Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
More
13 Jun 2011 14:02 #94564 by kostisg7
Το εχω το Red Dead Redemption απο περσυ καιτο λιωνω ακομα.Tωρα που το ανεφερες αν παιζεις και εσυ ακομα online κανε με add kw7stis.Καποια αλλη προταση?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2011 14:13 #94566 by eliminator

kostisg7 wrote: Το εχω το Red Dead Redemption απο περσυ καιτο λιωνω ακομα.Tωρα που το ανεφερες αν παιζεις και εσυ ακομα online κανε με add kw7stis.Καποια αλλη προταση?

Πιο πάνω γράφεις ότι σου αρέσουν τα action/adventures με online για αυτο σου προτείνω ανεπιφύλακτα Uncharted 2 και σε λίγους μήνες βγαίνει και το 3, πάρτα και τα δύο είναι καταπληκτικά.

More
13 Jun 2011 14:38 #94572 by kostisg7
Το ειχα κατα νου και αυτο.Νομιζω θα νοικιασω αρχικα το 2 και αν μου αρεσει θα το αγορασω και θα αγορασω και το 3 ετσι κι αλλιως 3 παιχνιδια θα αγορασω για φετος(συν ενα της rockstar αν βγαλει φετος)

More
13 Jun 2011 15:21 #94573 by eliminator

kostisg7 wrote: Το ειχα κατα νου και αυτο.Νομιζω θα νοικιασω αρχικα το 2 και αν μου αρεσει θα το αγορασω και θα αγορασω και το 3 ετσι κι αλλιως 3 παιχνιδια θα αγορασω για φετος(συν ενα της rockstar αν βγαλει φετος)

Έβγαλε L.A NOIRE αλλά πιο πάνω λες θα το νοικιάσεις, εγώ σου λέω να το αγοράσεις γιατί για τους λάτρες του είδους είναι ότι καλύτερο έχει βγει, το πιστολίδι δε μ'αρέσει πολύ, αλλά η ατμόσφαιρα που έχει και οι εκφράσεις των προσώπων των εγκληματιών(σχεδόν αληθινές) είναι καταπληκτικά χαρακτηριστικά και MUST για τέτοιου είδους παιχνίδια.

More
13 Jun 2011 15:57 #94576 by kostisg7
Το Noire το εχω αγορασει και το εχς τερματισει το inFamous 2 ειπα οτι θα νοικιασω αλλα ενταξει κατεληξα στο Uncharted 2 για το καλοκαιρι συνεννοηθηκα με ενα φιλο μου να το παρει κι αυτος και θα το λιωσουμε παρεα.Ευχαριστω για τη βοηθεια

More
13 Jun 2011 16:05 #94578 by eliminator

kostisg7 wrote: Το Noire το εχω αγορασει και το εχς τερματισει το inFamous 2 ειπα οτι θα νοικιασω αλλα ενταξει κατεληξα στο Uncharted 2 για το καλοκαιρι συνεννοηθηκα με ενα φιλο μου να το παρει κι αυτος και θα το λιωσουμε παρεα.Ευχαριστω για τη βοηθεια

Τίποτα φίλε :wink:
Χαίρομαι που με άκουσες είναι καταπληκτικό παιχνίδι θα με θυμηθείς.

More
24 Jun 2011 10:44 #94926 by kalabakas
Ρε παιδιά θα ήθελα να πάρω κανα παιχνίδι στο xbox 360. όποιος θέλει ας μου βάλει μια 5αδα απο τα αγαπημένα του παιχνίδια.....

More
24 Jun 2011 12:50 #94934 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Η προσωπική που προτίμηση κυμαίνεται ως εξής:
1) Fable III
2) L.A. Noire
3) Guitar Hero: Warriors of Rock
4) Mortal Kombat
5) Red Dead Redemption

Αν συμπεριλάβεις και το XBLA, αγόρασε άμεσα τα:
(1)Super Meat Boy και (2) Cthulhu Saves the World

More
24 Jun 2011 16:32 #94951 by hitman190813
λοιπόν,φίλε μου χωρίς να έχω τεράστια πείρα σε παιχνίδια xbox360,προτείνω:
1)Τhe saboteur
2)forza motorsport
3)pes 2011
4)red dead redemption
5)fifa 2011