Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DualShock 4 controllers: Γενική συζήτηση/Συλλεκτικά χειριστήρια

More
17 Dec 2021 16:34 - 17 Dec 2021 16:36 #258606 by Blood Prince
To doubleshock το έχω συνεχώς συνδεδεμένο στο usb καλώδιο, οπότε δεν τίθεται θέμα μπαταρίας καθώς δεν με ενδιαφέρει.

Το μόνο ελάττωμα είναι πως ο μοχλός,όταν το πατάω κατά την δεξιά πλευρά σε κάποια φάση κολλάει, που σημαίνει και πως να μην το πατάω, μένει κολλημένος δεξιά...ξεκολλάει εύκολα όμως, οπότε δεν μου δημιουργεί μεγάλο θέμα.

Τώρα αν αυτό συμβαίνει επειδή είναι doubleshock και όχι γνήσιο, δεν ξέρω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Dec 2021 16:36 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2021 00:21 #258629 by Sotiris Greece
Είχα πάρει στο παρελθόν και εγώ από κατάστημα της περιοχής μου το Doubleshock 4 με καλώδιο όχι ασύρματο και το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ότι κάθε 10 λεπτά (με το ρολόι) έκανε αποσύνδεση και σύνδεση χωρίς λόγο από την πρώτη στιγμή που συνδέθηκε στην κονσόλα (PS4 Fat) και την ίδια μέρα το επιστρέφω στο κατάστημα και παίρνω άλλα 3 για δοκιμή και το αποτέλεσμα ακριβώς το ίδιο και έτσι έγινε επιστροφή χρημάτων.

To Hori Mini που είχα πάρει πριν 4 χρόνια δεν μου έβγαλε ποτέ πρόβλημα καθώς έχει πιστοποίηση από την Sony και είναι συμβατό και στο PS3 που το είχα δοκιμάσει.

More
19 Dec 2021 19:56 #258676 by Απόστολος Μητσακούλης

Είχα πάρει στο παρελθόν και εγώ από κατάστημα της περιοχής μου το Doubleshock 4 με καλώδιο όχι ασύρματο και το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ότι κάθε 10 λεπτά (με το ρολόι) έκανε αποσύνδεση και σύνδεση χωρίς λόγο από την πρώτη στιγμή που συνδέθηκε στην κονσόλα (PS4 Fat) και την ίδια μέρα το επιστρέφω στο κατάστημα και παίρνω άλλα 3 για δοκιμή και το αποτέλεσμα ακριβώς το ίδιο και έτσι έγινε επιστροφή χρημάτων.

To Hori Mini που είχα πάρει πριν 4 χρόνια δεν μου έβγαλε ποτέ πρόβλημα καθώς έχει πιστοποίηση από την Sony και είναι συμβατό και στο PS3 που το είχα δοκιμάσει.
Πέρνω ασύρματα πάντα. Εξάλου φωρτίζουν με καλώδιο που το συνδέεις στην κονσόλα οπότε δν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος χειριστήριο με καλώδιο. Αυτά ήταν εποχή ps2 :)

More
19 Dec 2021 21:10 - 19 Dec 2021 21:14 #258679 by Blood Prince
Το doubleshock 4 που έχω είναι ασύρματο....

Απλά εγώ το έχω συνδεδεμένο συνέχεια σε καλώδιο usb....

Μπορώ αν θέλω να παίξω χωρίς καλώδιο...

Πάντως σε κάποια φάση ενώ δεν έπαιζα σήμερα (ήμουν σε pause screen) και το είχα συνδεδεμένο αποσυνδέθηκε μόνο του και έπρεπε να το κάνω επανεκκίνηση με συνδετήρα για να επαναλειτουργήσει. Μου το ξαναέκανε και χθές, όταν είχα επιλέξει abort memory.

Αν δω πως γίνεται ενοχλητικό, θα αγοράσω γνήσιο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Dec 2021 21:14 by Blood Prince.

More
19 Dec 2021 21:19 - 19 Dec 2021 21:22 #258680 by Blood Prince

Το doubleshock 4 που έχω είναι ασύρματο....

Απλά εγώ το έχω συνδεδεμένο συνέχεια σε καλώδιο usb....

Μπορώ αν θέλω να παίξω χωρίς καλώδιο...

Πάντως σε κάποια φάση ενώ δεν έπαιζα σήμερα (ήμουν σε pause screen) και το είχα συνδεδεμένο αποσυνδέθηκε μόνο του και έπρεπε να το κάνω επανεκκίνηση με συνδετήρα για να επαναλειτουργήσει. Μου το ξαναέκανε και χθές, όταν είχα επιλέξει abort memory.

Αν δω πως γίνεται ενοχλητικό, θα αγοράσω γνήσιο.

Τελικά είδα πως αποσυνδέεται κάθε φορά που αφαιρώ το καλώδιο, λές και δεν έχει μπαταρία και είναι ξεφόρτιστο.

edit Στις ρυθμίσεις το έχω σε χρήση καλωδίου usb για αυτό.Θα πρέπει να βάλω χρήση bluetooth αν θέλω χωρίς καλώδιο.

Δεν φταίει το χειριστήριο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Dec 2021 21:22 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
21 Dec 2021 21:55 #258761 by Απόστολος Μητσακούλης

edit Στις ρυθμίσεις το έχω σε χρήση καλωδίου usb για αυτό.Θα πρέπει να βάλω χρήση bluetooth αν θέλω χωρίς καλώδιο.

Δεν φταίει το χειριστήριο.

Χρίσημο. Θα το έχω υπόψιν μου αν μου συμβή κάτι παρόμιο.

More
30 Jan 2022 19:22 - 30 Jan 2022 19:24 #260822 by Blood Prince
Γκρινιάζω κάποιες φορές αλλά μια χαρά είναι.Εδώ έβγαλα το Lost Archives DLC του Revelations που ήθελε μεγάλη ακρίβεια στον χειρισμό.

Πάντως τα γνήσια κάνουν 70-80 € ...μεγάλο το κόστος ! Το μόνο θετικό είναι η εγγύηση.

Και να φανταστεί κανείς βγήκε το PS5 και θα έπρεπε να είχε πέσει η τιμή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Jan 2022 19:24 by Blood Prince.

More
31 Jan 2022 21:16 #260844 by Απόστολος Μητσακούλης

Πάντως τα γνήσια κάνουν 70-80 € ...μεγάλο το κόστος ! Το μόνο θετικό είναι η εγγύηση.

Και να φανταστεί κανείς βγήκε το PS5 και θα έπρεπε να είχε πέσει η τιμή.

Αυτό πιστεύω γίνεται επιδή δν έχει σταματήσει η παραγωγή του ps4 ακόμα και όπως δηλώσαν θα συνεχείσουν να βγάζουν. Το δέυτερο το είχα πάρει 60 ευρώ. Ίσως χρειαστεί να πάρω και μιά καβάτζα αλλά πιό φτηνό κάποια στιγμή.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Feb 2022 18:06 - 13 Feb 2022 18:55 #261388 by Blood Prince
Το χειριστήριο έχει θέμα και σήμερα δεν μπορώ να παίξω κάν... ο χαρακτήρας περπατάει μόνος του και δεν μπορώ να τον κάνω να σταματήσει.

Θα πάρω άλλο αλλά δεν ξέρω ποιό γιατί σκέφτομαι αν αγοράσω της sony και βγεί προβληματικό ; Αν και έχει εγγύηση , υποτίθεται.

edit Το έκανα επανεκκίνηση το PS4 και για την ώρα λειτουργεί. Στο τσάκ ήμουν να πάρω άλλο με βαριά καρδιά....

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Feb 2022 18:55 by Blood Prince.

More
13 Feb 2022 19:52 #261393 by Απόστολος Μητσακούλης
Καλού κακού πάρε ένα να έχεις καβάτζα σε περίπτωσει που τα φτύσει αυτό.