Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι PlayStation Community Managers απαντούν στις απορίες σας

More
16 Apr 2013 11:57 #122905 by Γιώργος Κουνναφής
Καλησπέρα και από μένα και καλωσόρισες στην παρέα μας.Δύο απορίες για το PS4.Θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το υφιστάμενο account που έχουμε για το PSN σε όποιο region και αν είναι (αμερικάνικο,ευρωπαϊκό κλπ.) ή θα πρέπει να κάνουμε καινούργιο?Και τι γίνεται με τις συνδρομές PS Plus?Θα συνεχίσουν να ισχύουν ή θα αλλάξει κάτι με αυτές?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2013 19:27 #122925 by wavee
Καλησπερα. Θα ηθελα να μαθω αν θα εχει ελληνικους υποτιτλους το The Last of Us και το Beyond two souls.

Επεισης αν στο Playstation 4 θα βγαινουν συνεχως παιχνιδια μεταφρασμενα στα ελληνικα. Αν γινει κατι τετοιο θα ειναι απλα τελειο

More
16 Apr 2013 22:28 #122937 by Pad Poet
Πολλές ερωτήσεις.

Για το PS4 και για το PS Plus θα ανακοινωθούν στους προσεχείς μήνες κάποια πραγματάκια.

Αύριο θα σας κάνω update πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Τις απορίες σας για το PlayStation 4 μπορείτε να τις εκφράσετε και στην PlayStation 4 κατηγορία που έχουμε στο επίσημο Forum.

Λίγο υπομονή μέχρι να ξαναπάω στο γραφείο αύριο :)

Για τους λογαριασμούς PSN και το πως θα είναι στο PS4 καμία επίσημη ενημέρωση προς το παρόν.

Βιάζεστε ε? :mrgreen:

More
17 Apr 2013 03:52 #122949 by Γιώργος Λόλας

PadPoet wrote: Βιάζεστε ε? :mrgreen:

Μπα, καθόλου. Απλά έστειλα γράμμα στον Αη Βασίλη και του είπα να έρθει πιο νωρίς φέτος και ότι αν δε μου φέρει PS4, δεν έχει cookies :mrgreen:

More
18 Apr 2013 12:49 #122998 by Pad Poet
Η ομάδα του PS Plus είναι θετική στο να ακούσει ιδέες και σχόλια γύρω από το πως θα θέλατε να είναι το PS Plus στο PlayStation 4

Εάν θα θέλατε να δώσετε feedback στην ομάδα του PS Plus κάντε ένα reply στο επίσημο forum.

Για να συνδεθείτε στο επίσημο Forum χρισημοποιείτε το PSN ID και τον PSN κωδικό σας

(Greeklish απαγορεύονται)

PS4 και PS Plus - Τι θα θέλατε να δείτε;

More
18 Apr 2013 19:16 #123019 by Βασίλης Καμακάρης
Γνωρίζεις πότε θα βγάλουν στο psn store το ratchet gladiators?

More
22 Apr 2013 14:12 #123171 by Pad Poet
Όχι δεν το γνωρίζω. Αφήστε όμως τις ερωτήσεις σας για οτιδήποτε PS Store σχετικό και εγώ θα τις μεταφέρω :)

More
22 Apr 2013 14:49 #123174 by Eύη Βασιλάκη
καλησπερα!!

σεπαρακαλω μπορεις να μου πεις ποτε θα κυκλοφορησει στο psn το TERRARIA?
Επισης τι γιναται με το giana sisters? αυτο ποτε ????

ευχαριστω!!!

More
22 Apr 2013 14:53 #123175 by Βασίλης Καμακάρης

PadPoet wrote: Όχι δεν το γνωρίζω. Αφήστε όμως τις ερωτήσεις σας για οτιδήποτε PS Store σχετικό και εγώ θα τις μεταφέρω :)

Ευχαριστώ :) Απλός ρωτάω περισσότερο επειδή είχα πάρει ένα mail από την sony που έλεγε ότι θα μου έστελναν ένα key για το ratchet gladiator ως δώρο λόγον της καθυστέρησης του ratchet qforce στο psvita.

More
25 Apr 2013 15:03 #123342 by Pad Poet
Δώστε ερωτήσεις παιδιά. Τις έχω μεταφέρει ήδη και μόλις μου απαντήσουν θα σας πω