Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι PlayStation Community Managers απαντούν στις απορίες σας

More
25 Apr 2013 15:10 #123346 by Βασίλης Καμακάρης
Σχετικά με το psn shop είχα βάλει ένα code για 30 ήμερες psn plus μετά μου ζήταγε στοιχειά πιστωτικής κάρτας και όταν έκανα αγνόησή δεν μου πέρναγε το πακέτο υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2013 18:19 #123487 by wavee
Τελικα το The Last of Us και το Beyond θα εχουν ελληνικους υποτιτλους? Αυτο θελω να μαθω :)

More
01 May 2013 18:24 #123746 by Pad Poet

serenamor wrote: καλησπερα!!

σεπαρακαλω μπορεις να μου πεις ποτε θα κυκλοφορησει στο psn το TERRARIA?
Επισης τι γιναται με το giana sisters? αυτο ποτε ????

ευχαριστω!!!

Το Terraria έρχεται στο Ευρωπαικό PSN στις 15 Μαίου!

More
01 May 2013 18:26 #123747 by Βασίλης Καμακάρης
Κάλο Πάσχα Padpoet θέλω να σε ρωτήσω φημολογείται ότι η sony θα κυκλοφορήσει κάποια εκδοσή του ps3 σαν bundle?

More
02 May 2013 15:30 #123776 by Pad Poet

Vasilis wrote: Κάλο Πάσχα Padpoet θέλω να σε ρωτήσω φημολογείται ότι η sony θα κυκλοφορήσει κάποια εκδοσή του ps3 σαν bundle?

Δεν έχω ενημερωθέι για κάτι τέτοιο. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να ρωτήσω να σου πω.

More
02 May 2013 15:36 #123777 by Βασίλης Καμακάρης
Είχα ακούσει ότι θα κυκλοφορήσει μια εκδοσή του ps3 με μια φιγούρα μαζί, δεν το θυμάμαι πάρα πολύ καλά να σου πω την αλήθεια.

More
30 May 2013 12:01 - 30 Jun 2013 15:06 #124818 by Pad Poet

wavee wrote: Τελικα το The Last of Us και το Beyond θα εχουν ελληνικους υποτιτλους? Αυτο θελω να μαθω :)

Last of Us: Μόνο υπότιτλους, όχι μεταγλώττιση.
Beyond: Two Souls: Ακόμα δεν γνωρίζουμε.
Last edit: 30 Jun 2013 15:06 by Pad Poet.

More
26 Jun 2013 03:39 #126743 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πότε προβλέπεται να μπει σε εφαρμογή η υποχρεωτική κατοχή του PS Plus για να παίξουμε Online multiplayer σε PS3 και PSVita.

More
30 Jun 2013 15:09 #127091 by Pad Poet

aliengoa wrote: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πότε προβλέπεται να μπει σε εφαρμογή η υποχρεωτική κατοχή του PS Plus για να παίξουμε Online multiplayer σε PS3 και PSVita.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα 100%, αλλά μάλλον το PS3 θα συνεχίσει να είναι ως έχει. Δηλαδή το multiplayer στο PS3 και PS Vita θα είναι free.

More
31 Oct 2013 18:04 #134796 by Μάριος Καλαμπάκας
Καλησπερα. Διαβασα το FAQ και ειδα κι αυτη την ειδηση
www.gameworld.gr/news/consoles/item/14851

Θελω να ρωτησω αν το θεμα με το DLNA εχει κλεισει οριστικα για την Sony κι αν θα κλειδωσει την κονσολα της η αν ο Yoshida θα το ξανασκεφτει τελευταια στιγμη.

Κι ενα 2ο αν εμεις που εχουμε PS3 θα χρειαζομαστε συνδρομη PS Plus για το online η αν θα συνεχισουμε να παιζουμε δωρεαν.

Thanks. Α και συγχαρητηρια για το λανσαρισμα του Δεκεμβριου στην Ελλαδα. Δεν ημουν αισιοδοξος οτι θα προλαβουμε τον χρονο.