Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
20 Apr 2008 10:48 #41747 by Χρήστος Αρχοντάκης
Εγω θα ηθελα να μικρυνει το forum.Ειναι αχανες....
Πολλα υποφορα υπαρχουν στο site που ειναι ανενεργα.Δλδ δεν γραφει κανεις σε αυτα...Θα μπορουσε να υπαρχει ενα υποφορουμ για καθε κατηγορια game και οχι στην καθε κατηγορια 3 και 4 υποφορα....Κατα τα αλλα το site ειναι οκ και περιμενουμε πως και πως την επιστροφη σου Μανο για να ξαναζωντανεψει το site.
Ειχαμε πεσει σε χειμερια ναρκη....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2008 14:42 #41748 by Esperos
Καλησπέρα και από εμένα, οι αλλαγές που κατά την δική μου γνώμη θα έκαναν ποιο ωραίο, πιο ελκυστικό το site είναι οι εξής: καταρχήν αλλαγή χρώματος στα πάντα! Το γαλάζιο, μπλε και άσπρο μπορεί να είναι πιο ξεκούραστο στα μάτια

More
21 Apr 2008 10:41 #41752 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ προσωπικά θέλω 3 πράγματα να αλλάξουν. 1ον, το banner. Έλεος πια με τους ήρωες από κονσόλες. Θέλουμε και ήρωες που να έχουν εμφανιστεί μόνο στο PC. 2ον, στον τομέα των Review θα έπρεπε να υπήρχε και search με το είδος παιχνιδιού και όχι μόνο με το όνομα, πχ αν κάποιος ψάχνει το WoW να μπορεί να το βρει στο "W", αλλά και στον τομέα "RPG". 3ον, θα έπρεπε να δημιουργηθεί κάτι ανάλογο με τον τομέα των reviews, αλλά όσον αφορά τα previews. Άντε τώρα κάποιος να ψάχνει να βρει το topic του game για να δει τι previews έχουν βγει. Σε αυτή την επιλογή θα μπορούσε να υπάρχει και option διαγραφείς των previews μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Αυτή είναι η γνώμη μου, άντε και καλό μου comeback!

More
21 Apr 2008 12:46 #41761 by Alexandros
Loipon kata tin gnomi mou tha eprpe na allaksei to banner
oso gia tin prospathia pou ginetai toso kairo euelpisto na apodosei karpous :)
To games radio gia mena itane mia foveri PAREA STO SPITI MOU eidika otan epaiza monos pc games

loipon .... Pame gia to COME BACK

PS:mano perastika..(kana minisko tha xeis :P )

Under construct..

More
21 Apr 2008 20:48 #41771 by George Rodis
Mia sigouri lysi einai i epanaleitourgia tou radio... AYto tha ferei sigoura kosmo sto site... Try it...

There is only one United, Manchester United..

More
22 Apr 2008 01:55 #41779 by Μάνος Αλιμπέρτης

GeoRodis\ wrote: Mia sigouri lysi einai i epanaleitourgia tou radio... AYto tha ferei sigoura kosmo sto site... Try it...

Σιγουρη μεν, δύσκολη δεν γιατι χρειάζεται χορηγός που δεν ειναι και τόσο εύκολο να βρεθει γιατι ακόμη στην Ελλάδα κανεις δεν πιστεύει όσο πραγματικά πρέπει τις δυνατότητες του Internet. Βεβαια όχι οτι το πράγμα δεν ψάχνεται αλλα υπομονή για το ραδιοφωνικο κομμάτι :)

Everything that has a beginning has an end...

More
22 Apr 2008 10:55 #41784 by Νικολής Ασημάκης

Manos\ wrote: - Δραστηριοποίηση με νέες εκπομπές, πέρα από τα στενά όρια του Ίντερνετ.

Με αυτό τι ακριβώς εννοείς; Θα προσπαθήσετε πάλι πχ καμιά εκπομπή στην τηλεόραση ή να κάνετε εκπομπές σε ραδιοφωνικό σταθμό;

More
23 Apr 2008 17:05 #41810 by Μάνος Γρυπάρης
Τα παρακάτω τα έγραψα και στο 1ο post αυτού του topic. Όποτε ανατρέχετε στην 1η σελίδα πάνω πάνω θα μπορείτε να τα δείτε τα εξής (και όσα ακόμη προστεθούν)

Θέματα για το επόμενο upgrade
- Δυνατότητα ελληνικής αναζήτησης (είχε χαθεί στο προηγούμενο upgrade)
- Ειδικό παράθυρο στην κεντρική οθόνη με την είδηση της ημέρας
- Reviews: Ξεχωριστό πεδίο αναζήτησης, Ταξινόμηση και με βάση το είδος (genre) παιχνιδιού
- Διόρθωση του mass mail. Να λειτουργεί σωστά.
- Διόρθωση του "topic categories" στα previews (υπάρχει πρόβλημα στα ελληνικά fonts)
- youtube link για δημοσίευση βίντεο στις ειδήσεις της κεντρικής σελίδας (αφορά τους συντάκτες)
- Αφαίρεση των bugs στο κάτω μέρος της σελίδας του site ( "Debugging ..." )
- Τα comments στα reviews να εμφανίζουν usernames
- Σμίκρυνση του forum
- Αλλαγή του layout των reviews
- Περισσότερα downloads (ζητείται συντάκτης που θα αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι)
- Birthday e-mail όταν έχει γενέθλια χρήστης του site
- Αλλαγή σήματος με νέους ήρωες?
- Forum με αναπάντητα topics? (πρέπει να ρωτήσουμε στο phpbb.com)
- Αγγλική version του site?
- Αυτόματη διόρθωση του μεγέθους της οθόνης (ΔΕΝ μπορεί να φτιαχτεί από τον δημιουργό του Nuke Evolution).

====================================================

Όσον αφορά αυτά που προτείνατε.
- Αλλαγή του banner αλλά να περιέχει τι; Λιγότερους ήρωες? Ποιους ήρωες θα πρέπει να έχει? μήπως να περιέχει το σήμα GameWorld απλά και μόνο?
- Αλλαγή των χρωμάτων του site? Ποια χρώματα θα έπρεπε να έχει. Ξεχάστε τα σκοτεινά χρώματα, δεν πρόκειται να τα δείτε ποτέ. Κουράζουν απίστευτα το μάτι. Προτείνετε κάτι συγκεκριμένο αν θέλετε αλλαγές (π.χ. οι γαλάζιες μπάρες να γίνουν σκούρες μπλε, το άσπρο να γίνει γκρι κτλ.)
- Για το forum θα κοιτάξω να "μαζέψω" και πάλι τα subforums. Κακώς στήθηκε ξεχωριστό forum για ορισμένα games που ζητήσατε (π.χ. Final Fantasy, χμμ..ίσως και Table Top RPGs) απλά είναι ένα θέμα το πως θα "μαζευτούν" αυτά τα topics στο κεντρικό forum τους ("Άλλα RPG" στην προκειμένη περίπτωση). Είναι σίγουρο ότι το θέλετε όλοι οι χρήστες ή θα γκρινιάξετε αν χαθεί ένα forum?
- Δοκιμαστική διαφήμιση υπήρξε τον Φεβρουάριο σε δύο μεγάλα sites (βρίσκονται στην 1η 10άδα παγκοσμίως) και απέδωσε αρκετά μιας και για λίγες ημέρες περάσαμε στη 2η θέση των ελληνικών game sites. Μέσα στο Μάιο έχουμε και ιδέες διαφήμισης. Η free διαφήμιση είναι καλή φάση (τύπου graffiti) αλλά...ποιοι θα το αναλάβουν? Και δεν έχω πειστεί πως είναι ότι καλύτερο για το προφίλ του site, εδώ μπορεί να παρεξηγηθούμε.

- Τέλος, ίσως η σημαντικότερη παρατήρηση, παράλληλα με το site, από 1η Μαϊου το 50% του χρόνου μου θα το αφιερώσω στο να συνεχίσουμε τηλεοπτικά η/και ραδιοφωνικά αυτό που χτίσαμε. Ίσως όχι μέσω Internet, γιατί κι εμείς ψάχνουμε το κάτι παραπάνω. Το GamesRadio ήταν πολύ καλή έμπνευση που αγαπήθηκε αλλά επειδή ήταν online ο χρήστης "ξέχναγε" να πατήσει ένα κουμπάκι κι εκεί χάλαγε το γλυκό. Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα έπρεπε εφόσον βρούμε συνεργάτη να του προτείνουμε να επανέλθει online ο σταθμός. Καλύτερα να μπει στα FM κι ας μην έχω ούτε το 51% παρά να είμαστε πάλι στη λογική του να μετράμε τους ακροατές ή να βγάζουμε 2 γραμμές σε ένα δίωρο και να κάνουμε party.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Apr 2008 19:50 #41816 by Χρήστος Αρχοντάκης
Κατι ηξερα που πιστευα και ακομα πιστευω οτι το come back θα ειναι πολυ καλο και με φρεσκιες ιδεες......

More
25 Apr 2008 16:59 #41842 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εμενα με πορώνει το σήμα του Site να μείνει οπως είναι!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.