Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DualShock 4 controllers: Γενική συζήτηση/Συλλεκτικά χειριστήρια

More
20 Oct 2018 14:50 #219462 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Lux DualShock 4 από χρυσό και διαμάντι
Αξίας 14.000 δολαρίων.

Κυκλοφόρησε το ακριβότερο χειριστήριο για το PS4.

Πολλοί από εσάς θα έχετε περισσότερους από έναν controllers για το PS4 σας κυρίως διότι θα θέλετε να παίζετε με τους φίλους σας. Άλλοι θα αγοράζετε επιπλέον χειριστήρια για συλλεκτικούς λόγους, αφού υπάρχουν πολυάριθμες ειδικές εκδόσεις του DualShoock 4 για να επιλέξετε. Παρόλα αυτά, αν είσαι hardcore συλλέκτες σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από ένα νέο σχέδιο, το Lux DualShock 4 που είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα από το online retailer Brikk.

Πρόκειται για ένα DualShock 4 φτιαγμένο από χρυσό 24 καρατίων, το οποίο περιλαμβάνει και διαμάντια στα διάφορα πλήκτρα του, ακριβώς όπως φαίνεται στην εικόνα του άρθρου. Το συγκεκριμένο χειριστήριο αξίζει 14.000 δολάρια, ενώ υπάρχει και “οικονομική” έκδοση του συγκεκριμένου που έχει διαμάντια μόνο στο PS Button και κοστίζει 8.500 δολάρια. Το Brikk σαν δίνει επίσης την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας custom χειριστήριο χρησιμοποιώντας ότι υλικό επιθυμείτε για μειώσετε ή και αυξήσετε την ποιότητά τους και φυσικά την τιμή τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2019 18:23 #223772 by Άκης Ζαχαριάδης
PS4 Vantage Controller Bumblebee Edition

Εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία.

Αποκαλύφθηκε νέο χειριστήριο για το PS4 στα χρώματα της ταινίας Bumblebee.

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την συνεργασία της με την SCUF Controllers για την δημιουργία μίας νέας σειράς Vantage Controllers για το PS4. Το πρώτο design φέρει ένα ιδιαίτερο design, εμπνευσμένο από την ταινία Bumblebee που κυκλοφόρησε τα περασμένα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους. Το χαριτωμένο αυτό Transformer θα κοσμεί το συλλεκτικό χειριστήριο του PS4, προσφέροντας απλόχερα την κίτρινη απόχρωσή του σε όλη την έκταση του controller.

Το Vantage χειριστήριο έχει ανάλογη δομή με αυτή του Xbox One, έχοντας φυσικά τα κουμπιά του απλού DualShock 4. Στο κάτω και αριστερά μέρος αυτής της έκδοσης υπάρχει ένα σχέδιο του προσώπου του Bumblebee, ενώ στο κάτω δεξιά υπάρχει το σχετικό λογότυπο των Autobots από τις ταινίες Transformers. Κατά τα άλλα, υπάρχουν μαύρες πινελιές, ακριβώς όπως συνέβαινε στο σχέδιο του ομώνυμου πρωταγωνιστή της ταινίας.

Το παράδοξο, είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το χειριστήριο, αφού δεν μπορείτε να το αγοράσετε έτσι απλά από το SCUFF site. Θα πρέπει να αγοράσετε την ταινία Bumblebee μέσω PS Store, πράγμα που θα σας δώσει ένα promo code για το παραπάνω site. Μόλις τον εξαργυρώσετε, τότε θα μπορείτε να αποκτήσετε το Bumbleebee controller έναντι 200 ευρώ.

More
12 Mar 2019 21:04 - 12 Mar 2019 21:06 #224019 by Μάνος Γρυπάρης
DualShock 4 controller με χρώματα από ντόνατ

Αν χάσεις...σου έρχεται να το φας.

Το κατάστημα We Are Robots που ασχολείται με modding χειριστηρίων στην Adelaide της Αυστραλίας, κατασκεύασε DualShock 4 στα χρώματα ενός ντόνατ.

Το Deluxe Donut Custom PS4 controller μοιάζει αρκετά...νόστιμο, αλλά η τιμή του είναι τσουχτερή. Κοστίζει 200 δολάρια (177 ευρώ) καθώς είναι φτιαγμένο στο χέρι. Πάντως, το κατάστημα μπορεί να σας φτιάξει και οποιοδήποτε custom χειριστήριο επιθυμείτε, στα χρώματα και στο λογότυπο που θέλετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 12 Mar 2019 21:06 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Mar 2019 15:26 - 16 Mar 2019 22:37 #224035 by Blood Prince
Ο συνδυασμός τιμής-χρώματος αποτελούν αιτία για να μην το αγοράσω.Το μπλέ χρώμα μου αρέσει πιο πολύ και αν ποτέ αγοράσω άλλο είμαι ανάμεσα σε μπλέ ή και μαύρο πάλι.Για την ώρα δεν έχει χαλάσει αυτό που έχω παρά την Coca Cola και είμαι Ok.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2019 22:37 by Blood Prince.

More
16 Mar 2019 20:59 #224139 by Άκης Ζαχαριάδης
DualShock 4 Alpine Green Controller

Θα κοστίζει 65 ευρώ.

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου χειριστηρίου PS4 σε πρωτότυπη πράσινη απόχρωση.

Το DualShock 4 χρώματος Alpine Green αποτελεί ξεκάθαρη περίπτωση ενός ξεχωριστού χειριστηρίου αφού δεν πλησιάζει χρωματικά κανένα άλλο controller του PS4. Στο μεγαλύτερο μέρος του καλύπτεται από ένα σκούρο πράσινο χρώμα, ενώ τόσο τα κουμπιά όσο και το πίσω μέρος του είναι λευκά. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα χειριστήρια που κυκλοφορούν, το νέο μοντέλο του DualShock 4 θα κοστίζει 65 ευρώ, ενώ εντάσσεται και αυτό στο ρόστερ των πρωτότυπων αποχρώσεων των DualShock 4 μετά τα τέσσερα χειριστήρια που κυκλοφόρησαν μαζί πριν από λίγους μήνες.
The following user(s) said Thank You: Βασίλης Καψάλης

More
16 Mar 2019 22:33 - 16 Mar 2019 22:34 #224145 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Destiny 2
Πολύ ωραίο το controller και σε καλή τιμή.Βέβαια εγώ προσωπικά αν ήθελα να αγοράσω άλλο,θα αγόραζα πάλι μαύρο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2019 22:34 by Blood Prince.

More
16 Mar 2019 23:54 - 16 Mar 2019 23:54 #224148 by Blood Prince

DimutriKs wrote: Δεν ξέρω πόσο κρατούσε στο ds3 αλλά εμένα μια χαρά 7ώρο μου βγάζει. Και ακόμα και τώρα μετά από περίπου 9 μήνες χρήσης!

9 μήνες είναι πολύ ; btw Σχετικά με την φόρτιση και εγώ το φορτίζω αρκετά συχνά ακόμα και πρίν ξεφορτιστεί καθώς παίζω και το έχω συνδεδεμένο στο PS4.

Ελπίζω πάντως να μην χρειαστώ να αγοράσω άλλο σύντομα,όχι πως θα έχω θέμα,αλλά δεν μου αρέσει να ξοδεύω για πράγματα που έχω ήδη.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2019 23:54 by Blood Prince.

More
11 Sep 2019 18:59 #226681 by Giorgos Tsolaridis
Έρχονται τέσσερα νέα DualShock 4
Από αυτό τον Σεπτέμβριο.

Η Sony ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει τέσσερα νέα DualShock 4 στα χρώματα:
- Titanium Blue
- Electric Purple
- Red Camouflage.
- Rose Gold

Οι τιμές τους θα κυμαίνονται στα 60-75 ευρώ. Δείτε τα στο παρακάτω τρέιλερ:

Η είδηση αναρτήθηκε στο PlayStation Blog, αλλά αναλογιζόμενοι ότι το βίντεο ανέβηκε στο YouTube channel PlayStation Europe, λογικά τα αναμένουμε και στην Ευρώπη.

More
17 Dec 2019 18:08 #229647 by Βασίλης Κτενίδης
Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου gadget που κουμπώνει στο Dualshock 4 προσθέτοντας 2 έξτρα κουμπιά. Έχει προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμο στις 23 Ιανουαρίου στην τιμή των 27 ευρώ.

Το teaser βίντεο δείχνει την συσκευή να συνδέεται πάνω στο Dualshock 4 ενώ από κάτω έχει θύρα jack για να συνδέετε τα ακουστικά σας. Έχει δύο έξτρα κουμπιά που θα μπορείτε να τα προγραμματίσετε όπως θέλετε εσείς αναθέτοντας τους λειτουργίες, ενώ η κεντρική οθόνη υποδεικνύει ποια κουμπιά έχετε αναθέσει που.

More
28 Dec 2019 20:37 #230372 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Destiny 2
Η Sony κατοχύρωσε στις 26 Δεκεμβρίου μια πατέντα ευρεσιτεχνίας για ένα νέο DualShock.

Το καινούργιο χειριστήριο θα διαθέτει δύο κουμπιά στο πίσω μέρος τα οποία θα ενεργοποιούνται με τα triggers, κάτι που επισημαίνεται στα περισσότερα σχέδια του χειριστηρίου. Ενώ μοιάζουν να βρίσκονται πίσω από τους αναλογικούς μοχλούς στα σχέδια της πατέντας, υπάρχει αναφορά ότι μπορεί τελικά να κατασκευαστούν σε άλλα σημεία. Άρα είτε το controller θα είναι customizable, είτε η Sony θέλει να κατοχυρώσει κάθε πιθανή πατέντα ώστε να μην την αντιγράψει κάποια ανταγωνιστική εταιρεία.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 αλλά δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη για την ακριβή κονσόλα για την οποία σχεδιάστηκε το εν λόγω χειριστήριο. Το προτεινόμενο σχέδιο θα έχει θύρα micro-USB, όπως και το DualShock 4, ενώ το PlayStation 5 αναμένεται να έχει θύρα USB-C. Άρα λογικά η πατέντα αφορά μια αναβάθμιση στο DualShock 4. Πάντως, τα customizable triggers υπάρχουν τόσο στα SCUF PlayStation controllers, όσο και στα Xbox Elite controllers.