Τα παρακάτω τα έγραψα και στο 1ο post αυτού του topic. Όποτε ανατρέχετε στην 1η σελίδα πάνω πάνω θα μπορείτε να τα δείτε τα εξής (και όσα ακόμη προστεθούν)
Θέματα για το επόμενο upgrade
- Δυνατότητα ελληνικής αναζήτησης (είχε χαθεί στο προηγούμενο upgrade)
- Ειδικό παράθυρο στην κεντρική οθόνη με την είδηση της ημέρας
- Reviews: Ξεχωριστό πεδίο αναζήτησης, Ταξινόμηση και με βάση το είδος (genre) παιχνιδιού
- Διόρθωση του mass mail. Να λειτουργεί σωστά.
- Διόρθωση του "topic categories" στα previews (υπάρχει πρόβλημα στα ελληνικά fonts)
- youtube link για δημοσίευση βίντεο στις ειδήσεις της κεντρικής σελίδας (αφορά τους συντάκτες)
- Αφαίρεση των bugs στο κάτω μέρος της σελίδας του site ( "Debugging ..." )
- Τα comments στα reviews να εμφανίζουν usernames
- Σμίκρυνση του forum
- Αλλαγή του layout των reviews
- Περισσότερα downloads (ζητείται συντάκτης που θα αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι)
- Birthday e-mail όταν έχει γενέθλια χρήστης του site
- Αλλαγή σήματος με νέους ήρωες?
- Forum με αναπάντητα topics? (πρέπει να ρωτήσουμε στο phpbb.com)
- Αγγλική version του site?
- Αυτόματη διόρθωση του μεγέθους της οθόνης (ΔΕΝ μπορεί να φτιαχτεί από τον δημιουργό του Nuke Evolution).
====================================================
Όσον αφορά αυτά που προτείνατε.
- Αλλαγή του banner αλλά να περιέχει τι; Λιγότερους ήρωες? Ποιους ήρωες θα πρέπει να έχει? μήπως να περιέχει το σήμα GameWorld απλά και μόνο?
- Αλλαγή των χρωμάτων του site? Ποια χρώματα θα έπρεπε να έχει. Ξεχάστε τα σκοτεινά χρώματα, δεν πρόκειται να τα δείτε ποτέ. Κουράζουν απίστευτα το μάτι. Προτείνετε κάτι συγκεκριμένο αν θέλετε αλλαγές (π.χ. οι γαλάζιες μπάρες να γίνουν σκούρες μπλε, το άσπρο να γίνει γκρι κτλ.)
- Για το forum θα κοιτάξω να "μαζέψω" και πάλι τα subforums. Κακώς στήθηκε ξεχωριστό forum για ορισμένα games που ζητήσατε (π.χ. Final Fantasy, χμμ..ίσως και Table Top RPGs) απλά είναι ένα θέμα το πως θα "μαζευτούν" αυτά τα topics στο κεντρικό forum τους ("Άλλα RPG" στην προκειμένη περίπτωση). Είναι σίγουρο ότι το θέλετε όλοι οι χρήστες ή θα γκρινιάξετε αν χαθεί ένα forum?
- Δοκιμαστική διαφήμιση υπήρξε τον Φεβρουάριο σε δύο μεγάλα sites (βρίσκονται στην 1η 10άδα παγκοσμίως) και απέδωσε αρκετά μιας και για λίγες ημέρες περάσαμε στη 2η θέση των ελληνικών game sites. Μέσα στο Μάιο έχουμε και ιδέες διαφήμισης. Η free διαφήμιση είναι καλή φάση (τύπου graffiti) αλλά...ποιοι θα το αναλάβουν? Και δεν έχω πειστεί πως είναι ότι καλύτερο για το προφίλ του site, εδώ μπορεί να παρεξηγηθούμε.
- Τέλος, ίσως η σημαντικότερη παρατήρηση, παράλληλα με το site, από 1η Μαϊου το 50% του χρόνου μου θα το αφιερώσω στο να συνεχίσουμε τηλεοπτικά η/και ραδιοφωνικά αυτό που χτίσαμε. Ίσως όχι μέσω Internet, γιατί κι εμείς ψάχνουμε το κάτι παραπάνω. Το GamesRadio ήταν πολύ καλή έμπνευση που αγαπήθηκε αλλά επειδή ήταν online ο χρήστης "ξέχναγε" να πατήσει ένα κουμπάκι κι εκεί χάλαγε το γλυκό. Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα έπρεπε εφόσον βρούμε συνεργάτη να του προτείνουμε να επανέλθει online ο σταθμός. Καλύτερα να μπει στα FM κι ας μην έχω ούτε το 51% παρά να είμαστε πάλι στη λογική του να μετράμε τους ακροατές ή να βγάζουμε 2 γραμμές σε ένα δίωρο και να κάνουμε party.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)