Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
06 May 2008 22:15 #42097 by Alexandros
Re c mano to link "Akouste Live" ti to evales?
gia na mas kanei na melagxoloume kai na skeftomaste ta palia? :D
Elpizo sintoma na antikatastathei apo ena kainourgio...kai fisika egkiro :P

Under construct..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2008 09:40 - 30 Jul 2008 13:24 #45209 by Μάνος Γρυπάρης
Το GameWorld.gr 2ο game site στην Ελλάδα!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι με βάση τις πρόσφατες μετρήσεις της εταιρείας Alexa, το GameWorld.gr είναι πλέον και επίσημα 2ο game site στην Ελλάδα!

Στους μήνες που μεσολάβησαν (από τον Νοέμβριο του 2007 όταν και πρωτοανακοινώθηκε η μετάβαση από GamesRadio.gr σε GameWorld.gr) η συντακτική ομάδα του site μας εργάστηκε πυρετωδώς και κατάφερε να είναι πρωτοποριακή σε όλους τους τομείς με giga reviews, αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις, downloads και βέβαια το πιο ενεργό game forum στην Ελλάδα που αποτελεί άλλωστε και τον πυρήνα του site μας. Σε σύνολο χρηστών, το GameWorld.gr εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών με 7.200 χρήστες.

Τις τελευταίες ημέρες, το GameWorld προμηθεύτηκε μία ακόμη κονσόλα Xbox 360 ώστε να ανταποκριθεί ακόμη καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών του.

Η συντακτική ομάδα του GW σας εύχεται καλό καλοκαίρι. Στις ημέρες του καλοκαιριού αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, θα συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας σε κάθε μεγάλο γεγονός.

GameWorld Staff

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Jul 2008 13:24 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Jul 2008 10:49 #45211 by Μπάμπης Χαραλάμπους
:lol: Μπραβο μας!
Σε σχεση με ποια site εννουμε δευτεροι; :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Jul 2008 11:02 #45213 by Χρήστος Αρχοντάκης
Εννοουμε τα ελληνικα gaming sites

Αντε παμε για αλλα τωρα. Πάμε για την πρωτιά!

Gameworld without limits!!!!! Και τα μυαλα στα καγκελα λεμε!!!

More
30 Jul 2008 11:07 #45214 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τοτε ξανα μπράβο σε εμας τα μέλη του GameWorld που υποστηρίζουμε το site και τις σκληρες προσπάθειες του προσωπικου του GameWorld!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Jul 2008 11:21 #45215 by kostas
Me vash pia statistika einai 2o? Episkepsimotita kai arithmo xrhston?

More
30 Jul 2008 14:23 #45219 by Μάνος Γρυπάρης
Η Alexa μετράει επισκεψιμότητες όλων των sites παγκοσμίως.
Μπες www.alexa.com και στην αναζήτηση γράψε το όνομα του site του οποίου θες να δεις τη θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν πατήσεις στα details τότε κάτω κάτω γράφει και την θέση του στις χώρες οι οποίες το επισκέπτονται (Ελλάδα , Κύπρος κτλ.)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Jul 2008 14:51 #45221 by a Guest
Mono na dieykrinistei. H alexa metraei mono apo osous exoun egkatasthsei to spyware ths sto pc toys kai epeidh theorw oti kanenas sofrwn anthrwpos den egkathista me th thelhsh toy tetoio eidous software ta apotelesma ta ths einai eksairetika anaksiopista...

More
30 Jul 2008 15:31 #45223 by Μάνος Γρυπάρης
Πράγματι έτσι γίνονται οι μετρήσεις με μία διευκρίνιση. Το πρόγραμμα ΔΕΝ είναι spyware κι αυτό το αναφέρει η Alexa στην ιστοσελίδα της. Σε ορισμένες εκδόσεις του εγκαθιστούσε κάποια tracking cookies αν θυμάμαι καλά και μετά από διαμαρτυρίες χιλιάδων webmasters το πρόγραμμα "καθάρισε". Προσωπικά το χρησιμοποιώ από πέρυσι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσα antivirus κι antispyware έχω δοκιμάσει δεν μου έχουν χτυπήσει σφάλμα στο πρόγραμμα της Alexa (κάτι το οποίο είχα δει τελευταία φορά μέχρι πριν από τρία χρόνια).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Jul 2008 15:36 #45224 by Χρήστος Αρχοντάκης
Βαλτε alexa αφοβα για να αυξησουμε και αλλο την επισκεψιμοτητα μας στο Gameworld.
Εγω το εχω 4 μηνες τωρα,κανενα προβλημα και παντα αξιοπιστα τα στοιχεια απο Αlexa.