Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Darkfall: Γενική συζήτηση

More
21 Oct 2009 15:51 #62694 by Stathis Yannacopoulos

BigBoss wrote:

Freak wrote: Οι αναλογιες που εχω δωσει ειναι δια στοματος NCSoft. :wink: Με ενα μεσο ορο 3 ωρες τη μερα, δωσανε ενα διαστημα περιπου 2 μηνων για να χτυπησεις ταβανι. Επισης, οι τελευταιες σκεψεις, περιστρεφονται ακομη περισσοτερο στην αυξηση του ΧP των Quests, για πιο γρηγορο lvling. Στις δοκιμες υπαρχει μια αυξηση 400-500% στο experience απο τα Quests!!!

Αυτα προς το παρον, για οτιδηποτε νεοτερο θα ενημερωσω.

Τα νουμερα που αναφερεις προφανως και δεν είναι σωστα. Εχω παιξει AIOΝ και ξερω και φιλους που παιζουν και δεν είναι τοσο ευκολα τα πραγματα. Οι 2-3 ωρες που θα αναφερει η NC hard ειναι 2-3 ωρες ασταματητου xp. Οταν παιζεις AIOn ή και οποιοδήποτε αλλο MMO θα κανεις chat θα ψαξεις τις τοποθεσιες θα κραφταρεις ρουχα και οπλα θα θα θα.. Εχει πολυ δουλεια..

Αλλα κκαλυτερα να μην ξεφευγουμε απο το θεμα.
Μπραβο στο Darkfall για την πρωτια, την αξιζε μετα απο τοσο βρισιμο που εφαγε.

Σε πρώτη φάση έχεις δικιο... Ενα τοπικ για το darkfall και κανείς δεν μιλάει γι'αυτό προφανώς επειδή το έχουνε παίξει ελάχιστοι.. Και σίγουρα δεν φταίνε μόνο οι gamers γι'αυτό. Μέρες προσπαθούσα να κάνω account στην αρχή αλλα δεν καθότανε :(

Πάντως και για το άλλο σχετικά με το ΑΙΟΝ και το leveling έχεις δικιο. Εκτος απο όλα αυτα που είπες τα οποία τρώνε χρόνο βάλε μέσα τα xp που χάνεις οριστικά (γιατι δεν αγοράζοντε ολα και δες στην συνεντευξη του πρώτου 50αρη που λεει οτι κάθε death στο 49 κοσστίζει xp grinding 2 ωρών)και επίσης βάλε τον χρόνο που χάνεις αν παίζεις abyss με το ganking. Επίσης εννοείτε οτι τον καιρό του leveling δέν θα πρέπει να κάνεις ΚΑΘΟΛΟΥ pvp.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2009 00:35 #62820 by taichi

predictor wrote: Ενα ειναι το MMO (nowadays) (Aion of course) :icon bow: .Oλα τα αλλα ειναι gtp (για τα πανηγυρια)

Μιλάμε για μια πολύ αξιόλογη ελληνική προσπάθεια παρ' όλα αυτά..

More
24 Oct 2009 06:33 #63137 by Μάνος Γρυπάρης

Το Darkfall Online ξεκινάει και επίσημα free trials διάρκειας δύο εβδομάδων.
Η Aventurine ανακοίνωσε ότι ξεκινούν και επίσημα τα free trials για το Darkfall Online. Πλέον, όλοι οι RPGάδες μπορείτε να μπείτε εδώ:
accounts.eu.darkfallonline.com/account/register-intro.php?cp=
και να κάνετε εγγραφή για ένα trial account διάρκειας 14 ημερών. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση ή συμπλήρωση πιστωτικής κάρτας.

Το Darkfall Online είναι σήμερα το μεγαλύτερο ελληνικό video game, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 120.000 παίκτες. Με την διάθεση των trials, οι εγγραφές σε καθημερινή βάση είναι χιλιάδες και πλέον οι Clans του παιχνιδιού δείχνουν να αυξάνουν το δυναμικό τους, κάτι που θα σημάνει και ακόμη μεγαλύτερες σε έκταση μάχες. Το Darkfall αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κυκλοφορήσει ένα νέο patch, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί με την κυκλοφορία του expansion.

Για να παίξετε μαζί μας, να σας μάθουμε το παιχνίδι και να σας τροφοδοτήσουμε με τα απαραίτητα items, κάντε μας add στο Windows Live Messenger: hardcoregr@yahoo.com .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Nov 2009 16:42 #64511 by Μάνος Γρυπάρης

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον Live Map του Darkfall

Από το δεξιά μενού μπορείτε να φιλτράρετε ότι βλέπετε, ώστε π.χ. να σας εμφανίζονται τέρατα συγκεκριμένης δυσκολίας, σημεία με resources που θέλετε κτλ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Nov 2009 18:01 #64945 by Lucivatar
Υπαρχει καποιος που να παιζει Darkfall και να μας πει την αποψη του για τις εμπειριες του στο παιχνιδι μεχρι αυτη τη στιγμη και γενικα το κατα ποσο η Aventurine το βελτιωνει σταδιακα?

Ευχαριστω προκαταβολικα! :wink:

More
16 Nov 2009 11:45 #65039 by Μάνος Γρυπάρης
Είμαι με Dwarf κι έχω φύγει απ' τη 2η πόλη (Idawoll) απ' την οποία ολοκλήρωσα κάποια καλά quests. Χρησιμοποιώ κυρίως polearms, καθώς και το staff με το spell Mana for Stamina (ώστε να αναπληρώνω άμεσα την αντοχή). Τώρα έχω στόχο να φτάσω τα 2.000 coins ώστε να ανοίξω και την Clan μας. :wink:

Η Aventurine ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και expansion σε λίγες εβδομάδες για το οποίο θα έχετε σχετική ενημέρωση σύντομα! Επίσης, το παιχνίδι θα αρχίσει να κυκλοφορεί και στα ελληνικά καταστήματα, ενώ αργότερα θα επεκταθεί και στα Ευρωπαϊκά.

Αν θες να παίξεις κι ο ίδιος Darkfall κάνε κλικ εδώ . Δίνουμε gamecards 10 ημερών.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Nov 2009 20:23 #65067 by Lucivatar
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Mano!

Το παρακολουθουσα καιρο αλλα δεν ειχα ουτε χρονο ουτε καποιον γνωστο που να το επαιζε ωστε να μου πει την εμπειρια του...τωρα που ερχεται και το expansion ''αναθερμανθηκε'' το ενδιαφερον μου για το game και θα βαλω την gamecard να το δοκιμασω! :wink:

Αλλη μια ερωτηση:Το game ειναι κυριως για hardcore η και για casual gamers? Εχει δηλαδη κατι να προσφερει και στον casual η θα παει κλαμμενος απο το πολυ το ganking και δεν θα μπορεσει να χαρει το game?

More
17 Nov 2009 17:02 #65110 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι κυρίως για Hardcore, γιατι εστιάζει στο PvP, στις Clans και έχει τον πιο ρεαλιστικό χειρισμό (όλα είναι real-time, σκεψου οτι για να lootάρεις θα πρεπει να βαλεις καμερα πρωτου προσωπου και να συρεις ένα-ένα τα αντικειμενα στο backpack σου). Οι Casual θα προτιμήσουν σίγουρα κάτι απλό τύπου "αριστερό κλικ και βλέπω τον χαρακτήρα μου να βαράει". Οπως ειναι δηλαδη και η πλειοψηφία των MMORPG.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Nov 2009 17:19 #65115 by Stathis Yannacopoulos
Είναι το πιο hardcore MMO που κυκλοφορεί εκει έξω φίλε μου luci. Άλλωστε έτσι το παρουσιάζουν και απο την αρχή οι δημιουργοί του. Αν θέλεις κάτι casual καλύτερα να κοιτάξεις αλλού (ούτε καν στο ΑΙΟΝ).

More
26 Nov 2009 16:02 #65666 by Μάνος Γρυπάρης

Τα πιο ιστορικά MMORPG όλων των εποχών
Το Darkfall στην 6η θέση

Το ειδησεογραφικό game site MMORPG.com, πραγματοποίησε αφιέρωμα στα 10 πιο ιστορικά MMORPG όλων των εποχών. Στην πρώτη θέση ήταν φυσικά το World of Warcraft. Μεγάλη διάκριση για το ελληνικό Darkfall Online, το οποίο βρέθηκε στην έκτη θέση.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει σχεδόν 400 MMORPG. Κάποια από αυτά ήταν συνδρομητικά, κάποια μη συνδρομητικά και κάποια παρέχονταν εντελώς δωρεάν. Η ουσία είναι ότι τα τελευταία χρόνια, το είδος των MMORPG καθιερώθηκε ως το πιο διαχρονικό, κυρίως λόγω των κοινωνικών στοιχείων τους, αλλά κι επειδή ο μέσος όρος αντοχής των συγκεκριμένων games είναι πολλαπλάσιος από τα καθιερωμένα στάνταρ.

www.mmorpg.com/showFeature.cfm/f ... 744/page/1

Τα 10 πιο ιστορικά MMORPG, σύμφωνα με το MMORPG.com, είναι τα εξής:
1)World of Warcraft
2)Star Wars Galaxies
3)EverQuest
4)Ultima Online
5)Dungeons and Dragons Online
6)Darkfall
7)City of Heroes
8)EVE Online
9)Toontown Online
10)The Sims Online

Στην πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο παιχνίδι, από το World of Warcraft, το κορυφαίο MMORPG παγκοσμίως, με εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το Ultima Online, το οποίο ήταν και το πρώτο μεγάλο MMORPG. Όταν λέμε μεγάλο, εννοούμε φυσικά το πρώτο MMORPG με 3D γραφικά, πολλούς servers, trading μεταξύ χρηστών και γενικά με την ευρύτερη έννοια που έχει επικρατήσει ο όρος "MMORPG" μέχρι σήμερα.

Στην έκτη θέση της λίστας βρέθηκε το ελληνικό MMORPG Darkfall, το οποίο χρειάστηκε οκτώ ολόκληρα χρόνια ανάπτυξης για να βγει στην αγορά. Λόγω αυτής της μαραθώνιας προσπάθειας, πολλοί πίστευαν ότι τελικά δεν θα κυκλοφορήσει, όμως εν τέλει όλα διαψεύστηκαν φέτος στις 25 Φεβρουαρίου, όταν και βγήκε η πρώτη online έκδοσή του. Μερικοί απ' τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε η ανάπτυξή του ήταν η δημιουργία της αρκετά περίπλοκης engine του (που περιλαμβάνει real-time σύστημα μάχης), όπως επίσης και το μέγεθος του κόσμου του που είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε δει ποτέ σε αντίστοιχο τίτλο και μάλιστα με μηδενικούς χρόνους φόρτωσης.

Έκπληξη ωστόσο αποτελεί το γεγονός ότι από την παραπάνω λίστα απουσιάζει το Age of Conan της Funcom, το οποίο διέπρεψε για τα γραφικά του αλλά και για το σύστημα μάχης του, όπως επίσης και τα Lineage II και Aion της NCsoft, τα οποία είχαν (και έχουν μέχρι σήμερα) πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό, αλλά δεν κατάφεραν για κάποιο λόγο να εντυπωσιάσουν την πλειοψηφία των reviewers.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)