Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πωλήσεις σε games και κονσόλες

More
18 Oct 2007 17:38 #37954 by Μάνος Αλιμπέρτης

SA7\ wrote:

profitis\ wrote: Σκεφτείται όμως το βασικότερο, οτι δηλαδή τα κέρδη απο μία κονσόλα δεν ειναι το hardware της αλλα κυρίως τα δικαιώματα για τα παιχνίδια και οι ίδιοι οι τίτλοι που η Sony θα βγάλει για την κονσόλα της!

Αυτο κι αν είναι πονεμένη ιστορία για την Sony! :)

Εννοείς οτι αιμοραγεί οικονομικα και απ αυτον τον τομέα; Κανονικά δεν θα έπρεπε να βγάζει το κάτι της απ εκει έστω και μακροπρόθεσμα; το PS3 το έχουν χακάρει ή ακόμη ;

Βέβαια πλέον με τις Live υπηρεσίες που ενδέχεται να υπάρχει και κλείδωμα στην κονσόλα στην πρόσβασητης στο internet πιστεύω πως πολύ θα ακολουθουν την τίμια οδο των original games...

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2007 20:07 #37969 by Miltos Georgiadis
Κοιταχτε,μετην αγορα του PS3 θα αυξηθουν τα περιφερειακα..θα μπει στη ζωη μας το blu ray και αναποφευκτα οι High-definition τηλεορασεις...Οποτε το παιχνιδι παει αρκετα καλά για τη Sony...Δεν ειναι χαζοι οι τυποι, ξερουν που θα επενδυσουν, απο που θα ενισχυθουν, και που θα πατσισουν
Και στο κατω κατω εμεις ειμαστε οι καταναλωτες. Τι το παλευετε ποσα χανει? Φτηνη κονσολα δεν θελουμε? 400ευρω δεν ειναι υπερβολικα για ολο το πακετο του PS3

More
18 Oct 2007 20:20 #37972 by Γιώργος Πάσχος
Εγώ έχω αντιρρήσεις για το πακέτο των 400 €.
Άν θες κάτι ολοκληρωμένο πρέπει να "επενδύσεις"

More
18 Oct 2007 20:25 #37973 by Kostas Giagias
Για το USB υπαρχουν και τα USB HUBS. το θέμα είναι ότι ακούγεται (μπορεί και λανθασμένα) ότι η έκδοση με τον μεγάλο δίσκο θα σταματήσει να παραγεται γα Ευρώπη) και ότι αυτή με τον 40άρι δίσκο ΔΕΝ έχει συμβατότητα με παιχνίδια PS2 αλλά μόνο με PSOne...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
18 Oct 2007 20:44 #37975 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Παντού έτσι γίνεται... Οταν πρωτοβγαίνει κατι είναι ακριβό και μετα οσο περνάει ο καιρός φθηναίνει. Βέβαια, στις κονσόλες όντως ποντάρουν στα περιφεριακα και κυριως στις αδειες των παιχνιδιων. Την ίδια τακτική ακολουθεί και η Microsoft. Εγω πάντως για κονσόλα παραμένω στην αναμονή. Εξάλλου, δεν εχω (ακόμα) HD TFT LCD (πολλά ακρωνύμιε βρε παιδάκι μου) οθόνη.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Oct 2007 21:04 #37976 by a Guest

Freak\ wrote: Τι το παλευετε ποσα χανει? Φτηνη κονσολα δεν θελουμε? 400ευρω δεν ειναι υπερβολικα για ολο το πακετο του PS3

Μπορεί να μην είμαι επιχείρηση, αλλα αν "στραβώσει" η δουλειά με το PS3 λόγο του οτι η εταιρεία "μπαίνει μέσα" εγώ θα την πληρώσω ο απλός καταναλωτής (πχ διακοπή παραγωγής του μηχανήματος, περικοπές τίτλων, κτλ). Βέβαια κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ, αλλα σας ενδεχόμενο έστω και 1 στο 1.000.000.000 υπάρχει.

beastie\ wrote: το θέμα είναι ότι ακούγεται (μπορεί και λανθασμένα) ότι η έκδοση με τον μεγάλο δίσκο θα σταματήσει να παραγεται γα Ευρώπη) και ότι αυτή με τον 40άρι δίσκο ΔΕΝ έχει συμβατότητα με παιχνίδια PS2 αλλά μόνο με PSOne...

Yep αυτο είναι αλήθεια. Το έχει δηλώσει και η ίδια η SONY. Μεγάλο λάθος η αφαίρεση του BC. Και αν δεν κάνω λάθος ούτε PSX games θα είναι συμβατά. και μην ξεχνάμε και την αφαίρεση των υποδοχών για τις κάρτες μνήμης

More
18 Oct 2007 22:09 #37977 by Χρήστος Αρχοντάκης
Και παλι στην αναμονη θα μεινουμε οι πιο πολλοι.Ετσι πιστευω,η κονσολα ακομα ειναι ακριβη και ενταξει μπορει οι μειωμενες τιμες να παρεχουν πιο λιγα χαρακτηριστικα απο τις ακριβες εκδοσεις.
Αλλα οτι δωσεις θα παρεις.Ετσι ειναι.
Λοιπον και παλι υπομονη και αναμονη.

More
18 Oct 2007 22:33 #37979 by Miltos Georgiadis
Λοιπον, τα - που εχει η καινουρια εκδοση ειναι 2 λιγοτερες USB και καθολου BC. Τι σημασια εχει ομως? Επαιξε κανεις παιχνιδια του ps sto ps2?? Κ αν θελουν καποιοι τοσο πολυ BC ρε παιδια......Παιζετε PS2. 400 ευρω για το PS3 ειναι πολυ λιγα. Τι μιζεριες ειναι αυτες? Βγαινουν ενα σωρο παιχνιδαρες. Aπο assassins creed μεχρι unreal tournament 3, και ακομα λετε για BC? Δηλαδη τι? Σε λιγο καιρο θα βγει το καινουριο PRO, μερικοι θα συνεχισουν να παιζουν τα pro του ps2? Δεν την καταλαβαινω αυτην την λογικη.....

More
18 Oct 2007 23:14 #37982 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι τα βάζεις μαζί μας....
Τα λεφτά είναι πολλά!! Ποτε δεν δώσαμε τοσα για κονσόλα άσχετα με το ΤΙ προσφέρει η καθεμια. Απο την αλλη εχουμε και το θέμα με τα blu-ray. ναι θα επικρατήσουν στο μέλλον αλλα τώρα εγω τι να το κάνω? πηρατε για πλάκα να δείτε οτι σε καποια ταινια δεν εχουν ελληνικούς υπότιτλους!!! Αν είναι δυνατόν. Για αυτο και εγω προσωπικα
επειδη πολλά παιχνίδια δεν κυκλοφορούν - ασχετα τι λενε για το μελλον, εγω το παρον κοιταω (εξάλλου,το PS1 & PS2 είχαν εκπληκτικά παιχνίδια στο λανσαρισμά τους...)
καινούρια τηλεόραση δεν εχω για να απολάυσω τα high definition γραφικα (οχι οτι δεν θα παρω στο μέλλον)
οποτε γιατι να το παρω τωρα? Τι παραπάνω θα μου προσφέρει εκτος απο τις αποκλειστικότητες που περιμένω (αχ Gran Turismo)...
Υπομονή είπαμε, και όχι ΟΧΙ..

Εσυ δηλάδη όταν βγαίνει μια καινούρια καρτα γραφικών για pc (φανταζομαι έχεις) πας και την παίρνεις? Ε, δεν είμαστε όλοι ετσι και ουτε περιμένουμε να μας καταλαβεις.. περιμενουμε πολλα απο μια κονσολα νεας γενιας και όχι μονο τα καλύτερα γραφικα. Και δυστηχώς οι καινουριες κονσόλες "απαιτούν" HD TFT τηλεοράσεις. οποιος εχει παίξει σε HD θα καταλάβει, αλλα για μενα αυτό είναι ενα επιπλέον εξοδο. Πιστευω σε κανα 1-2 χρονια θα ήμαστε ΟΚ

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Oct 2007 23:25 #37983 by a Guest
Δεν τα βαζω με κανενα.....απλα το θεωρω ανοησια να μην επενδυσει καποιος στο PS3 σε αυτην την τιμη.....Εχει να προσφερει περισσοτερα κ απο 360 κ wii. Κ εννοειτε απο PC. K οχι δεν εχω λεφτα να παιρνω καρτεσ γραφικων. Απλα βλεποω οτι με το PS3 μπορεις να εχεις μεγιστη αποδοση με 400 ευρω. Μια hi def αν δεν εχει καποιος οπως εγω κανει 700 ευρω...
Αυτο λεω :D