Αν δεν έχεις αγοράσει κάποιο παιχνίδι μέχρι τώρα φίλε μου, σου προτείνω να μην πάρεις κάποιο από τα PsOne classics εκτός κι αν ήθελες πάρα πολύ να τα παίξεις όταν ήσουν μικρός ή αν μεγάλωσες με αυτά και θες να θυμηθείς πως ήταν τα παλιά τα χρόνια. Στην θέση σου, θα έπαιρνα κάποιο απο τα πολλά 2d side scrollers που πουλάνε με το τσουβάλι στο PSN, όπως Scott Pilgrim Vs The World (ειδικά αν σου άρεσε το comic ή η ταινία) ή ίσως το Castle Crashers ή το Trine ή το Death-spank(τα οποία θα τα παίξεις και με HD γραφικάρες αντί για τα pixelιασμένα αρχαία και πλέον τρισάθλια γραφικα. Χωρίς παρεξήγηση, κι εγώ μ'αυτά μεγάλωσα, αλλά οι καιροί αλλάζουν). Έχοντας παίξει και τα 4, μπορώ να σου τα προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν έχεις παρέα και άλλο 1 χειριστήριο (ή αν μαζευτείτε 3-4 άτομα, ακόμα καλύτερα για τα 3 πρώτα). Τώρα αν όντως θες κάποιο από τα παλιά, τότε το αφήνω καθαρά στις αναμνήσεις σου. Προσωπικά τσίμπησα το Final Fantasy 7 και το Crash Team Racing, και έχω βάλει στο μάτι το Disney's Hercules (και νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι θα βγάλουν και το Soul Reaver).