Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι PlayStation Community Managers απαντούν στις απορίες σας

More
15 Apr 2013 15:06 - 15 Apr 2016 19:06 #122881 by Pad Poet
Καλησπέρα σε όλους.

Όπως πολλοί Έλληνες, έτσι και εγώ το 2011 έφυγα από Ελλάδα για αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης.

Λόγω της ενασχόλησης μου με το gaming γενικότερα από μικρή ηλικία, και του βιογραφικού μου γενικότερα με προσέλαβε η Sony Computer Entertainment Europe για τον ρόλο του Greek Community Manager.

Παρόλο που η δουλειά μου είναι να προσέχω τα official κανάλια του PlayStation στην Ελλάδα όπως την επίσημη σελίδα Sony PlayStation Greece στο Facebook, το επίσημο Youtube channel, τα επίσημα Forum, κλπ σκέφτηκα να ανοίξω ενα thread στο forum σας για να βοηθήσω και την κοινότητα του GameWorld.gr δίνοντας απαντήσεις όπου και όταν μπορώ να τις δώσω ή να σας ανακατευθύνω στα σωστά μέρη όπου θα μπορούν να βρουν απάντηση οι ερωτήσεις σας/προβλήματα σας.

Ας τα πάρουμε σιγά σιγά όμως.

Η επίσημη Facebook σελίδα του PlayStation στην Ελλάδα είναι αυτή εδώ
Sony PlayStation Greece

Το επίσημο YouTube κανάλι είναι αυτό εδώ:
Sony PlayStation Greece YouTube channel

Το επίσημο Ελληνικό PlayStation Forum έιναι αυτό εδώ
Ελληνικό Φόρουμ

Σημείωση:

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα (με την PlayStation 3 κονσόλα, κάποιο πρόβλημα με κάποιο voucher code, κλπ) αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε ένα θέμα στην κατηγορία της τεχνικής υποστήριξης του επίσημου Forum. Παραθέτω το link

Βοήθεια & Θέματα Τεχνικής Υποστήριξης
Όλες οι ανακοινώσεις γύρω από το PlayStation είναι σε αυτό το board του Φόρουμ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις και Διαγωνισμοί

Αυτά τα ολίγα :)

Update Από το 2014 κι έπειτα έχω την χαρά βρίσκομαι στη θέση του European Community Manger. Greek Community Manager είναι ο Κωνσταντίνος Δαφλος, ο οποίος θα αναλάβει να απαντάει στις απορίες σας.
Last edit: 15 Apr 2016 19:06 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Apr 2013 15:54 #122882 by Μιχάλης Χαραλαμπάκης
Πολύ ενδιαφέρον. Καλησπέρα και καλώς ήρθατε λοιπόν! :D
Επιτρέπετε ενικό ή πληθυντικό?

Θα ήθελα να ρωτήσω:
1)Το PS4 θα καταφέρει τελικά να έρθει στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα?Γιατί κάτι λένε οτι ισως Ευρωπη παει για αρχες 2014.
2)Με το The Last Guardian τι γινεται?
3)Θα υπαρχει η PS Eye camera μεσα στη κονσολα οπως λενε και οι φημες για Kinect μεσα στο Xbox?

Ευχαριστώ! :bye:

More
15 Apr 2013 16:09 #122884 by Βασίλης Καμακάρης
Κάλος ήρθες στην παρέα μας. Γνωρίζεις σε τι τιμή θα είναι περίπου το PS4 για να ξέρω πως να κινηθώ οικονομικά.

[img

More
15 Apr 2013 16:11 #122885 by Αποστόλης Βαγγελής
Καλησπέρα κι από μένα. Πολύ καλή πρωτοβουλία του GameWorld και μπραβο σας που απαντατε δημοσια. Εγώ θα θελα να ρωτήσω αν σκοπεύει η Sony να ρίξει την τιμή του PS3 τωρα που θα ερθει το PS4. Κι επισης αν κατα τη γνωμη σου η friends list από τα 70 στα 100 ατομα στο PS4 πάλι λίγο δεν είναι?

Ευχαριστουμε.
Αποστόλης.

More
15 Apr 2013 16:44 #122892 by Κώστας Λάβαρης
Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο Gameworld! Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα The Last of Us και Beyond: Two Souls θα έχουν ελληνικά μενού και ελληνική μετάφραση. Ευχαριστώ. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
15 Apr 2013 16:58 #122893 by thovlas
Kαλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν το XMB μενού του PS3 θα μεταφραστεί στα ελληνικά, καθώς και ποια παιχνίδια στο μέλλον θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους. :)

More
15 Apr 2013 17:13 #122894 by Pad Poet
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα απλά να ξεκαθαρίσω κάτι.

Δεν γνωρίζω πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί ήδη και σε περίπτωση που γνώριζα δεν θα ήμουνα σε θέση να τις επικοινωνήσω.

thovla, για την μετάφραση του XMB στα Ελληνικά είναι κάτι το οποίο συζητάμε πολλούς μήνες στο Ελληνικό Forum. Σου παραθέτω το link

bit.ly/15afAgK

SirLvr: Ακόμα δεν ξέρουμε.

Digimike, apovag: Δεν γνωρίζω.

More
15 Apr 2013 17:22 #122895 by Γιώργος Λόλας
Καλησπέρα και από εμένα. Σας καλοσωρίζω κι εγώ με την σειρά μου στο GameWorld και σας συγχαίρω που πήρατε αυτή τη πρωτοβουλία. Πάρα πολύ καλή ιδέα, θα βοηθήσει πολλούς από το community να μάθουν περισσότερα πράγματα :)

Η ερώτησή μου αφορά το livestreaming στο PS4. Μετά το πέρας του Livestream, θα αποθηκεύεται κάπου η μετάδοση για να την δούμε/δούνε και στο μέλλον; Θα υπάρχει δηλαδή κάποιο "κανάλι" μέσα στο user interface όπου θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε παλαιότερες μεταδόσεις ή θα αποθηκεύεται το βίντεο στο site της υπηρεσίας;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

More
15 Apr 2013 18:01 #122897 by Pad Poet

geololj wrote: Καλησπέρα και από εμένα. Σας καλοσωρίζω κι εγώ με την σειρά μου στο GameWorld και σας συγχαίρω που πήρατε αυτή τη πρωτοβουλία. Πάρα πολύ καλή ιδέα, θα βοηθήσει πολλούς από το community να μάθουν περισσότερα πράγματα :)

Η ερώτησή μου αφορά το livestreaming στο PS4. Μετά το πέρας του Livestream, θα αποθηκεύεται κάπου η μετάδοση για να την δούμε/δούνε και στο μέλλον; Θα υπάρχει δηλαδή κάποιο "κανάλι" μέσα στο user interface όπου θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε παλαιότερες μεταδόσεις ή θα αποθηκεύεται το βίντεο στο site της υπηρεσίας;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Γύρω από το PlayStation 4 δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω από αυτά που γνωρίζει όλος ο κόσμος.

Οτιδήποτε καινούργιο γύρω από το PlayStation 4 ανακοινώνεται εδώ

PlayStation 4 Γενική Συζήτηση

Δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το livestream. Στην αναμονή ...

More
15 Apr 2013 18:09 #122899 by Αποστόλης Βαγγελής
Οκ απλα θα μπορουσες να μας πεις για το αν κατα τη γνωμη σου θεωρεις τη λιστα των φιλων μικρη σαν οριο? Και τεχνικα για ποιο λογο ειναι μικρη? Π.χ. για να μην επιβαρυνονται οι servers?

(Βεβαια δε γνωριζω για το Xbox 360 αν υπαρχει σχετικο οριο αν και νομιζω οτι και εκει τα ID πρεπει να ειναι και εκει περιπου 100.)