Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Darkfall: Γενική συζήτηση

More
16 Dec 2009 16:05 #66818 by thanasis
Ωραια φαση αυτη με το Kraken...Απο τις ωραιες προσθηκες του Darkfall... :D :icon applaud: :icon applaud:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2009 17:21 #66828 by Μάνος Γρυπάρης

Το Darkfall έχει ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Εμείς όμως το ανακαλύψαμε στα κατάστηματα...πριν την ώρα του! Δείτε που και πως!

Το μεγαλύτερο ελληνικό video game είναι εδώ! Το MMORPG "Darkfall Online" βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα ράφια των καταστημάτων! Το πρώτο Darkfall εμφανίστηκε στα Fnac (η φωτογραφία είναι από τα Fnac στο The Mall).

Από αυτή την Δευτέρα και την Παρασκευή (όπου είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας), τα καταστήματα που θα το έχουν, ολοένα και θα αυξάνονται.

Ελληνικό Site
Στη διεύθυνση www.darkfallonline.com/hellas βρίσκεται ήδη μία ελληνική έκδοση του Darkfall site. Εκεί θα βρείτε τα εξής:
- Βασικές πληροφορίες για το παιχνίδι
- Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.)
- Βοήθεία (πλήρης οδηγός του παιχνιδιού)
- Ελληνικό Forum υποστήριξης

Κυκλοφορία
Το Darkfall Online θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα στις 18 Δεκεμβρίου 2009 για PC. Για τις υπόλοιπες χώρες δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Dec 2009 17:48 #66829 by Μάνος Γρυπάρης

Δείτε την Παρουσίαση του Darkfall!

Ναυμαχίες, PvP, pets και μάχες με golems! Όλα τα είδαμε! :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Dec 2009 18:27 #66831 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δοκίμασα και εγώ το Darkfall Online. Πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Λιγο χαοτικός ο κόσμος και αοριστος, με την εννοια οτι ειναι τόσο μα τοσο μεγαλος που δεν ξερεις τι να κανεις, απο που να αρχισεις και απο που να τελειωσεις. Όμως όπως ολα τα πραγματα στο κόσμο ετσι και στο Darkfall, σιγα σιγα μαθαίνεις ;)

Πάντως αν παιξω 2-3 ωρες, πιστεύω οτι θα μπω τελειως στο κλιμα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Dec 2009 18:37 #66866 by CloudZero
Λέω και εγώ να το ξεκινήσω. Έπαιζα παλιότερα Lineage, και μου άρεσε πολύ το ότι μπορούσε να συμβεί τα πάντα σε οποιοδήποτε ,σχεδόν, μέρος. Δεν μαρέσουν γενικά τα instanced παιχνίδια, όπως το Wow και το Aion, οπότε πιστεύω πως το darkfall θα είναι ιδανικό.

More
22 Dec 2009 00:50 - 22 Dec 2009 23:05 #67023 by aekole95
Τι ακριβώς κάνω με το gamecard που κέρδισα στους USERS? Πως το χρησιμοποιώ? Είμαι λίγο άσχετος...
Last edit: 22 Dec 2009 23:05 by aekole95.

More
22 Dec 2009 01:07 #67024 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αν η καρτούλα ειναι όπως νομιζω πως είναι, στο πίσω μερος της θα έχει μια διευθυνση. Αυτή θα την γράψεις ακριβως στο Internet Explorer σου. Εκει θα σε βγάλει σε ενα παραθυρο όπου θα βάλεις τον κωδικό και θα σου δώσει την δυνατότητα να κατεβάσεις το Darkfall και να φτιάξεις account.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Dec 2009 22:14 - 22 Dec 2009 23:07 #67054 by aekole95
το έκανα αλλα μου λέει να κατεβάσω το trial για 10 μέρες...το κατέβασα το trial τώρα μπορώ αυτό το trial να το κάνω Full;
Last edit: 22 Dec 2009 23:07 by aekole95.

More
22 Dec 2009 22:22 #67055 by Μάνος Γρυπάρης
Πρώτα απ' όλα γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες (και κάνε edit όλα τα μηνύματά σου κι από greeklish κάντα ελληνικά). Απαγορεύεται η συζήτηση στο forum με greeklish. Σου εχουμε στειλει προσωπικο μηνυμα να διαβαζεις τους κανονισμους, αλλα δεν το εχεις καν διαβασει!

Κι αφου κανεις edit ολα τα μηνυματα σου και τα περασεις ελληνικα, τοτε θα σου απαντησουμε με το προβλημα σου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Dec 2009 23:09 #67058 by aekole95

Manos wrote: Πρώτα απ' όλα γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες (και κάνε edit όλα τα μηνύματά σου κι από greeklish κάντα ελληνικά). Απαγορεύεται η συζήτηση στο forum με greeklish. Σου εχουμε στειλει προσωπικο μηνυμα να διαβαζεις τους κανονισμους, αλλα δεν το εχεις καν διαβασει!

Κι αφου κανεις edit ολα τα μηνυματα σου και τα περασεις ελληνικα, τοτε θα σου απαντησουμε με το προβλημα σου.

Μιλα λίγο πιο ωραία. Δεν το είδα το μήνυμα δεν μπαίνω και κάθε μέρα στο site.