Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πωλήσεις σε games και κονσόλες

More
07 Jul 2007 12:55 #34851 by Αντώνης Κατρής

freak27\ wrote: Αυτο που λες ειναι ακυρο και μην το χρησιμοποιησεις σαν επιχειρημα ποτε ξανα...........
Να σου θυμισω οτι πολλα γραφεια σαν το δικο μου για Η/Υ ειναι κλειστα κ απο τις 2 μεριες με αποσταση 2 εκατοστων και ως θαυματος κανενας Η/Υ δεν εχει καει μεχρι τωρα.....................Αρα εσυ που πληρωσες 400ευρωπουλα επρεπε να απαιτεις το μηχανημα να δουλευει χωρις να κανει μαλα****

Αλλωστε ειχες δει πολλα xbox ή PS2 να καουν?? Κ μην μου πεις οτι τοσα χρονια δεν εκανε 45βαθμους ή οτι δεν υπηρχαν ατομα που παιζαν 15ωρες συνεχομενες...................Αρα φιλε μου μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα της microsoft...............Kαι αν οντως ηταν αυτες οι καταλληλες συνθηκες δεν θα εβγαινε η microsoft να αυξησει την εγγυηση στα 3 χρονια.......Θα ελεγε 'Α! εσεις δεν παιζατε στις καταλληλες συνθηκες αρα εσεις φταιτε κ οχι το γαματο το μηχανημα που φτιαξαμε...' Ειδες ομως να πει κατι τετοιο??? ΟΧΙ αντιθετα θα πληρωσει γαμω τα λεφτα σε επιδιορθωσεις......

Γιατι ως γνωστο......'Οι μαλακιες επιστρεφονται....'
Ελπιζω να σε επεισα :mrgreen:

Κατ'αρχάς ξεχνάς ότι οι Η/Υ είναι μεγαλύτεροι και με σαφώς καλύτερα ψυκτικά μέσα από τις κονσόλες που λόγω μεγέθους δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Τώρα βάλε κάτω τους αριθμούς. Μιλάμε για το 30% των 360 ότι χαλάνε. Μιλάμε για τεράστιες πιθανότητες. Άρα θα έπρεπε σε οποιεσδήποτε συνθήκες υπερβολικής ζέστης και χρήσης να βαράνε διάλυση. Αλλά δε το κάναν... Και ειλικρινά δεν έχω ακούσει από κανέναν που να ξέρω να είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Άρα σου ξαναλέω έχω κάθε λόγο να είμαι δύσπιστος.
Το ότι η Microsoft παρατίνει την εγγύηση έχει και άλλη ανάγνωση. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ζέστης. Θα μπορούσαν να το αφήσουν στην τύχη του αλλά θα διακινδύνευαν να γίνουν ρεζίλι σε περίπτωση που το πρόβλημα γενικευόταν. Άρα επεκτίνει την εγγύηση για να δείξει ότι και καλά είναι η καλή εταιρία που σκέφτεται τον κόσμο και τους πελάτες της. Οπότε μπορεί να υπήρχαν αρκετά ελλατωματικά κομμάτια αλλά δε μπορούμε να λέμε ότι η κονσόλα είναι για πέταμα. Αν όντως ήταν όλα ελλατωματικά θα καλούσαν τους πάντες να πάνε να το αλλάξουν. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα, όχι άμα σου χαλάσει φτιάχτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jul 2007 13:48 #34855 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Tilion\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote:

freak27\ wrote: Αυτο που λες ειναι ακυρο και μην το χρησιμοποιησεις σαν επιχειρημα ποτε ξανα...........
Να σου θυμισω οτι πολλα γραφεια σαν το δικο μου για Η/Υ ειναι κλειστα κ απο τις 2 μεριες με αποσταση 2 εκατοστων και ως θαυματος κανενας Η/Υ δεν εχει καει μεχρι τωρα.....................Αρα εσυ που πληρωσες 400ευρωπουλα επρεπε να απαιτεις το μηχανημα να δουλευει χωρις να κανει μαλα****

Αλλωστε ειχες δει πολλα xbox ή PS2 να καουν?? Κ μην μου πεις οτι τοσα χρονια δεν εκανε 45βαθμους ή οτι δεν υπηρχαν ατομα που παιζαν 15ωρες συνεχομενες...................Αρα φιλε μου μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα της microsoft...............Kαι αν οντως ηταν αυτες οι καταλληλες συνθηκες δεν θα εβγαινε η microsoft να αυξησει την εγγυηση στα 3 χρονια.......Θα ελεγε 'Α! εσεις δεν παιζατε στις καταλληλες συνθηκες αρα εσεις φταιτε κ οχι το γαματο το μηχανημα που φτιαξαμε...' Ειδες ομως να πει κατι τετοιο??? ΟΧΙ αντιθετα θα πληρωσει γαμω τα λεφτα σε επιδιορθωσεις......

Γιατι ως γνωστο......'Οι μαλακιες επιστρεφονται....'
Ελπιζω να σε επεισα :mrgreen:

Πωπω! Μυαλο! Που το θυμασε? Θυμασε και για τον καθε ενα μας απο κατι?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jul 2007 14:54 #34857 by Χριστόφορος
Παιδιά ειλικρινά δεν καταλαναίνω γιατί τσακώνεστε.Κάθε κονσόλα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της.Το 360 έχει τα προβλήματα υπερθέρμανσης,το ps3 είναι και λογικά για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει πανάκριβο για το επόμενο χρόνο και τέλος το wii δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σημερινού παίκτη(από τεχνικής απόψεως).
Είμαι σίγουρος πως ούτε η SONY ούτε η Microsoft θα αφήσουν τις κονσόλες στην τύχη τους.Θα βγουν παιχνιδάρες και για τις δύο κονσόλες και οι εταιρίες παλεύουν για να λύσουν τα όποια προβλήματα αυτών.Ήδη η δεύτερη επέκτεινε την εγγύηση ενώ παίζει να αλλάξουν τον τρόπο διόρθωσης.Από την άλλη η SONY αν μειώσει την τιμή του ps3 θα χάσει ακόμα περισσότερα $ με ότι αυτό συνεπάγεται.Λογικά περιμένει αύξηση εσόδων από κάποιον άλλον τομέα(βλέπε Spiderman 3)για να μειώσει την τιμή.
Τώρα όσον αφορά τις πωλήσεις, δε βλέπω το λόγο που θα έπρεπε να απσχολεί, έμας, τους gamers. Ούτε(δυστυχώς)μέτοχοι των εταιριών είμαστε ούτε θα αλλάξει κάτι στις προσωπικές μας ζώες αν η τάδε κονσόλα πουλήσει περισσότερο...Και δεν θέλω να ακούσω χαζομάρες τύπου..."Κουβέντα να γίνεται","Έτσι να περνάει η ώρα" γιατί όσο και να μην έχουμε σοβαρό σκοπό κάποτε είναι σίγουρο πως η συζήτηση ξεφεύγει...
Αυτά από εμένα. Δεν ξέρω αν σας έπεισα, πάντως ξέρω πως όλα τα προηγούμενα posts, ήταν, αν μη τι άλλο, ανούσια...

PSN: personGR

More
07 Jul 2007 15:00 #34858 by Chris Zotos

IloveCONSOLES\ wrote: Πωπω! Μυαλο! Που το θυμασε? Θυμασε και για τον καθε ενα μας απο κατι?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jul 2007 15:17 #34859 by a Guest
Δεν πιστευω οτι τσακωνομασταν αλλα τουλαχιστον δεν εχω λογο να αμφισβητω οτι στο FOX news ειπαν ψεματα για τα 2,5 εκατομμυρια ελαττωματικα.Του φιλου μου που ειχαμε ερθει μαζι στην digitec το πηρε την πρωτη βδομαδα που κυκλοφορησε και του χαλασε ακριβως πριν 3 βδομαδες..............Αρα δεν εχω λογο να το αμφισβητω.Επισης θυμηθειτε οτι και του σπυρου του ειχε χαλασει.....

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jul 2007 15:27 #34860 by a Guest

Sacri\ wrote:

max\ wrote: Το wii πουλάει γιατί είναι πρωτότυπο και σε λογική τιμή :wink: .

Γιατί το ps3 δεν έχει λογική τιμή. Αυτή τι στιγμή είναι το πιο φτηνό μπλού-ray reader. Εκτος από τα αλλα χαρακτηριστικά που προσφέρει

Δεν μπορούμε να πούμε ότι για τον μέσο gamer είναι εύκολο να δώσει 660 Ευρώ 8O

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jul 2007 15:36 #34865 by a Guest
Επισης για να εχεις καλη καρτα πρεπει να ξοδεψεις 300-400 ευρω.Που σημαινει οτι ο υπολογιστης σου κανει συνολικα 1200 ευρω......Αστο καλυτερα δωσε 600 ευρω και κρατα το 6 χρονια παρα 1200 για 3 χρονια

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jul 2007 15:47 #34868 by a Guest
Όμως θα δώσεις 400 ευρώ για την κάρτα και θα έχεις καλύτερα γραφικά από PS3. Άσε πού για τα παχνίδια του PS3 όπως και είπα τα λεφτά φεύγουν πριν το καταλάβεις.

More
07 Jul 2007 16:16 #34871 by Αντώνης Κατρής
Άσε γιατί τα 400 δε φτάνουν

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jul 2007 17:06 #34878 by a Guest
ΑΚΡΙΒΩΣ :D Κοιτα φιλε max βρες μου ενα παιχνιδι που εχει βγει για PC και εχει καλυτερα γραφικα απο ninja gaiden για να δικαιολογησεις τα 400ευρω........Και για να στο κανω και αντικειμενικο και δικαιο μην μου πεις κανενα FPS γιατι το νιντζα δεν ειναι FPS.....
Χμμμμ......Σαν προκληση μου φαινεται 8O