Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DualShock 4 controllers: Γενική συζήτηση/Συλλεκτικά χειριστήρια

More
13 Feb 2022 20:36 - 13 Feb 2022 20:38 #261395 by Blood Prince

Καλού κακού πάρε ένα να έχεις καβάτζα σε περίπτωσει που τα φτύσει αυτό.

Πρίν λίγο μέχρι και ψάρεψα , με το τόξο, για μια αποστολή στο Valhalla, που θέλει ακρίβεια στις κινήσεις. Πάει καλά για την ώρα.

Δεν είμαι σε mood να δώσω 60 € τώρα...άλλωστε όταν τα φτύσει, το να μείνω 2 με 3 μέρες χωρίς να παίξω, δεν θα πάθω και τίποτα. 

Το πρόβλημα λύθηκε με την επανεκκίνηση. Θα δώ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Feb 2022 20:38 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2022 15:02 #261402 by Απόστολος Μητσακούλης
Υπαρχουν και πιο φτηνα. Δν ξερω βεβαια αν ειναι καλα. Στο ps3 δν ειχα ποτε τετοιο θεμα. Ειναι συμβατο απλα με τα παντα: )

More
19 Feb 2022 17:51 #261525 by Blood Prince
Παίδες άκου τι έπαθα ! Θυμάστε που σας έλεγα πως το γνήσιο χειριστήριο που είχα χάλασε και χύθηκε δύο φορές Coca Cola ;

Ε λοιπόν πρίν λίγο , ενώ το είχα πεταμένο σε αποθήκη, λέω κάτσε να το δοκιμάσω , έτσι να δω, τι θα κάνει και λειτούργησε μια χαρά ! Έπαθα πλάκα μιλάμε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Feb 2022 17:59 #261526 by Blood Prince

Υπαρχουν και πιο φτηνα. ]

Γνήσια της Sony βρίσκεις στα 60 € εκτός αν είναι περίοδος εκπτώσεων.

Υπάχρουν και doubleshock στα 15-20 €

Εγώ έχω ένα της Sony και ένα Doubleshock.

Της Sony το είχα παρατημένο από το καλοκαίρι πως δήθεν χάλασε γιατί όντως παίζοντας Ratchet and Clank , είχε αρχίσει και γινόταν ενοχλητικό αλλά τώρα που το έβαλα, λειτούργησε μια χαρά. Επίσης έχει χυθεί Coca Cola, την πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο 2018 και την δεύτερη φορά τον Δεκέμβριο 2021.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
19 Feb 2022 23:46 #261530 by Απόστολος Μητσακούλης

Παίδες άκου τι έπαθα ! Θυμάστε που σας έλεγα πως το γνήσιο χειριστήριο που είχα χάλασε και χύθηκε δύο φορές Coca Cola ;

Ε λοιπόν πρίν λίγο , ενώ το είχα πεταμένο σε αποθήκη, λέω κάτσε να το δοκιμάσω , έτσι να δω, τι θα κάνει και λειτούργησε μια χαρά ! Έπαθα πλάκα μιλάμε.
Πιθανόν στέγνωσε και φύγαν τα άλατα με τον χρόνο. Τυχερός είσαι. Καλό λιώσιμο :)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Feb 2022 00:50 #261535 by Blood Prince

Πιθανόν στέγνωσε και φύγαν τα άλατα με τον χρόνο. Τυχερός είσαι. Καλό λιώσιμο :)

Πραγματικά σήμερα που έπαιξα , λειτουργούσε τέλεια, καλύτερα και από το doubleshock !

Θυμάμαι το καλοκαίρι που ο Ratchet περπατούσε πέρα δώθε χωρίς κάν να πατάω τον μοχλό και σήμερα ήταν τέλειο !

Η πλάκα ήταν που σκεφτόμουν να το πετάξω κιόλας στα σκουπίδια.

[IMG

Peter Baylish

More
22 Feb 2022 18:27 - 22 Feb 2022 18:29 #261624 by Blood Prince
Επίσης ενώ στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας λέει τα χειριστήρια να μην απενεργοποιούνται αυτόματα, το doubleshock κατά διαστήματα, απενεργοποιούνταν...χωρίς να έχει τελειώσει η μπαταρία.Ακόμα άρχιζε τελευταία να γίνεται προβληματικό αν και μπορεί να φτιάξει μόνο του καθώς δεν το χρησιμοποιώ τώρα.

Τελοσπάντων το Dualshock 4 κατά ένα περίεργο λόγο λειτουργεί τέλεια, όχι δηλαδή πως μετάνιωσα που αγόρασα δεύτερο, γιατί το καλοκαίρι όντως δεν λειτουργούσε.

Αυτό για το οποίο μετάνιωσα είναι πως το δεύτερο είναι doubleshock και όχι γνήσιο..επιπλέον είχε καλώδιο στην συκευασία και πετάχτηκε αμέσως, θα ήταν από φτηνό υλικό...χρησιμοποιώ το αρχικό καλώδιο που είχα με την αγορά της κονσόλας στις 9./2018.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Feb 2022 18:29 by Blood Prince.

More
22 Feb 2022 18:58 #261625 by Απόστολος Μητσακούλης

Επίσης ενώ στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας λέει τα χειριστήρια να μην απενεργοποιούνται αυτόματα, το doubleshock κατά διαστήματα, απενεργοποιούνταν...χωρίς να έχει τελειώσει η μπαταρία.Ακόμα άρχιζε τελευταία να γίνεται προβληματικό αν και μπορεί να φτιάξει μόνο του καθώς δεν το χρησιμοποιώ τώρα.

Εμένα πάντα έτσι ήταν. Δν έχω πηράξει ποτέ αυτές τις ρυθμήσεις. Μόνο αν το έχεις συνδεδεμένο με καλώδιο δν ενεργοποιείται μόνο του.

More
22 Feb 2022 20:30 #261630 by Blood Prince

Εμένα πάντα έτσι ήταν. Δν έχω πηράξει ποτέ αυτές τις ρυθμήσεις. Μόνο αν το έχεις συνδεδεμένο με καλώδιο δν ενεργοποιείται μόνο του.

Και εγώ δεν τις έχω πειράξει αλλά παρόλα αυτά το " doubleshock" κατά διαστήματα απενεργοποιούταν μόνο του  (χωρίς να έχει τελειώσει η μπαταρία) και μου έκανε εντύπωση.

[IMG

Peter Baylish

More
23 Feb 2022 14:44 #261646 by Απόστολος Μητσακούλης
Απενεργοποιουντε οταν ειναι σε αδρανεια για να μην ξοδευει την μπαταρια χωρις λογο. Αν απενεργοποιητε την ωρα που παιζεις ενω εχει ακομα μπαταρια τοτε ναι, εχει θεμα.