό.
50 ευρω πάλι καλά να λες. Εδώ του ps5 κάνει απο 70-90 ευρώ και είδα κάτι περίεργα χειριστήρια 200 ευρώ. Ελπίζω να πέσουν οι τιμές σε όλα αυτά.

More
05 Jun 2023 23:40 - 05 Jun 2023 23:42 #271396 by Blood Prince
Αν δεν αγοράσω next gen κονσόλα (για Ιούλιο σκέφτομαι) , θα αγοράσω χειριστήριο αλλά ακόμα το καθυστερώ γιατί δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω καθώς κυκλοφορούν πολλά cross gen και τελευταία δεν πωρωνόμουν με videogames τόσο αλλά μου έπανέρχεται η όρεξη. Θα δείξει.

Τώρα πήρα το Sekiro να λιώσω και παλιότερα το House of Ashes που το έχω παίξει ελάχιστα , τα απογεύματα πλέον δεν έχω χρόνο, μόνο τα πρωινά . Μέχρι τέλος του μήνα θα την βγάλω με αυτά που έχω (doubleshock και PS4) και βλέπω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Jun 2023 23:42 by Blood Prince.

More
21 Jun 2023 00:32 #271697 by Blood Prince
Τελικά παρήγγειλα γνήσιο χειριστήριο στα 58 € με μεταφορικά , ώστε να απολαύσω το Sekiro όπως πρέπει και άλλα παιχνίδια που πιθανόν πάρω στο PS4 .

eleashop.gr/product/sony-ps4-dualshock-4-wireless-controller-jet-black-v2-new/

Το σκεπτικό μου είναι πως την κονσόλα δεν θα την πετάξω ούτε θα την πουλήσω οπότε όταν αγοράσω ας πούμε XBOX Series X ή PC ανάλογα , θα θέλω να παίζω και το PS4 κάποιες φορές και αργότερα δεν θα βρίσκω γνήσιο χειριστήριο οπότε κρίμα να την βγάζω με Doubleshock.

Τα λεφτά θα πάνε στράφι μόνο εάν με το που παραλάβω το χειριστήριο το PS4 Slim που το έχω 5 χρόνια και που τον τελευταίο καιρό έπαιζα ελάχιστα , πάθει black out .

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης