Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
26 Dec 2007 19:41 #39404 by Kostas
Λαθος.Εφοσον αναφερεται σε καποιο παιχνιδι υποχρεουται να καλυπτει πληρως τα μελη του

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Dec 2007 23:07 #39409 by Vassilis
swstos o nikolhs. loipon, file, na sou eksighsw pws exoun ta pragmata edw, dn eimaste oloi mpouloukia fanatikoi kapoiou SIGKEKRIMENOU game, eimaste mia parea, na sto thesw ki etsi, pou axoloumaste me games, to oti anaferomaste sto fm kai ta sxetika, dn shmenei, oti oloi paizoume fm, kai an upologisw me to mualo, kai oxi polla polla, to 30% na paizei fm?.. dn kserw, tha sta pei o manos auta, koita, an edw, hrthes na paraponeuteis, kai na mas sugkrinhs me alla fanatismena, kai kollhmena me 1 game mono sites, kaneis kapio lathos, sou eksigisa, eimaste, PAREA, oxi FANATIKOI! an thes na mpeis stn parea mas, exei kalos, an thes na kanei parapona allou. auta gia tn wra, sry kiola, kai kales giortes kai pao mena... (an kai panw katw, eipa auta pou eipe o nikolhs)

More
26 Dec 2007 23:31 #39411 by Χρήστος Αρχοντάκης
Λοιπον να εξηγηθω και εγω αφου ειμαι μερος αυτης της προσπαθειας που λεγεται gameworld.
Λοιπον το www.gameworld.gr δεν εξειδικευεται, οπως ειπαν οι προλαλλησαντες, σε καποιο παιχνιδι.Αυτο το κανει πχ το fmgreece.gr το οποιο εχει και ατομα στην SI.
Για να καταλαβετε καλυτερα το www.gameworld.gr ειναι ενημερωτικο gaming site.
Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο site που να το κανει αυτο.Καλυπτει ολους τους τομεις παιχνιδιων.Αν παρατηρησετε υπαρχουν υποφορουμς για FPS,mmorgs,retro,sport games,simulation.
Επισης και το ονομα του site υποδεικνυει οτι ασχολειται με ολα τα games και με ολο τον κοσμο των games.Τωρα αν θελετε εξειδικευση σε καποιο game τοτε εδω δεν θα την βρειτε.Η παρεα ειναι τρελη και γουσταρει να ασχολειται με ολα και με ολους.Και αυτη ειναι η διαφορα μας απο τα αλλα ενημερωτικα gaming sites.Οι ειδησεις μας αφορουν ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.Εταιριες,games και hardware.

More
27 Dec 2007 00:00 #39413 by Kostas
Καλα.Δεν περιμενα διαφορετικη απαντηση

More
27 Dec 2007 02:22 #39417 by Stavros
Λοιπόν παιδιά, χαιρετώ και εγώ την ωραία σας παρέα!!!!Παρακολουθώ το site σας εδώ και αρκετό καιρό και πραγματικά με εντυπωσίασε η προσπάθεια σας.Έτσι είπα να κάνω μια εγγραφή να προσφέρω και γω όσο μπορώ μιάς και τυγχάνω αργόσχολος φοιτητής και δεν

More
27 Dec 2007 04:31 #39418 by Αντώνης Κατρής

Vega_SM\ wrote: Λοιπόν παιδιά, χαιρετώ και εγώ την ωραία σας παρέα!!!!Παρακολουθώ το site σας εδώ και αρκετό καιρό και πραγματικά με εντυπωσίασε η προσπάθεια σας.Έτσι είπα να κάνω μια εγγραφή να προσφέρω και γω όσο μπορώ μιάς και τυγχάνω αργόσχολος φοιτητής και δεν

More
27 Dec 2007 10:27 #39419 by Vassilis
aha, polu swsta Sir_A_K loipon, kalosirthes. loipon, paidia, oly kai Vega_SM, edw, dn exoume eidikous, eksidikeumenoun se kapio game, eimaste aploi anthrwpou, fitoites, mathites, ergazomenoi ktlp pou ftiaksame ena enhmerwtiko game site, thelw na sou pw, kaneis dn idikeuete se games, allhlovoithiomaste edw mesa, o enas me tis gnwseis tou allou, pisteuw tha to exeis prwseksei e? twra, oso anafora ta downloads, nai tha mporousan nane ligo pio prosfata, alla dn mporoun na ta kanoun ola ta paidia pou exoun to site! exoun idi to rovima mexri na antikatasthsoun to radiofwno, exoun na prosexoun ta forums, na apantane se erwtiseis, XILIA DUO! giauo, dn mporoume mono na apetoume! prepei kai na sunesferoume!

More
27 Dec 2007 13:00 #39423 by Νικολής Ασημάκης
Ο Sir_A_K και ο Biltrax με κάληψαν πλήρως. Εγώ όμως θα ήθελα να σας κάνω μια παράκληση. Αφού βλέπετε πως το site ΔΕΝ είναι εξιδικευμένο σε ένα είδος ή τίτλο να δείχνετε περισσότερη επιείκεια αν σε κάποιο θέμα δεν έχει τόσο εξιδικευμένα θέματα. Ακόμα θα μπορούσατε, όπως είπε ο Biltrax, να βοηθήσετε και εσείς το site και αντί να δημιουργείτε topic "Απογοήτευσης" να δημιουργείτε topic με δικές σας προτάσεις για το game ίσως το topic κάποιου game που δεν έχει αναφερθεί ακόμα και οτιδήποτε άλλο. Αυτό το site έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο επειδή όσοι ασχολήθηκαν μαζί του, ακόμα και όσοι έκαναν register, βοήθησαν με topics για διάφορα θέματα στην ανάπτυξή του. Άρα είναι αποτέλεσμα συλλογικής και όχι ατομικής προσπάθειας. ίσως την επόμενη φορά που θα θέλατε να δηλώσετε την "Απογοήτευσή σας" θα μπορούσατε να σκεφτείτε ένα τρόπο να βοηθήσετε στην διόρθωση των πιθανών ελλείψεων που συναντήσατε στο forum αντί να γκρινιάζετε; Αυτά.

Υ.Γ. Vega_SM καλώς ήρθες στην παρέα. Γράψε και στο New Gamer να σε γνωρίσουμε καλύτερα!

More
27 Dec 2007 13:36 #39427 by Esperos
Δεν έχω κάτι να πω με κάλυψε παραδόξος ο Νικολής! Απλά ήθελα να προσθέσω και εγώ με τον δικό μου τρόπο ότι όπως είπαν και τα άλλα παιδιά είμαστε μια παρέα, φανταστείτε λοιπόν όλους εμάς σε μια καφετέρια και να μιλάμε για τα αγαπημέναν μας παιχνίδια, να ανταλάζουμε απόψεις και γενικά να περνάμε καλά! Αυτοί που θα είναι γύρω μας και θα μας ακούν είστε όλοι εσείς! Αν έχετε κάτι να πείτε και να μπείτε στην παρέα μας είστε καλοδεχούμενοι! Αν θέλετε απλά να μας "κρυφακούσετε" και να μη προσφέρετε τίποτα δεν έχετε θέση σε εμάς. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μεγαλώσετε και να οριμάσετε, δεν υπάρχει μονο το θέλω αλλά και το ΠΡΟΣΦΕΡΩ...

More
27 Dec 2007 18:54 #39441 by Μάνος Γρυπάρης
Μέσα στις γιορτές θα ανέβει η Shortlist των παικτών (όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο). Στους υπόλοιπους τομείς (τακτικές, προπόνηση κτλ.) δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα τα πράγματα, επομένως δεν έχει νόημα να σας παραμυθιάζουμε με ατάκες του στυλ "Νέες τακτικές, νέες προπονήσεις" και πάει λέγοντας. Κάθε χρόνο φασολάδα από την SI και ένα παιχνίδι που δεν έχει τις μεγάλες βελτιώσεις που είχε κάποτε. Αυτά εν ολίγοις γιατί στο GameWorld τα λέμε έξω από τα δόντια καθ' ότι δεν είμαστε υπάλληλοι της SI αλλά απ' την άλλη παίζουμε καθημερινά το κεφάλι μας απέναντι στην αντιπροσωπεία που το εισάγει και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν είναι δικαιολογία τα τελευταία 2 χρόνια (FM 2007 και FM 2008) να βγαίνει καν το παιχνίδι στα ράφια! Έπρεπε απλώς να βγαίνει ένα update.

Άρα το μόνο σημαντικό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε στα Downloadsμία Shortlist με παίκτες σε Microsoft Access, όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Και βέβαια να απαντάμε σε όλες τις απορίες σας. Αν θέλετε να συζητήσουμε για FM τότε ανοίξτε νέα topics και μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Εμείς οι συντάκτες ανοίγουμε βασικά topics για κάθε παιχνίδι και δεν έχουμε το χρόνο να ανοίγουμε συνέχεια topics με παρατηρήσεις απλά για να ανέβει η κίνηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)