kostisg7 wrote: Μαγκες τωρα που επεσε καλοκαιρι θα ηθελα και εγω καποια προταση για κανα καλο παιχνιδι.Μου αρεσουν πιο πολυ τα action/adventures και επειδη ξερω οτι οι πρωτες προτασεις θα ειναι L.A Noire η inFamous ενημερωνω οτι το ενα το εχω το αλλο θα το νοικιασω για πιο μετα θα ηθελα κατι κι αν ειναι δυνατον να εχει και online(προτεινετε και παλια games).Ευχαριστω εκ των προτερων
Red dead Redemption ανεπιφυλακτα. Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που κυκλοφορησαν το 2010 (αν οχι το καλυτερο). Best Game of the Year απο τα Gamespy, Gamespot, Machinima, Good Game. Best Original Score (Soundtrack), Best DLC ..
Καλα για βαθμολογιες δεν το συζηταω, σαρωσε ..
Το Campaign μαζι με τα Sidequests θα σε κρατησουν παρα πολλες ωρες στον καναπε. Αν προσθεσεις και το οτι εχει πολυ καλα DLC και ακρως διασκεδαστικο Online Multiplayer με διαφορα Objectives για να διαλεξεις, το κανει αυτοματως Must !~
Γενικα οποιος δεν το εχει στην συλλογη του ειναι Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΣ !!
IloveGames wrote: Καλό τόπικ! Δεν το είχα προσέξει.
Λοιπόν, η επόμενη αγορά μου θα είναι κάποιο απο τα παρακάτω:
Red Dead Redemption
Uncharted 2
God of War 3
Metal Gear Solid 4
Batman arkham asylum
Επειδή είναι αρκετά παλιά και σε προσφορά ίσως πάρω 2, απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια. Επιθυμητό είναι το off line co op, για να παίζω με φίλους αν και απο ότι ξέρω αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν (απλά δεν είμαι σίγουρος).
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η συνολική αξία της διάρκειας του παιχνιδιού. Μην είναι 5-6 ώρες. Να έχει replayability. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και φυσικά την συνολική διασκέδαση, με ποια σειρά θα τα βάζατε τα παιχνίδια?
Με βαση τα παραπανω, νομιζω οτι αυτοματως απαντω και στο δικο σου Post. Αν και τα πεντε παιχνιδια ειναι κορυφαια, απο αποψη Replaybility το Red Dead τα παταει ανετα τα υπολοιπα.
Αλλα μιας και θελεις να τα βαλω σε μια σειρα (παντα συμφωνα με αυτο που ζητας).
1. Red Dead Redemption
2. Metal Gear Solid 4
3. Uncharted 2
4. Batman arkham asylum
5. God of War 3
Αν δεν υπηρχε το θεμα Replaybility θα αλλαζα θεση το MGS4 με το RDR !
(Φυσικα τα εχω και τα πεντε, αλλιως δεν θα ελεγα την αποψη μου
)