Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Modern Warfare 2

More
07 Nov 2009 13:50 #64289 by panagiotis
το περιμενουμε πως και πως.
ελπιζω να ειναι κορυφη :D :D :D :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2009 13:57 #64295 by Μπάμπης Χαραλάμπους

legend10 wrote: παιδια ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τις απαιτισεις του παιχνιδιου γιατι απο το τρειλερ φαινετε να έχει πολυ καλά γραφικά

Αν κοιταζες λιγο πιο πισω θα εβλεπες πως ίδη τα εχω αναφερει.

BigBoss wrote: Η Infinity Ward έκανε τα αποκαλυπτήρια των ελάχιστων απαιτήσεων που πρέπει να έχει ο υπολογιστής σας για να "τρεξει" το MW2.

Συγκεκριμένα:
* Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better
* Memory: 1 GB RAM
* Graphics: ATI Radeon 1600XT or better or 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better
* DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
* Hard Drive: 12GB of free hard drive space
* Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
* Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.

Αντε αν δεν σας το τρέχει γρηγορα για αναβάθμηση!!

stormare wrote: ποια εκδοση modern warfare two πιστευετε οτι θα ειναι καλυτερη μεταξυ ps3 και pc και για ποιους λογους;

PC λογω χειρισμου. Πλεον το online θα γίνει το ίδιο χαλια με του PS3 και του XBOX360

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Nov 2009 14:05 #64302 by Γιάννης Ρέμας
sorry που δεν το είδα πιο πίσω πάντα πάω στην τελευταια σελίδα λογικά θα μου παίζει μια χαρά thanks που απάντησες :icon applaud:

More
07 Nov 2009 14:06 #64303 by antonis 21
το modern warfare 2 θα ειναι πολυ μαματο.μολις βγει θα το παιξω αμεσως.το περιμενα παρα πολυ καιρο. :icon bow:

More
07 Nov 2009 14:14 #64307 by antonis 21
αμα παιζεις και στο διαστημα θα ειναι τρομερο.οταν το ειδα εμεινα μαμακας.ομωσς μου φαινεται οτι χαλαει λιγο τι μαγια του παιχνιδιου.ολα αυτα τα χρονια ειχαμε σινιθισει το COD να ειναι απλα στη γη.εμενα θα μου αρεσε ολο αυτο το σκινικο αλλα μερικους μπορει να τουσ χαλασει.....

More
08 Nov 2009 04:32 #64393 by knut
Replied by knut on topic Call of Duty: Modern Warfare 2
Παίδες το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις? Για το PC βγήκε ή ακόμη? Άντε να τρελαθούμε τελείως λέμεεεεεεεε!!!!!!!

More
09 Nov 2009 02:24 #64481 by Μπάμπης Χαραλάμπους
10-11-09 είναι η ημερομηνια εκδοσης του αλλά για καποιο λόγο μερικά καταστηματα της Αμερικης πουλησαν κάποια αντίτυπα του παιχνιδιου σήμερα χωρις να εχουν πάρει αδεια από την Activision!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Nov 2009 02:44 #64484 by knut
Replied by knut on topic Call of Duty: Modern Warfare 2
Στη ζούλα τα πουλάκια μ! Αμερικιέν παπέτκο, ΓΡΕΝΑΔΑΑ!!!! Χαμός στο ίσιωμα!

More
10 Nov 2009 23:59 #64657 by Alex
Replied by Alex on topic Call of Duty: Modern Warfare 2
ΕΛΕΟΣ!!!
Τι το ήθελα και το αγόρασα... Δεν περίμενα να το κατεβάσω;...
Είμαι από το απόγευμα και προσπαθώ να τρέξω το single player...

Βαζω το πρωτο dvd και δεν βλέπω πουθενά install. Ένα κουτί μονο που λέει internet connection needed. Πουθενα install. Μόνο ένα κομμένο Support το οπόιο με παρεξένεψε και κατάλαβα οτι το πρώτο παράθυρο βγήκε κομμένο. Πως τα καταφερα έβαλα το κ@λοsteam (που πρέπει να το περάσεις υποχρεωτικά) κανω register με τον κωδικό και πάει να μου το κατεβάσει! "Τι κάνει?!!!!" λέω. "11gb παει να κατεβάσει τι το αγόρασα το μπ@δέλο;!" Το σταματάω και το ξανακάνω install και το εγκαθιστά από το dvd.
"Επιτέλους" λέω... Αμ δε. Πατάω διπλό κλικ να παίξει με συνδέει στο steam και μου πετάει "server unavailable try in a few minutes"... "Ρε π@στη" single player θέλω το φλάρο μου μέσα!.. Ξαναπατάω... Κατεβάζει κατι updates πάλι "server unavailable"...
Και είμαι ακομα εδώ κατεβάζει update για να δω αν τρέξει το ριμάδι.
Πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. ¨οσο και να θέλετε multi αυτο το πράγμα δεν παλεύεται!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Nov 2009 00:13 #64659 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred wrote: ΕΛΕΟΣ!!!
Τι το ήθελα και το αγόρασα... Δεν περίμενα να το κατεβάσω;...
Είμαι από το απόγευμα και προσπαθώ να τρέξω το single player...
[...]

Και δεν είδες το καλύτερο αν καταφερεις να περασεις το mw2 μέσω steam θα δεις και αυτο το υπέροχο μήνυμα

Φοβερο ε;

Με απλά λογια για αγνώστους λόγους το παιχνιδι θα μπει στο steam σε 2 μερες και κατι.....