Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Modern Warfare 2

More
16 Nov 2009 11:27 #65037 by Μάνος Γρυπάρης
Campaign, Special Ops και Multiplayer υπάρχουν και στο PC.

Διαβάστε και το review που ανέβηκε από χθες, για να δείτε για τις μικροελλείψεις του Multiplayer στο PC.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2009 00:37 #65753 by Μπάμπης Χαραλάμπους

temprob57 wrote: Δηλαδη με xfire δεν γινεται να παιξεις?Μηπως τα νεα update βοηθησουν?

Το xfire δεν εχει κάποια σχέση με το παιχνίδι καθαυτό. Το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει ως πρόσθετο σε όλα τα παιχνίδια για να μετράει τα fps να μιλάς με τους φίλους σου, να μετράει ώρες παιχνιδιού κτλ Δεν υπάρχει κάποιο προβλημμα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Dec 2009 21:18 #66276 by Frank
Μολις το τερμάτισα , ειχα παιξει μονο το 1 πριν απο αυτο, επομενως οι διαφορες ηταν τεραστιες οπως και τα θετικα. Στα αρνητικα θα βαλω τις πιστες που σου βγαινει η πιστη ενας εναντιον 5842 αντιπαλων αλλα και η δυσκολια να βρω τα intel (αλλη εννοια δεν ειχα την ωρα που με σκοτωνουν (και η οθόνη ειναι πιο κοκκινη απο τα ματια μου) να ψαχνω να τους βρω). Τελος στα αρνητικά και οτι δεν συνδεονται αναμεταξυ τους οι πιστες (απ την ερημο πας στα χιονια, απ τα σπιτια πας στους αγρους) και οτι πολλες φορες τα παλικαρια απ την υπολοιπη ομαδα σου κοιτανε το οπλο καθιστοί αντι να ρισκαρουν την ζωη τους. Κραταω τις εξαιρετικες πιστες / δοκιμασιες / οπλα κλπ και παω στο 4 :wink:

More
05 Dec 2009 01:14 #66296 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Frank16 wrote: Μολις το τερμάτισα , ειχα παιξει μονο το 1 πριν απο αυτο, επομενως οι διαφορες ηταν τεραστιες οπως και τα θετικα. Στα αρνητικα θα βαλω τις πιστες που σου βγαινει η πιστη ενας εναντιον 5842 αντιπαλων αλλα και η δυσκολια να βρω τα intel (αλλη εννοια δεν ειχα την ωρα που με σκοτωνουν (και η οθόνη ειναι πιο κοκκινη απο τα ματια μου) να ψαχνω να τους βρω). Τελος στα αρνητικά και οτι δεν συνδεονται αναμεταξυ τους οι πιστες (απ την ερημο πας στα χιονια, απ τα σπιτια πας στους αγρους) και οτι πολλες φορες τα παλικαρια απ την υπολοιπη ομαδα σου κοιτανε το οπλο καθιστοί αντι να ρισκαρουν την ζωη τους. Κραταω τις εξαιρετικες πιστες / δοκιμασιες / οπλα κλπ και παω στο 4 :wink:

Χωρις να εχω παιξει ΑΚΟΜΑ :evil: το MW2 πσιτεύω πως το CoD4 θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Αν και εκανες βλακεια γιατι θα δεις τωρα αναποδα την ιστορια :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Dec 2009 02:24 #66308 by Frank

BigBoss wrote: Χωρις να εχω παιξει ΑΚΟΜΑ :evil: το MW2 πσιτεύω πως το CoD4 θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Αν και εκανες βλακεια γιατι θα δεις τωρα αναποδα την ιστορια :P

αυτο μου λενε ολοι ... αλλα ηθελα να παιξω τωρα το 6 γιατι το επαιζε η περεα, θα ημουν ακυρος να επαιζα 4 και μετα απο κανα μηνα το 6 :wink:

More
06 Dec 2009 23:09 #66419 by pavlos55
Το παχνίδι τα ΣΠΑΕΙ \:D/

Ακόμα και σε recruit δύσκολο είναι, αλλά νταξ, θα τα καταφέρουμε!

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...

More
07 Dec 2009 02:04 #66435 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Συντομα θα ειναι κοντα μας και το DLC του Modern Warfare 2. Καινουριοι χαρτες, αποστλες και οπλα ειναι οι πρωτες εικασιες του περιεχομενου... Διαβαστε περισσοτερα εδω

More
24 Dec 2009 14:01 #67103 by Frank
μετα το Regular το τερματισα και στο Hard και τωρα παω βουρ για Veteran :wink:

δειτε ενα ss απ τον θανατο ενός αντιπαλου μου ...ψηλο bugακι μου μυριζει :mrgreen:
[img

More
24 Dec 2009 14:40 #67110 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
είναι τοσο καλό αυτό το παιχνίδι? σε pc ή σε ps3?

More
24 Dec 2009 15:40 #67114 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Φοβερο ειναι! Το τερματισα σε γυρω 6-7 ώρες στο Regular.... Αντε να βγει και το 3 :D