Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πωλήσεις σε games και κονσόλες

More
21 May 2007 00:10 #31806 by Σπύρος Κλαουδάτος

georgios78\ wrote: Σπύρο, το παιδί είναι εγγύηση. Είναι καλός φίλος πλέον. Αλλά δεν νομίζω οτι είναι καλή τιμή 620 για αμερικάνικο. Εσείς τι λέτε;

Οι τιμές που δίνει ο person είναι πολύ καλές. Ειδικά του ps3 και αν θές το F1. Εγώ βέβαια θα είθελα το motorstorm. Γλυτώνεις περίπου 150 euro πάντως. Μιλάς για καινούργια και ευροπαική κονσόλα; Μήπως είναι κανένα δουλεμένο στο μαγαζί;

OK Γιωργη. Απλα καλοειναι να προσεχετε σε τετοιες περιπτωσεις. Μετα απο αυτο που πηγαμε να παθουμε εγω και ο χαρης (αλλα και μερικοι ακροατες εξαιτιας μας) με τα λαμογια της net electric, πλεον διπλοπροσεχω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2007 00:57 #31810 by CTT

More
21 May 2007 11:55 #31833 by Χριστόφορος
Κανονικότατη κονσολίτσα ευρωπαικά και κλειστή-σφραγισμένη..

PSN: personGR

More
21 May 2007 12:16 #31839 by Γιώργος Πάσχος

person\ wrote: Μη μιλάτε γιατί το τοπικό videoclub το δίνει στα 630 με δώρο ένα δέυτερο sixaxis και το f1.Επίσης υπάρχει και ένα 360 core+gears ή pro 6 279 ευρώ.

Ποιό είναι αυτό το video club? έχει παραρτήματα στη θεσσαλονίκη? Ενδιαφέρομαι :roll:

More
26 Jun 2007 01:07 #33847 by Petros
Το Wii πουλάει πολύ ποιο πολύ από τι περίμενα… είχα κάποιες αμφιβολίες για την Nintendo εξαιτίας game cube αλλά τελικά χάρηκα που πάει καλά  . Κατά προτιμήσει μου το PS3 είναι παρά πολύ ακριβό και δεν δίνει τίποτα παραπάνω από Xbox360 . Η sonny με την τακτική τις έχασε developers και exclusive πολλά με αποτέλεσμα να χάνει πολύ κόσμο. Εγώ παντός μου άρεσε το pHs2 άσχετα αν προτίμησα το game cube . Και βασικά περιμένετε λίγο γιατί η Nintendo έχει πολλά κρυφά χαρτιά

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Jul 2007 13:02 #34803 by a Guest
Το wii πουλάει γιατί είναι πρωτότυπο και σε λογική τιμή :wink: .

More
06 Jul 2007 14:55 #34807 by Κωνσταντής Νικολάου

max\ wrote: Το wii πουλάει γιατί είναι πρωτότυπο και σε λογική τιμή :wink: .

Γιατί το ps3 δεν έχει λογική τιμή. Αυτή τι στιγμή είναι το πιο φτηνό μπλού-ray reader. Εκτος από τα αλλα χαρακτηριστικά που προσφέρει

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
06 Jul 2007 15:42 #34813 by Georgios Liatopoulos
Η αγορά που απευθύνετε είναι αυτή των παιχνιδιών. Μπορεί να είναι το πιο φτηνό blu rau αλλά είναι με διαφορά η πιο ακριβή κονσόλα. Η sony θέλει να το πλασάρει σαν πολυμηχάνημα και να μας δημιουργήσει ανύπαρκτες ανάγκες. Το πιο σημαντικό feature είναι το region free. Κάτι που θα έπρεπε να έχουν όλες οι κονσόλες χρόνο τώρα.

Πάντως η sony δεν έχει καταλάβει οτι πλέον έχει ανταγωνισμό και δεν την παίρνει να κάνει βλακείες.

Πάλι καλά που η nintendo δεν εκμεταλλεύεται την επιτυχία της και η Microsoft έβγαλε ελαττωματική κονσόλα.

Για αυτό δεν λένε να βάλουν μυαλό...
kotaku.com/gaming/sony-president ... 275536.php

More
06 Jul 2007 17:33 #34817 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αλλήθεια μιας που το έφερε το θ΄εμα πόσα κρούσματα υπερθέρμανσης έχουμε δει(με καταστροφικα αποτελεσματα ως προς το 360...?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Jul 2007 17:58 #34818 by Χριστόφορος

georgios78\ wrote: Microsoft έβγαλε ελαττωματική κονσόλα.

Συγνώμη, αλλά γιατί η δικά μου κονσόλα δεν έπαθε τίποτα?

PSN: personGR