Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Modern Warfare 2

More
10 Jan 2010 22:57 #67794 by Γιώργος Δημόπουλος
Να ρωτησω τι ειναι το NAT?Οταν το εκανα εγκατασταση δουλευε τωρα λεει strict.Το εχω αυθεντικο.Κατα τα αλλα παιζει μια χαρα.Πως μπορω να το φτιαξω αυτο το nat?...? :-k εχω pc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2010 00:27 #67797 by Μπάμπης Χαραλάμπους

1000giorgos wrote: Να ρωτησω τι ειναι το NAT?Οταν το εκανα εγκατασταση δουλευε τωρα λεει strict.Το εχω αυθεντικο.Κατα τα αλλα παιζει μια χαρα.Πως μπορω να το φτιαξω αυτο το nat?...? :-k

Επειδη δεν μου εχει τύχει κατι τέτοιο, για δοκίμασε να κανεις αυτο:

[youtube:3ob05pjy]
[/youtube:3ob05pjy]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Jan 2010 15:08 #67806 by Γιώργος Δημόπουλος

BigBoss wrote:

1000giorgos wrote: Να ρωτησω τι ειναι το NAT?Οταν το εκανα εγκατασταση δουλευε τωρα λεει strict.Το εχω αυθεντικο.Κατα τα αλλα παιζει μια χαρα.Πως μπορω να το φτιαξω αυτο το nat?...? :-k

Επειδη δεν μου εχει τύχει κατι τέτοιο, για δοκίμασε να κανεις αυτο:

[youtube:28314wcb]
[/youtube:28314wcb]

Φιλε thanx για τη βοηθεια αλλα εχω xp κ επειδη εχω forthnet εχω το modem to thomson που σου δεινει οταν κανεις συνδεση αν καποιος ξερει κατι?

More
12 Jan 2010 23:23 #67867 by Antonis Kioseloglou
το εχω δει και σε αλλα forums αυτο το προβλημα.μ@λ@κιες του Cod ειναι αυτα αλλα τι να κανουμε.κανε reset modem και router για λιγα λεπτα,ξανανοιξε τα και παρε τηλεφωνο τεχνικη υποστηριξη της forthnet να σου πει τι ρυθμισεις να βαλεις.

δες κι αυτο
www.gamefaqs.com/boards/genmessa ... c=52953003

More
15 Mar 2010 11:24 #69344 by Fevos Verganelakis
To MW2 θα ελεγα ειναι πολυ καλο παιχνιδακι, ωραια γραφικα, καλο gameplay. Η ιστορια, οκ, αμερικανια τελειως αλλα δεν περιμενα κ κατι διαφορετικο. Εκει που θα ελεγα οτι "χανει" καπως ειναι το multiplayer του. Δεν ειναι ιδιαιτερα ρεαλιστικο και πεθαινεις με την μια. Αν ηταν ετσι βολευομουν και με το.. counter strike.

More
15 Mar 2010 12:58 #69348 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Snake wrote: To MW2 θα ελεγα ειναι πολυ καλο παιχνιδακι, ωραια γραφικα, καλο gameplay. Η ιστορια, οκ, αμερικανια τελειως αλλα δεν περιμενα κ κατι διαφορετικο. Εκει που θα ελεγα οτι "χανει" καπως ειναι το multiplayer του. Δεν ειναι ιδιαιτερα ρεαλιστικο και πεθαινεις με την μια. Αν ηταν ετσι βολευομουν και με το.. counter strike.

Εεε! Μα αυτο είναι το ρεαλιστικό! Να πεθαίνεις με την μια! Όχι ότι αυτό γίνεται παντα ομως΄. Με μια σφαίρα πεθαίνεις στο κεφάλι και μόνο, ενώ με 2-3 στα γενητικα όργανα κοντά στο κεφάλι και νομίζω στην καρδία.

Υποτίθεται πως παιζουμε με οπλα κανονικα και οχι με airsoft.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Mar 2010 13:11 #69349 by Fevos Verganelakis
Αν την φας στο κεφαλι, οκ. Και για single ειδικα, παλι οκ. Αλλα τωρα σε multi να σουρθει μια π.χ. απο πισω, δεν προλαβενεις να κανεις τπτ. Βασικα, ετσι ως εχει μου θυμιζει αλλα παιχνιδια πιο παλια.
ισως δεν το εξηγω κ καλα. Μια εμπειρια σε multi τοθ BC2 νομιζω θα σου δωσει μια ιδεα του τι ενοω. :wink:

More
28 Apr 2010 02:03 #71389 by krassas21
Το multiplayer είναι οτι καλύτερο έχει να δείξει το MW2. Και το οτι δεν πεθαίνεις εύκολα είναι ο ρεαλισμός του. Τα προβλήματα βρίσκονται στην δυσκολία συγχρονισμού 2 χρηστών, και στη μη δυνατότητα να επιλέγει ο χρήστης την πίστα που προτιμά στα διάφορα modes που προσφέρει το multiplayer.

More
28 Apr 2010 18:33 #71418 by dmitris150
εύκολο παιχνιδάκι το τερμάτισα σε μια εβδομάδα :D

More
28 Apr 2010 19:29 #71428 by Fevos Verganelakis

εύκολο παιχνιδάκι το τερμάτισα σε μια εβδομάδα :D

Γελoίο το παιχνιδάκι... το τερματισα σε 2 μέρες! :D :D:D