Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 Jul 2008 20:42 #45290 by a Guest
Αμ, άλλη φορά να μου στέλνεις το κινητό σου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2008 18:31 #45342 by Μάνος Γρυπάρης
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
(διορθώθηκε και στην είδηση του διαγωνισμού)

Update: Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους με την ταυτότητά τους από το κατάστημα Μικρά Ηλεκτρονικά, Πολεμιστών 6Α, Αργυρούπολη (πίσω από το Πλαίσιο Βουλιαγμένης και Αλίμου, τηλ: 210-9949879)

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Aug 2008 04:13 #45352 by Vassilis
Όχι ρε γαμ**ω... Ήταν σχεδον δίπλα στο σπίτι της κοπέλας μου το CMS και εβρησκά καμια δικαιολογία να την δω, τώρα :? : Κρίμα... Τέλος πάντον... Έχεις κάποιο URL Μάνο απο το κατάστημα να δω μίπως έχει κανα χάρτη τίποτα τέτοιο μεσα. Α και κάτι άλλο. Εγώ αύριο φεύγω για διακοπές  και θα γυρίσω τέλει αυγούστου. Θάνε αργά για την παραλαβή του δώρου;

More
22 Aug 2008 21:37 #46323 by Μάνος Γρυπάρης
Αλίμου και Βουλιαγμένης όλοι ξέρουν που είναι φαντάζομαι. Πιάσε την Βουλιαγμένης από την αρχή της (από Αθήνα) ή πιάσε την παραλιακή και στρίψε δεξιά στην καφετέρια Ble. Θα κάνεις στροφή 270 μοιρών σε ένα τούνελ και ξαφνικά θα πατάς πάνω στην Αλίμου.

Στη γωνία Αλίμου & Βουλιαγμένης είναι το Πλαίσιο. Ο δρόμος που συνεχίζει προς τα πάνω είναι αυτός του καταστήματος. Στα 50 μέτρα θα το δείτε στο δεξί σας χέρι.

Μεχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα δώσουμε διορία, το αργότερο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Sep 2008 14:08 #46863 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Παιδες! Τα πηρα τα Vista οεοεο! Μια χαρα πρεπει να ειναι, ενα προβλημμα μονο δεν εχω καλο Pixel Shader. 1.0 εχω και τα vista θέλουν 2.0 .. Δεν ξερω μπορει να τα πουλήσω, παλι κέρδος θα έχω!  :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Sep 2008 16:07 #46864 by a Guest
Μακάρι να τα καταφέρεις (πειρατεία γαρρ....)

More
31 Oct 2008 17:24 #48394 by Μάνος Γρυπάρης
Διαγωνισμός: Μοιράζουμε ένα τσουβάλι Pro Evolution Soccer 2009!

Η Zegetron Α.Ε. σας χαρίζει 15 αυθεντικά Pro Evolution Soccer 2009 για Playstation 2! Το Νο.1 σε πωλήσεις ποδοσφαιράκι παγκοσμίως μπορεί να γίνει δικό σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς κλήρωση.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η γνωστή. Καταρχήν αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε πρώτα Register. Στη συνέχεια κάντε login στο site και πηγαίντε στα Private Messages. Από εκεί επιλέξτε "New" και στείλτε ένα PM στον χρήστη GameWorld γράφοντας στον τίτλο του μηνύματος την λέξη Pro Evolution Soccer 2009 και στο κυρίως μήνυμα ονοματεπώνυμό και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Όροι διαγωνισμού:
1)Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι χρήστες του forum μας έχουν συμπληρώσει τα 10 μηνύματα. Εάν δεν έχετε τον απαραίτητο αριθμό μηνυμάτων, τότε μπορείτε να συμμετάσχετε στο forum μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός και στη συνέχεια να δηλώσετε συμμετοχή με την παραπάνω διαδικασία.
2)Το παιχνίδι το κερδίζετε αμέσως και χωρίς κλήρωση, εφόσον βρίσκεστε μέσα στα 15 άτομα που έστειλαν πρώτοι το μήνυμά τους.
3)Τα ονόματα των νικητών και ο τρόπος παραλαβής των δώρων θα ανακοινωθούν στην κεντρική σελίδα του site. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο site μας.

Η Zegetron Α.Ε. και ο GW ανταμείβουν τους πιο...γρήγορους χρήστες. Είστε μέσα σε αυτούς; Κάντε τις ντρίμπλες σας κι αποκτήστε το PES 2009 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, εύκολα και γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο info@gameworld.gr.

(Και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Feb 2009 14:23 #50430 by Μάνος Γρυπάρης
Kερδίστε 10 LittleBigPlanet για Playstation 3!

Το GameWorld υποδέχεται τον Φεβρουάριο ανακοινώνοντας έναν μεγάλο διαγωνισμό σε συνεργασία με την Sony. 10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα LittleBigPlanet για Playstation 3 εύκολα και γρήγορα! Οι 5 από αυτούς θα είναι οι πιο γρήγοροι και οι υπόλοιποι 5 θα συμμετάσχουν σε κλήρωση. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό αυτή τη φορά έχει απλοποιηθεί. Η συμμετοχή σας δηλώνεται μέσω e-mail. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε ήδη account στο GameWorld και να έχετε δημιουργήσει τουλάχιστον 10 μηνύματα στο forum. Αν μέχρι τώρα δεν είχατε συμμετάσχει στο forum μας, τότε μπορείτε κατά την διάρκεια του διαγωνισμού να δημοσιεύσετε τα 10 μηνύματα που απαιτούνται για την συμμετοχή. Μόνο...βιαστείτε, διότι οι 5 πρώτοι συμμετέχοντες κερδίζουν το παιχνίδι κατευθείαν, χωρίς κλήρωση! Όλοι οι υπόλοιποι θα συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα ολοκληρωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο site, τότε κάντε κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή. Αφού εισάγετε τα στοιχεία σας, θα σας σταλεί ένα e-mail επαλήθευσης (στη διεύθυνση e-mail που δηλώσατε) το οποίο θα σας επαληθεύσει και θα σας ενεργοποιήσει στο GameWorld.gr. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε login, να μπείτε στο forum και μέσα στον μήνα Φεβρουάριο να δημοσιεύσετε τα 10 μηνύματα που χρειάζονται για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό. Τέλος, θα πρέπει να στείλετε ένα e-mail στο info@gameworld.gr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it (μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου) αναγράφοντας απαραίτητα Ονοματεπώνυμο, το Nickname σας στο site και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Προσοχή: Το e-mail που θα στείλετε θα πρέπει απαραίτητα να προέρχεται από την διεύθυνση e-mail που δηλώσατε στο site μας κατά την εγγραφή σας

Όροι διαγωνισμού:
1)Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι χρήστες του site στείλουν e-mail με τα παραπάνω στοιχεία, αφού προηγουμένως έχουν συμπληρώσει 10 μηνύματα στο forum. Συμμετοχές οι οποίες δεν έχουν συμπληρώσει τα 10 μηνύματα ή δεν έχουν τα τρία προαναφερθέντα στοιχεία στο e-mail τους δεν θα γίνονται δεκτές.
2)Οι πρώτοι 5 που θα στείλουν e-mail στο info@gameworld.gr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it με τα σωστά στοιχεία τους, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία, κερδίζουν αμέσως ένα LittleBigPlanet για PS3.
3)Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για τα επόμενα 5 αντίτυπα του LittleBigPlanet, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου.
4)Τα ονόματα των νικητών και ο τρόπος παραλαβής των δώρων θα ανακοινωθούν στην κεντρική σελίδα του site. Οι νικητές θα ενημερωθούν και μέσω e-mail, στη διεύθυνση e-mail που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο info@gameworld.gr

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Oct 2009 21:13 #63211 by Μάνος Γρυπάρης
3 ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κανένα άλλο game site δεν έχει ξαναδώσει τόσα δώρα ταυτόχρονα και τόσο εύκολα κι απλά.

1) Κονσόλα Xbox 360: Κλικ εδώ για να συμμετάσχετε .

2) Pro Evolution Soccer 2010: Κλικ εδώ για να συμμετάσχετε .

3)Fifa 10: Ραδιοφωνικός διαγωνισμός μέσω του SentraFM 103.3.

ΟΛΑ τα παραπάνω δώρα είναι προσφορά του EasyBuyWorld το οποίο και ευχαριστούμε! :D

4) DARKFALL ONLINE: ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MMORPG!
Από σήμερα θα δίνουμε 5 κάρτες Darkfall κάθε εβδομάδα. Έχει να πέσει τρελό κάψιμο και τρελό PvP.

4 διαγωνισμοί μαζί. Και ακόμα δεν είδατε τίποτα... :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Oct 2009 21:59 #63213 by thanasis