Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Modern Warfare 2

More
03 May 2010 22:03 #71564 by grhools7
Δεν εχουν βγει για υπολογιστη τα stimulus package αλλα μονο για xbox live και play stasion network αλλα θα βγει επισιμα στις 4 αυτου του μηνα μαιου που θα σε πλιροφοριση πριν παιξις καπιον αγονα live στον υπολογιστη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2010 23:08 #71567 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Να το Trailer
[youtube:wfnux5b4]
[/youtube:wfnux5b4]

PC user forever !!!

More
27 Jun 2010 20:38 #74531 by Μάνος Γρυπάρης
Resurgence Pack για το Modern Warfare 2
Το δεύτερο DLC για το Call of Duty: Modern Warfare 2 είναι ήδη διαθέσιμο από τις αρχές Ιουνίου για Xbox 360 και Playstation 3. Ονομάζεται “Resurgence Pack” και περιλαμβάνει πέντε νέους χάρτες. Οι δύο είναι οι Strike και Vacant, που προϋπήρχαν στο Call of Duty 4. Οι άλλοι τρεις είναι οι Fuel, που θα απεικονίζει περιοχή με διυλιστήρια, καθώς και οι Carnival και Trailer Park, όπου θα πολεμάτε σε πάρκα διασκέδασης.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Jun 2010 00:54 #74557 by thanasis
Θα βγει τιποτα για pc? :-k :-k

More
11 Jul 2010 19:46 #75131 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφορεί και για PC. Το γράψαμε στις νέες κυκλοφορίες Ιουλίου:
www.gameworld.gr/new-releases/2631--2010
Αγόρασέ το μέσω Steam. Κάνει 14 ευρώ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Sep 2010 13:34 #79838 by BURNIN AMBITION
το κατεστρεψαν το παιχνιδι. οπλα χωρις κλωτσιμα. μεγαλο λαγκ, ενα εκατομμυριο περκς για νουμπιδες, κοντ 4 και παλι 4 λεω εγω

More
29 Sep 2010 23:54 #79943 by Μπάμπης Χαραλάμπους

BURNIN AMBITION wrote: το κατεστρεψαν το παιχνιδι. οπλα χωρις κλωτσιμα. μεγαλο λαγκ, ενα εκατομμυριο περκς για νουμπιδες, κοντ 4 και παλι 4 λεω εγω

Ακριβώς... Μονο για το Single Player αξιζε...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Oct 2010 17:52 #81678 by Ιβάν

BigBoss wrote:

Alcatraz wrote: Θα συμφωνήσω με τον Bo$$. +1 Αλλά το τελευταίο, δηλαδή το MW2 δεν είχε campaign, και μην μου πεις οχι. Ήταν τέλειο αλλά κρίμα που τελείωσε γρήγορα.

Ok, παιξε εσυ crysis με το μεγαλο σενάριο και ασε μας εμας να παιζουμε το αθλιο MW2 που το story του δεν υπάρχει ουτε στις μεγαλυτερες παραγωγες ταινιων του Hollywood!

Ρε συ Bo$$ είπα εγώ ότι είναι άθλιο? Εγώ δεν έχω τίποτα με το CoD, αντιθέτος είναι πολύ καλό. Απλά το θέμα είναι πως (για μένα) τελείωσε πολύ γρήγορα, σε αντίθεση με κάθε άλλο CoD. Επίσης το story είναι εξίσου καλό απλά δεν περίμενα να τελειώσει τόσο γρήγορα.

ΥΓ. Το campaign στη γλώσσα των gamers τι ακριβώς είναι; :roll:

More
16 Oct 2010 00:41 #81740 by elegio
Το Call of Duty σίγουρα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη. Κυριως το 4. Το Modern Warfare 2 ήταν εκπληκτικο σε θέμα σεναριου και ειχε διαρκεια γύρω στις 7 ώρες. Το multi ήταν καλο αλλα οχι οσο το περιμενα. Περιμενω πως και πως το black ops.

BTW απο που βρεθηκαν ολα αυτα τα post? Κοιταζω πιο πανω αλλα δεν υπάρχει τίποτα! ](*,)

Imposible is nothing

More
16 Oct 2010 11:23 #81757 by Ιβάν
elegio":14etlv25]BTW απο που βρεθηκαν ολα αυτα τα post? Κοιταζω πιο πανω αλλα δεν υπάρχει τίποτα! ](*,) [/quote]
Είχαμε βγει λίγο off-topic στο MoH topic και είπα να συνεχίσω εδω. :wink: