Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι PlayStation Community Managers απαντούν στις απορίες σας

More
24 May 2016 14:14 #181702 by Konstantinos

Νομιζω το αναφερα ηδη οτι την εχω σε επιπεδο μερος αλλα λογο των δυο αυτων πλαστικων που εχει η κονσολα μονο σταθερη δεν ειναι.
Αν τα βγαλεις γιατι βγαινουν μια χαρα σταθερη και δεν κουνιεται καθολου ειναι.

Η ερωτηση μου ειναι για ποιο λογο λοιπον εχει εξ' αρχης αυτα τα δυο πλαστικα απο κατω η κονσολα στη μεση της στο πανω και κατω μερος της.

Το PS4 έχει 3 ποδαράκια για να είναι σταθερό και ευθύ σε οριζόντια τοποθέτηση. Αν βγάλεις τα δυο πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να στέκεται ευθεία. Ο μόνος τρόπος να κουνηθεί, και αυτό ελάχιστα, είναι αν πατήσεις την αριστερή του πλευρά προς τα κάτω. Είχε γίνει μάλιστα πολύς λόγος στο διαδίκτυο πως το PS4 "μπατάρει" αλλά μόνο αν κάποιος το πατάει από πάνω επίτηδες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2016 22:19 #182027 by John
Καλησπέρα κι από μένα Κωνσταντίνε!
Η ερώτησή μου έχει να κάνει με την ελληνική γλώσσα στα παιχνίδια.
Υπάρχει περίπτωση να δούμε μεταγλώττιση σε παιχνίδι σύντομα;
Έχουν περάσει 3 χρόνια από το GoW Ascension και το Sly Cooper που είχαν μεταγλώττιση.
1 χρόνο πριν κυκλοφορήσει το U4 υπήρχε μια συνέντευξη του James Armstrong στην οποία ανέφερε ότι προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν το U4 με ελληνική μεταγλώττιση και η αντίδραση του κόσμου ήταν πολύ θετική, ωστόσο κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν έγινε.
Ελπίζω κι εσύ να τους πεις πως θέλουμε μεταγλώττιση (ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια όπως TLOU 2 ,Horizon κτλ.) μήπως και ξαναδούμε κάποτε σε κάποιο παιχνίδι (προσωπικά θα ήθελα πολύ στο TLOU 2).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

More
31 May 2016 00:50 #182030 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Καλησπέρα και από εμένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν σχέδια να γίνει διαθέσιμο το Playstation Now στην χώρα μας; Αν ναι, ποιό είναι το estimate; Αν όχι, για ποιό λόγο;
Το δοκίμασα πρόσφατα και, αν εξαιρέσεις ένα πολύ μικρό lag που υπήρχε, δούλεψε τέλεια.

More
03 Jun 2016 14:20 #182208 by Konstantinos

BoBKiD wrote: Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν σχέδια να γίνει διαθέσιμο το Playstation Now στην χώρα μας; Αν ναι, ποιό είναι το estimate; Αν όχι, για ποιό λόγο;
Το δοκίμασα πρόσφατα και, αν εξαιρέσεις ένα πολύ μικρό lag που υπήρχε, δούλεψε τέλεια.

- Για σου BoBKiD! Το PS Now είναι διαθέσιμο προς το παρών μόνο στο ΗΒ και σιγά-σιγά ανοίγει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης. Όσο για το πότε θα φτάσει στην Ελλάδα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε κάτι να πούμε.

JDraKe99 wrote: Υπάρχει περίπτωση να δούμε μεταγλώττιση σε παιχνίδι σύντομα;
Έχουν περάσει 3 χρόνια από το GoW Ascension και το Sly Cooper που είχαν μεταγλώττιση.
1 χρόνο πριν κυκλοφορήσει το U4 υπήρχε μια συνέντευξη του James Armstrong στην οποία ανέφερε ότι προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν το U4 με ελληνική μεταγλώττιση και η αντίδραση του κόσμου ήταν πολύ θετική, ωστόσο κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν έγινε.
Ελπίζω κι εσύ να τους πεις πως θέλουμε μεταγλώττιση (ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια όπως TLOU 2 ,Horizon κτλ.) μήπως και ξαναδούμε κάποτε σε κάποιο παιχνίδι (προσωπικά θα ήθελα πολύ στο TLOU 2).

- JDraKe99 και εγώ είμαι υπέρμαχος της Ελληνικής μετάφρασης αρχικά και μεταγλώττισης στη συνέχεια. Όσων αφορά το πρώτο τουλάχιστον τα παιχνίδια του PlayStation δε μας έχουν αφήσει παραπονεμένους. Η μεταγλώττιση είναι μια μεγαλύτερη διαδικασία η οποία συμπεριλαμβάνει μεγάλο φόρτο εργασίας για ένα στούντιο και δεν προβαίνουν πάντα σε αυτή την κίνηση πέραν των FIGSR.
Και μια μικρή "διόρθωση" αν θες όσον αφορά την αντίδραση του κόσμου. Κάτι τέτοιο, αν υπήρχε, δεν φάνηκε. Ίσως γιατί αυτή η αντίδραση δεν ήταν στα επίσημα κανάλια του PlayStation όπως το Φόρουμ .

More
03 Jun 2016 15:00 - 03 Jun 2016 15:03 #182211 by Tony

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν σχέδια να γίνει διαθέσιμο το Playstation Now στην χώρα μας; Αν ναι, ποιό είναι το estimate; Αν όχι, για ποιό λόγο;

- Γεια σου BoBKiD! Το PS Now είναι διαθέσιμο προς το παρών μόνο στο ΗΒ και σιγά-σιγά ανοίγει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης. Όσο για το πότε θα φτάσει στην Ελλάδα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε κάτι να πούμε.

Γνωστό μέλος του gameworld.gr ισχυρίζεται ότι με Vpn , σύνδεση VDSL και αμερικάνικο acc είχε πρόσβαση στην υπηρεσία PsNow.
Είναι κάτι τέτοιο εφικτό? Αν ναι είναι νόμιμο? (γιατί αν είναι ποιος ο λόγος να περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα...)
Last edit: 03 Jun 2016 15:03 by Tony.

More
04 Jun 2016 23:21 #182267 by John
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Γνωρίζω ότι η μεταγλώττιση είναι μια ακριβή διαδικασία και όντως χρονοβόρα, αφού στο GoW Ascension είχε αρχίσει 1 χρόνο+ πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα και είναι λίγο ρίσκο να το κάνουν για την Ελλάδα.
Ωστόσο είμαστε όλοι ευχαριστημένοι πιστεύω και με τους υπότιτλους μιας και η Sony είναι η μόνη που το κάνει και μπράβο της.
Η συγκεκριμένη συνέντευξη του James Armstrong έγινε από ένα άλλο ελληνικό gaming site και όντως οι πλειοψηφία των σχολίων ήταν θετική, ωστόσο όπως είπες και συ ήταν μόνο στα σχόλια του site και δεν μεταφέρθηκε σε αυτόν τον βαθμό στην επίσημη κοινότητα.
Αφού ξέρω ότι είσαι και συ υποστηρικτής του εξελληνισμού και ,όπως είπες και σε συνεντεύξεις σου, θες όλοι να σχολιάζουμε στο φόρουμ έτσι ώστε να μετρά η γνώμη μας και να μπορείς να την μεταφέρεις στους ανωτέρους της Sony ,θα προσπαθήσω και εγώ να ενθαρρύνω διαφόρους φίλους και γνωστούς να έρθουν στο φόρουμ.

More
07 Jun 2016 13:08 #182359 by Konstantinos

tonyler wrote: Γνωστό μέλος του gameworld.gr ισχυρίζεται ότι με Vpn , σύνδεση VDSL και αμερικάνικο acc είχε πρόσβαση στην υπηρεσία PsNow. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό? Αν ναι είναι νόμιμο? (γιατί αν είναι ποιος ο λόγος να περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα...)

Δεν μπορώ να σου πω αν είναι εφικτό, νόμιμο πάντως δεν είναι, όπως δεν είναι και το να βλέπεις σειρές μέσω συνδρομητικής υπηρεσίας μέσω VPN ακόμη και αν την πληρώνεις.

More
27 Oct 2016 22:17 #189024 by Grigoris
Στο ps4pro θα μπορουμε να αλλαζουμε τον εσωτερικο δισκο χωρις να χασουμε την εγγυηση της κονσολας οπως γινεται στα ps3, ps4, ps4slim?

More
06 Mar 2017 11:40 #194681 by Konstantinos
Είχα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις μου φίλε fits79, συγνώμη που δεν το είδα νωρίτερα. Η απάντηση, όπως θα ξέρεις ήδη, είναι ναι.