Παιδιά ειλικρινά δεν καταλαναίνω γιατί τσακώνεστε.Κάθε κονσόλα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της.Το 360 έχει τα προβλήματα υπερθέρμανσης,το ps3 είναι και λογικά για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει πανάκριβο για το επόμενο χρόνο και τέλος το wii δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σημερινού παίκτη(από τεχνικής απόψεως).
Είμαι σίγουρος πως ούτε η SONY ούτε η Microsoft θα αφήσουν τις κονσόλες στην τύχη τους.Θα βγουν παιχνιδάρες και για τις δύο κονσόλες και οι εταιρίες παλεύουν για να λύσουν τα όποια προβλήματα αυτών.Ήδη η δεύτερη επέκτεινε την εγγύηση ενώ παίζει να αλλάξουν τον τρόπο διόρθωσης.Από την άλλη η SONY αν μειώσει την τιμή του ps3 θα χάσει ακόμα περισσότερα $ με ότι αυτό συνεπάγεται.Λογικά περιμένει αύξηση εσόδων από κάποιον άλλον τομέα(βλέπε Spiderman 3)για να μειώσει την τιμή.
Τώρα όσον αφορά τις πωλήσεις, δε βλέπω το λόγο που θα έπρεπε να απσχολεί, έμας, τους gamers. Ούτε(δυστυχώς)μέτοχοι των εταιριών είμαστε ούτε θα αλλάξει κάτι στις προσωπικές μας ζώες αν η τάδε κονσόλα πουλήσει περισσότερο...Και δεν θέλω να ακούσω χαζομάρες τύπου..."Κουβέντα να γίνεται","Έτσι να περνάει η ώρα" γιατί όσο και να μην έχουμε σοβαρό σκοπό κάποτε είναι σίγουρο πως η συζήτηση ξεφεύγει...
Αυτά από εμένα. Δεν ξέρω αν σας έπεισα, πάντως ξέρω πως όλα τα προηγούμενα posts, ήταν, αν μη τι άλλο, ανούσια...
PSN: personGR