Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
01 Apr 2010 18:22 #70018 by Μάνος Γρυπάρης
Μεγάλοι Διαγωνισμοί Απριλίου

Κερδίστε ένα Nintendo Wii

Το προσφέρει ποιος άλλος, από το EasyBuyWorld!

Κερδίστε 5 God of War 3 για Playstation 3

Προσφορά της Sony Hellas.

Καλή Πρωταπριλία....

...αλλά τα δώρα δεν είναι πρωταπριλιάτικα. Όντως τα χαρίζουμε. Καλή τύχη σε όλους! :D

ΥΓ. Ξεχάσαμε όντως να βγάλουμε τους νικητές On Air. Ε με τόσες γραμμές τις τελευταίες μέρες έχει καεί ο εγκέφαλός μας, οπότε μη μας παρεξηγείτε. Θα προσπαθήσουμε να το θυμηθούμε την επόμενη φορά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2010 18:25 #70118 by Μάνος Γρυπάρης
Διευκρινίσεις

Επειδή κάποιοι αναγνώστες δεν έχετε κατανοήσει πλήρως κάποια πράγματα, γράφουμε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών, που στο εξής θα δημοσιεύονται σε κάθε διαγωνισμό.

Όροι συμμετοχής
- Για την συμμετοχή σας απαιτούνται νέα μηνύματα. Δεν ισχύουν τα μηνύματα που έχετε γράψει σε παλιότερους διαγωνισμούς.
- Αν η συμμετοχή σας στο site του GameWorld δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό σχολίων και των απαιτούμενο αριθμό λέξεων ανά μήνυμα τότε θεωρείται άκυρη.
- Χρήστες οι οποίοι γράφουν μηνύματα μίας λέξης (spam) ή που χρησιμοποιούν greeklish, αποβάλλονται άμεσα από το site.
- Αν κάποιος ανακηρυχθεί νικητής και παρατηρηθεί αργότερα ότι δεν πληρούσε τις παραπάνω προϋποθέσεις, το GameWorld διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση.
- Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο info@gameworld.gr .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Apr 2010 14:30 #70168 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote: Διευκρινίσεις

Επειδή κάποιοι αναγνώστες δεν έχετε κατανοήσει πλήρως κάποια πράγματα, γράφουμε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών, που στο εξής θα δημοσιεύονται σε κάθε διαγωνισμό.

Όροι συμμετοχής
- Για την συμμετοχή σας απαιτούνται νέα μηνύματα. Δεν ισχύουν τα μηνύματα που έχετε γράψει σε παλιότερους διαγωνισμούς.
- Αν η συμμετοχή σας στο site του GameWorld δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό σχολίων και των απαιτούμενο αριθμό λέξεων ανά μήνυμα τότε θεωρείται άκυρη.
- Χρήστες οι οποίοι γράφουν μηνύματα μίας λέξης (spam) ή που χρησιμοποιούν greeklish, αποβάλλονται άμεσα από το site.
- Αν κάποιος ανακηρυχθεί νικητής και παρατηρηθεί αργότερα ότι δεν πληρούσε τις παραπάνω προϋποθέσεις, το GameWorld διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση.
- Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο info@gameworld.gr .

Μάνο μόνο μια ερώτηση: εγώ τώρα είμαι στον διαγωνισμό του God of War 3; Γιατί δεν μου έχει έρθει e-mail επιβεβαίωσης από το gameworld. Πρέπει να ξαναστείλω το μήνυμα ή είναι εντάξει όλα, επειδή και τα σχόλια πρόσφατα είναι. Μόλις τα έγραψα, έστειλα το e-mail για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

More
04 Apr 2010 16:48 #70175 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα πρότεινα επίσης να βάλετε και κανένα παιχνίδι Bayoneta σε κλήρωση. Είδα μια φορά κάποιον που έπαιζε στο Πλαίσιο αυτό το παιχνίδι και μου άρεσε κι εμένα. Απλά λέω πως θα ήταν καλό σαν ιδέα. Τώρα εξαρτάται από τους χορηγούς, σωστά; Πάντως προτείνετε αν θέλετε κι αυτό το παιχνίδι να το δώσετε σε καμιά κλήρωση.

More
05 Apr 2010 19:42 #70272 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν χρειάζεται να στείλετε e-mail επιβεβαίωσης. Αν δεν σας απαντησουμε τοτε η συμμετοχη σας εχει μπει στην κληρωση.

Οκ, για το Bayonetta ρωτησαμε την αντιπροσωπεια κι αν εχουν περισσεψει κομματια θα μας σταλουν για κληρωση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Apr 2010 17:29 #70647 by Aνέστης Αδαμίδης
Κάτι άλλο: ο διαγωνισμός "Κέρδισε ό,τι θέλεις" μέχρι πότε ισχύει; Κοίταξα το σχετικό άρθρο, αλλά δε νομίζω πως κατάλαβα πλήρως. Τρέχει μέχρι πότε;

More
15 Apr 2010 00:42 #70782 by Μάνος Γρυπάρης
Για πάντα. :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jun 2010 23:11 #73294 by Βασίλης Δρέττας
να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου κερδισα τον διαγωνισμο του μηνα . απο που πρεπει να παραλαβω το δωρα και ως ποτε ? επισης υπαρχει περιπτωση να μου το στειλεται με εξοδα δικα μου ? ευχαριστω πολυ !!!

More
06 Jun 2010 01:45 #73302 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Όλα τα δωρα του διαγωνισμού είναι από το www.easybuyworld.gr . Οπότε πρεπει να τα παραλάβεις από το συγκεκριμένο καταστημα. Αν θες να στα στείλουν στο σπιτι σου, δεν πρεπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημμα. Ρωτησε το καταστημα και κανονιστε τα !

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jun 2010 14:24 #73418 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι διαγωνισμός θα τρέξει για αυτόν το μήνα; Να ξέρω να ετοιμάσω μερικά σχόλια σε games ή μερικά μηνύματα σε τόπικ! :wink: