Το πειρα αποφαση να το ξεκινισω και εγω οταν με το καλο κυκολοφορισει.. Ελπιζω μονο να μην παρει και αλλη αναβολη!
Μου φενετε απο οσα εχω διαβασει πολυ ενδιαφερον και πολυ "ακριβος οπως το θελο"! Θελο ρε παιδι μου οταν σκοτονο καποιον να χανει πραγμα και να σπαζετε, να λεει "ΟΧΙ ΡΕ!με σκοτοσανε,την πατησα.." κτλ! Αλλιος πιο ειναι το νοημα στο PVP? Π.χ παιζω λιγο cabal τελευταια ,αμα παρω καποιον PK εγω παιρνω 10 λεπτα ποινη και δεν μπορο να μιλαο σε npc και αυτος βγενει στο camp και για να ξαναπαει εκει που ηταν η μεγιστη αποσταση ειναι 1 λεπτο... συνιθος 30 sec.. (στην αρχη που ειμαι εγω τουλαχιστον..) δλδ γιατι? Σε wow και warhammer ειναι καπος πιο ικανοποιητικα!
Τα γραφικα δεν με νιαζει καθολου!Τα προτιμο λιγο παλια παρα να εχω το Lag που ειχα στο warhammer και δεν μπορουσα να παιξω...Αν και εμενα που φενοντε πολυ ικανοποιητικα (ειδαμε και το age of conan) ειναι καλυτερα να εμβαθυνουν στο gameplay παρα να προσπαθουν να εντυποσιασουν με γραφικα και οσοι παιξουν μετα τον πρωτο μηνα να την κανουν..