Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
25 Apr 2011 15:12 #92404 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μου φαινονται βαρετοί οι αγώνες με τα ίδια αυτοκίνητα όλη την ώρα γι' αυτο σου προτείνω Shift.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2011 18:19 #92701 by natasaki82
Μηπως ξερετε κανενα καλο παιχνιδι για το playstation 3 me οπλα που να μπορω να το παιξω μαζι με τον αντρα μου ? να μπορουν να παιξουν δηλαδη 2 ατομα μαζι ? :ninja:

More
30 Apr 2011 18:29 #92702 by Γιάννης Μπόκας
Μπορείς να δοκιμάσεις το We Dare . Νομίζω ότι θα περάσετε καλά!

More
01 May 2011 14:56 #92714 by TheMetalhead111

natasaki82 wrote: μηπωσ ξερετε κανενα καλο παιχνιδι για το playstation 3 me οπλα που να μπορω να το παιξω μαζι με τον αντρα μου ? να μπορουν να παιξουν δηλαδη 2 ατομα μαζι ? :ninja:

Δοκίμασε το Army of two

More
09 May 2011 17:27 #93050 by Μάνος Γρυπάρης

Landogar wrote: Για ps3 ξέρετε κανένα καλό action που να βγήκε πρόσφατα?

Για φέτος δεν έχει βγει κάτι πολύ καλό πέρα από το SOCOM: Special Forces (Action Shooter). Το Yakuza 4 είναι Action/Fighting αλλά δεν νομίζω ότι θα σε ενθουσιάσει τόσο.

Κατέβασε τα DLC του Castlevania, αν έχεις αγοράσει το περυσινό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 May 2011 13:17 #93375 by Manwlhs7
Καλημερα παιδια!!! προσφατα χτυπησα το χερι μου με αποτελεσμα να μη μπορω να το χρησιμοποιησω στο οτιδηποτε... ( ευτυχως που εχουμε δυο!!) γι αυτο το λογο θελω να μου προτεινετε ενα παιχνιδι που απαιτει χειρισμο μονο με το ενα χερι πιθανοτατα με χρηση joystick.. ακουω προτασεις για διαφορα ειδη παιχνιδιων!!!

Υ.Γ δεν ξερω αν εχω γραψει στη σωστη ενοτητα γι αυτο συγχωρεστε με για τυχον λαθος μου...

More
15 May 2011 16:49 #93379 by eliminator
Κοιτα μπορεις να παιξεις παιχνιδια στο κινητο αλλα καποιο αργο παιχνιδι(κανα ποκερ π.χ.) για να χρειαζεται ενα χερι γιατι τα γρηγορα μπορει να θελουν και 2, επισης μπορεις και pc games κανενα απο τα mini (pacman π.χ)

More
15 May 2011 19:37 #93388 by Manwlhs7
θελω προταση για παιχνιδια στον υπολογιστη και οχι πακ μαν και τετοια... τιποτα με αεροπλανα κλπ κλπ.....

More
31 May 2011 00:05 #94106 by elnt
Παιδια βοηθεια!!!

Ψαχνω εδω και πολυ καιρο με 1 φιλο μου να βρουμε καποιο καλο FPS για 2 ατομα στο playstation 3!
Ολα αρχισαν οταν παιξαμε το army of two 2. ωραιο παιχνιδακι με καλα γραφικα και ωραιο story. απο τοτε οποιο και αν εχουμε δοκιμασει ειτε δεν εχει story mode η campaign για 2 ατομα, ειτε σε split screen ειτε οχι, παρα μονο on line, ειτε ειναι χαλια τα γραφικα του, ειτε εχει αθλιο story. εχει καποιοw να μου προτεινει καποιο καλο game τετοιου στυλ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων!!!

More
31 May 2011 00:15 #94107 by eliminator

θελω προταση για παιχνιδια στον υπολογιστη και οχι πακ μαν και τετοια... τιποτα με αεροπλανα κλπ κλπ.....

Δεν υπάρχουν πολλά. Δοκίμασε όποιο Flight Simulator ή Falcon θέλεις.

elnt wrote: Παιδια βοηθεια!!!

Ψαχνω εδω και πολυ καιρο με 1 φιλο μου να βρουμε καποιο καλο FPS για 2 ατομα στο playstation 3!
Ολα αρχισαν οταν παιξαμε το army of two 2. ωραιο παιχνιδακι με καλα γραφικα και ωραιο story. απο τοτε οποιο και αν εχουμε δοκιμασει ειτε δεν εχει story mode η campaign για 2 ατομα, ειτε σε split screen ειτε οχι, παρα μονο on line, ειτε ειναι χαλια τα γραφικα του, ειτε εχει αθλιο story. εχει καποιοw να μου προτεινει καποιο καλο game τετοιου στυλ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων!!!

Killzone 3 ανεπιφυλακτα! Μπορετε να παιζετε split screen campaign κανονικα και μπορειτε να το τερματισετε κιολας μαζι(δηλ. η ιστορια συνεχιζει κανονικα και με 2 ατομα) εχει πολυ ωραιο campaign και τρομερα γραφικα.
Οριστε και ενα βιντεακι