Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
02 Feb 2008 15:56 #40226 by Kostas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2008 16:08 #40228 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Για να πω την αλήθεια μ'αρεσει να βλεπω τα forum μερικες φορες παρα να γραφω... :/ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ!! :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Feb 2008 16:08 #40229 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το καλοκαιρι εχει κοσμο το site αρα και περισσοτερα θέματα...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Feb 2008 17:18 #40230 by Kostas
Αυτο δεν το ειπα για να κατηγορησω οσους προτιμουν να διαβασουν και να μην γραφουν(πχ οπως εσυ).Αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο η αναλογια που υπαρχει.

More
02 Feb 2008 17:25 #40232 by o poutsoklis
active_users_num=1+rand()%10;

telika kanate kapoia katastash gia to posa einai ta energa melh?
enas tropos na to metrhsete 8a htan na deite poioi to teleutaio 10hmero exoun >1 post per day...
sigoura den einai o pio a3iopistos tropos, omws pisteuw oti panw-katw einai konta sth swsth ektimhsh.

More
02 Feb 2008 17:40 #40234 by Petros
Μάλιστα δεν ήξερα οτι Iloveconsole ειναι ακομα μεσα ^ ^

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
02 Feb 2008 18:44 #40236 by Χρήστος Αρχοντάκης
Ετσι ειναι.Ειμαστε στανταρ τα ατομα που φτιαχνουν αρθρα και reviews.Μιλαω για τους συντακτες που δινουν συχνα ειδησεις.Παντως μολις τελειωσει η εξεταστικη θα ειμαι παλι ολος δικος σας.Αλλα τωρα ειναι δυσκολος μηνας.Δυστυχως.

More
02 Feb 2008 20:56 #40239 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Και για μενα δυσκολος θα γινει...Οχι απο εξεταστική...Απο γονεις..μολις δουν κατι εννιαρακια...

More
02 Feb 2008 21:08 #40240 by Μπάμπης Χαραλάμπους

JaCk_RiDeR\ wrote: Μάλιστα δεν ήξερα οτι Iloveconsole ειναι ακομα μεσα ^ ^

Να σου πω.. Το οτι προτιμω να διαβαζω δεν είναι ακριβως σωστο. Απλα πολλες φορες δεν εχω γνωμη για καποια θεματα ή δεν καταλαβαίνω τι λέτε παραδειγματος χάρη πολλες φορες δεν καταλαβαινω τι λεει ο χρήστης poutsoklis.. Τι εισαι ρε παιδακι μου, προγραμματιστης;;; Μιλα λιγο πιο απλα για τους κοινους θνητους!!

More
03 Feb 2008 00:40 #40259 by Vassilis
heh...τι τάξει πας; Εγώ τι να πω;... Ρε παιδιά, πρέπει να ξαναστειθή το ραδιώφονο!!!!!!!!!!!