Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πωλήσεις σε games και κονσόλες

More
07 Jul 2007 22:49 #34902 by Χριστόφορος
Μπορεί να το κάνουν,αλλά αφού το παιχνίδι κάνει τον κύκλο του στο 360...

PSN: personGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2007 01:03 #34904 by Αντώνης Κατρής

georgios78\ wrote: Θα ανακοινώσουν και κανένα Mass effect για PC και θα γελάω. Θέλουν τόσο απελπισμένα να στηρίξουν τα vista που θα καταστρέψουν το xbox πάνω που πάει να ξεπεταχτεί.

Αν δεις την πρακτική της Microsoft στο Halo θα καταλάβεις ότι έχουν βρει τη συνταγή... Πρώτα σβήνει το παιχνίδι στο Xbox και λίγο πριν βγει η συνέχεια το κυκλοφορούν λίγο φτιαγμένο σε γραφικά και για PC οπότε τα τσεπώνουν διπλά... Ο Bill Gates είναι μεγάλος μάστορας στο να τα μαζεύει από παντού...

More
08 Jul 2007 01:09 #34905 by Σπύρος Κλαουδάτος
Kαι απαιτω ανακοινωση Gears 2 στην Χ07.

More
08 Jul 2007 10:49 #34906 by Georgios Liatopoulos

Sir_A_K\ wrote: Αν δεις την πρακτική της Microsoft στο Halo θα καταλάβεις ότι έχουν βρει τη συνταγή... Πρώτα σβήνει το παιχνίδι στο Xbox και λίγο πριν βγει η συνέχεια το κυκλοφορούν λίγο φτιαγμένο σε γραφικά και για PC οπότε τα τσεπώνουν διπλά... Ο Bill Gates είναι μεγάλος μάστορας στο να τα μαζεύει από παντού...

Καμία συνταγή δεν έχουν βρει. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πούλησε το προηγούμενο xbox. Είχε παιχνίδια PC και ήταν σαν PC. Αλώστε τα παιχνίδια του xbox που βγήκαν στο PC δεν πούλησαν το ίδιο καλά με την κονσόλα.

More
08 Jul 2007 15:38 #34916 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Tilion\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote: Πωπω! Μυαλο! Που το θυμασε? Θυμασε και για τον καθε ενα μας απο κατι?  
Οχι ομως! Το πηρε ο κολλητος μου πρωτα και με εχουν πιασει νευραααααααααααααααααααααα!  
Όμως τουλαχιστον μου το δανεισε για μια μερα.....
Τουλάχιστον τωρα ξερω τι παιρνω!
Ζεις το παιχνιδι!!!  
:D

Όλα κι όλα !!! Στη μνήμη είμαι ελέφαντας...
Άντε, μόλις το πάρεις ειδοποίησέ μας για να σου ευχηθούμε τα καλορίζικα !!! :wink:

Ήταν να το πάρω σε δυο εβδομάδες όμως...θα το πάρω ή αυριο ή μεσα στην εβδομάδα!!! Χωρις πολλα πολλα ομως.. Το Base Pack. Wii + Wii Remote + Wii Nunchuck + Wii Sports!!!
Θα σε κρατήσω ενήμερο!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jul 2007 23:54 #34965 by Μπάμπης Χαραλάμπους

IloveCONSOLES\ wrote:

Tilion\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote: Πωπω! Μυαλο! Που το θυμασε? Θυμασε και για τον καθε ενα μας απο κατι?  
Οχι ομως! Το πηρε ο κολλητος μου πρωτα και με εχουν πιασει νευραααααααααααααααααααααα!  
Όμως τουλαχιστον μου το δανεισε για μια μερα.....
Τουλάχιστον τωρα ξερω τι παιρνω!
Ζεις το παιχνιδι!!!  
:D

Όλα κι όλα !!! Στη μνήμη είμαι ελέφαντας...
Άντε, μόλις το πάρεις ειδοποίησέ μας για να σου ευχηθούμε τα καλορίζικα !!! :wink:

Ήταν να το πάρω σε δυο εβδομάδες όμως...θα το πάρω ή αυριο ή μεσα στην εβδομάδα!!! Χωρις πολλα πολλα ομως.. Το Base Pack. Wii + Wii Remote + Wii Nunchuck + Wii Sports!!!
Θα σε κρατήσω ενήμερο!

Πωπω! Τι συμφορα έπαθα σήμερα!
Βρήκα επιτέλους τα χρήματα για το Wii και είπα να πάω να το ΄πάρω σήμερα...
Λόγω ξενυχτιού όμως αργησα να ξυονησω και πήγα στο Games Sop κατα τις 3.00μμ.
Και τι βλέπω; Μάντεψε... ~ΚΛΕΙΣΤΟ~
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ!! ΘΕΛΩ Wii ΤΩΡΑ !!
Τελος πάντων... Θα το πάρω αυριο σίγουρα... Αυριο τα μαγαζιά δεν κλεινουν ετσι? Αν γινει πάλι κατι και δεν το πάρω.. Δεν ξερω ούε κι ργω τι θα κάνω!! :bangh:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Oct 2007 16:16 #37946 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
+178% Aύξηση στις πωλησεις το PS3
Aπο οτι φαινεται η μειωση της τιμής του PS3 ώθησε τους καταναλωτες κατα χιλιαδες προς την αγορα του.Και θυμιζουμε οτι οι αγορες αφορουν το μοντελο των 500ευρω...Που να ρθει και το επομενο με τα 400.....Απο οτι φαινεται η Sony ξερει να κερδιζει τους καταναλωτεςτης.Εστω και αν ρισκαρει λιγο...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Oct 2007 17:04 #37949 by a Guest
Βασικά εδώ στα 600 ευρώ και πάλι είχε ζημιά, τώρα με 400 το γίνεται?? Τι να το κάνω αν κερδίζω καταναλωτές αλλα χάνω εγώ ο ίδιος?

More
18 Oct 2007 17:18 #37950 by Μάνος Αλιμπέρτης
Σωστό αλλα όχι απόλυτα

Everything that has a beginning has an end...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Oct 2007 17:20 #37951 by a Guest

profitis\ wrote: Σκεφτείται όμως το βασικότερο, οτι δηλαδή τα κέρδη απο μία κονσόλα δεν ειναι το hardware της αλλα κυρίως τα δικαιώματα για τα παιχνίδια και οι ίδιοι οι τίτλοι που η Sony θα βγάλει για την κονσόλα της!

Αυτο κι αν είναι πονεμένη ιστορία για την Sony! :)