Καλησπέρα σε όλους.
Όπως πολλοί Έλληνες, έτσι και εγώ το 2011 έφυγα από Ελλάδα για αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης.
Λόγω της ενασχόλησης μου με το gaming γενικότερα από μικρή ηλικία, και του βιογραφικού μου γενικότερα με προσέλαβε η Sony Computer Entertainment Europe για τον ρόλο του Greek Community Manager.
Παρόλο που η δουλειά μου είναι να προσέχω τα official κανάλια του PlayStation στην Ελλάδα όπως την επίσημη σελίδα Sony PlayStation Greece στο Facebook, το επίσημο Youtube channel, τα επίσημα Forum, κλπ σκέφτηκα να ανοίξω ενα thread στο forum σας για να βοηθήσω και την κοινότητα του GameWorld.gr δίνοντας απαντήσεις όπου και όταν μπορώ να τις δώσω ή να σας ανακατευθύνω στα σωστά μέρη όπου θα μπορούν να βρουν απάντηση οι ερωτήσεις σας/προβλήματα σας.
Ας τα πάρουμε σιγά σιγά όμως.
Η επίσημη Facebook σελίδα του PlayStation στην Ελλάδα είναι αυτή εδώ
Sony PlayStation Greece
Το επίσημο YouTube κανάλι είναι αυτό εδώ:
Sony PlayStation Greece YouTube channel
Το επίσημο Ελληνικό PlayStation Forum έιναι αυτό εδώ
Ελληνικό Φόρουμ
Σημείωση:
Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα (με την PlayStation 3 κονσόλα, κάποιο πρόβλημα με κάποιο voucher code, κλπ) αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε ένα θέμα στην κατηγορία της τεχνικής υποστήριξης του επίσημου Forum. Παραθέτω το link
Βοήθεια & Θέματα Τεχνικής Υποστήριξης
Όλες οι ανακοινώσεις γύρω από το PlayStation είναι σε αυτό το board του Φόρουμ:
Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις και Διαγωνισμοί
Αυτά τα ολίγα
Update Από το 2014 κι έπειτα έχω την χαρά βρίσκομαι στη θέση του European Community Manger. Greek Community Manager είναι ο Κωνσταντίνος Δαφλος, ο οποίος θα αναλάβει να απαντάει στις απορίες σας.